ben next 2000ci icin softkam hazırladım ama nasıl yollarım bilmiyorum
ben next 2000ci icin softkam hazırladım ama nasıl yollarım bilmiyorum
arkadaşlar next 7500 ci chazıma cryptoworks şifrelerini giremiyorum cryptoworks yazılımı için yardım
arkadaşım aynısı bendede olmuştu bilgisayarı format çektim düzeldi format çekmeni tavsiye ederim
8000 XCAM icin en son yazilim nerede, sitede aradim bulamadim.. yani *** yazilimini kastediyorum..
Lutfen yardim
tesekkurler
arkadaş lar netron smt_6000 fta tps auto ok denedim çalisıyor
selam arkadaşlar next ye-7500 ftax cw yazılımı varmı yardımlarınızı bekliyorum.
selam kardes elimde bir YE-2000 CI PLUS var yazılım atamıyorum ilk defa atacagım yardım lutfen bıraz acıl
next-YE-5000 CI receiver cihazıma cpa çip taktırdım sistem bilgisi model=NEXT-YE-5000XCI Yazılım versiyonu= 1.D SSC2 MAY 30 2006 Donanım versiyonu= 1.0 may 30 2006 yükleyici = v001 olan cihaza hangi yazılımı yüklemem gerekiyor teşekkürler
arkadaşlar bende next ye 2000 x ci plus var.
en son yazılımı ve softcamı attım.cihaz bilgisine girip kırmızı tuşa basıp 1234 yazıp emuyu aktif hale getirdim.
yalnız şifreli kanallar biraz bekleyince açılıyor.kanal değiştirince tekrar gidiyor.bu sefer bekle bekle açılmıyor. bunun sebebi nedir acaba. ne yapmam gerekli. şu an itibari ile 5 dakka kadar bekledim yine açılmadı.
konuyu bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
teşekkürler.......
@goodlooking112 Diğer mesaj yazdiğin kısma bak orda cevap yazılmiştir aynı sorun hakında tekrar tekrar yazman hem senın kafanı kariştirir hemde yazdiğin mesajlarını takıp edemezsın bu sıze bı önerimdir genede siz bilirsiniz.
arkadaşlar benim sorunum fmb ve inf cihazlara yazılım atamıyorum fakat x serilerine atabiliyorum bilgisayarın com ayarlarını kapatıp bilgisayarı tekrar açtım olmadı
pc linki sildim tekrar yükledim yine olmadı cevap bekliyorum
ustalardaN BİLGİ VE YARDIM RİCA EDİYORUM
NEXT 2000 E *** yüklemek istiyorum loader dan bağlantı kurunca cihazın versiyonunu filan gösteriyo ama keyi yüklemeye başlayınca bağlantı yok gibi gösteriyor yardım ederseniz sevinirim
Elimde next YE 2000PLUs rec. var. Fakat buna yazılım ve *** yüklemeyi yapamadım.
Daha dogrusu yaptım hiçbir kanalı çözmedi.
Uygun yazılım ve *** dosyası hangisi bilmiyorum. Dedigim gibi daha acemiyim yardım ederseniz sevinirim.
Next YE 2000 Plus
Yazılım : inf613c082906
Mekanik versiyon : A0-04
Cİhaz versiyonu : YSM300070405jmfc
next 8000 xcamı 1.8 le soft yüklemeye çalıstım cihaza şimdi yazılım yükleyemiyorum daha önce 1.7 ile yüklüyordum hiç sorun olmadı yeniliğe kandık bazı arkadaşların testsiz göndermeleri sayesinde kurtarma yazılımını atmak istedim onuda atamadım lütfen biri bana yol göstersin anlasılır bir şekilde bilmeyen arkadaşlara tvsiye sakın benim gibi denenmemiş dosyaları yüklemeyin bütün gecem maf oldu sorunu çözemedim tabiki bilgisizligim .
ArkadaŞlar Next 2000ci Plusa Hangİ Yazilimi Aticam Nerden Bulurum Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm TeŞekkÜrler....
Next 10000 Serİsİ Cİhazlarda Dİsko GÖstermİyo Nasil AÇabİlİrİz Nasil GİrİleceĞİnİ Bİlmİyoruz Saygilar.
next 8000 plus kullanıyorum
multileri seyretmek için hangi yazılımı yüklemem gerek
next 8000 xcam bir hafta önce siteden gelen bir dosya 1.8 loder daha iyi diye lanse edildi bizde yüklemeye kalkıştık flas silindi servisine götürdüm 2004 tarihli
bir yazılım atmışlar eve getirdim hiç bir yazılım kabul etmiyor ne yapmam gerekir
bilen arkadaşlar ban bir dosya göndererek lütfen yardımcı olun hocam teşekkürler.
next: ye 8000- fta ve x cam,larda NAT GEO,laR 16 dogu belgeseller okii
itillian+german
11061 H 5722
nat geo İberİA
11094 H 2734
işte keyleri gireceginiz şekil.
menü+uydu ayarları+*** AyaR.
constant cw,ye
ident:2600:000000:0002:0020:1fff:
***: 00: 27 12 10 49 20 85 17 BC. ( 24 saat BelgeseL.) 3 kanal
01: 27 12 10 49 20 85 17 BC. 24. ( 24saat BelgeseL.) 3 kanal
iyi seyirler.
YABAN TV 12652 V 3900 ( Türkiye avcılarının düvayen,lerinin kurdugu kanall
Dostlar benim Next 2005 YE-DCI 2005 var ve en son YE-2005DCIZ HW-12.01.A5_POLSAT OK.bin ile güncelleştirdim şimdi 12614 e kadar frekans girebiliyorum üstündeki frekansları almıyor hata veriyor 22 KHz otomatik ama hata devam ediyor mesela 12633te atv avrupa var onu girdiğimde hata veriyor yardımızını rica ediyorum şimdiden tşkrler
Dostum anladığım kadarıyla senin TP listen dolu.Birede boş TP lerden birkaç tanesini sil sonra yeni frekans girmeyi dene.Selam ve sevgiler.
cafer dostum tşkr ederim çözüldü klavyene zewal gelmesin
bende 8000xcam var son yazılımı çıktımı ayrıca 8000 lerde tps açmıyomu bilgi verirseniz sevinirim
ilginize teşekkürler
arkadaşlar benim cihaz next ye 7500 cı bu cihazın diğer sistem bilgilerini nasıl öğrenirim bilmiyorum bu bir.birde buna hangi loaderle yazılım ve softcam *** atarım bunları bilmiyorum o kadar dolaştım forumda ilgili bi yer bulamadım şimdiden teşekkürler
Nextye 2000x cı plus makinama 06/02/07 tarihli yazılımı attım.cihaz bilgisinde 06/02/07 tarihli yazılım gözüküyor fakat cihaz a soft cam i atamıyorum.kanal listesini de yükleyemiyorum cihazla bağlantı kuramıyorum.birde önce 29/11/06 tarihli 613 inf yazılım yüklemeiştim şimdi614 inf le başlıyor.acill yardımm
merhaba arkadaşalar;
benim cihazımın modeli NEXT YE 2000X PLUS bu cihazıma yazılımı nasıl atabiliirm veya keyleri nasıl atarım
cihazla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
tşk
next ye 7500 cı makinanın yükleme loaderi hangisi acaba arkadaşlar acil yardım.next tüm seri yükleme loaderlerine baktım ama hangisi olduğunu çözemedim.?
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşın hot birddeki antenini astra 19.2 ye çevirdim.Cihaz next YE-5000 xcı D+ güncel şifreleri elle girdim.Emu yu etkin yapmamama rağmen çözdüremedim.Keyleri elle Digital+4101 00 ve 01 olrak yazdım.Doğrumudur?bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
Arkadaşım dediğin şekilde keyleri girdim.Çalışmadı Zannediyorumki yazılım eski olay ondan kaynaklanıyor.Ben sunny yicim.Bu next ye-5000xci cihaza hangi yazılımı hangi loaderle atacağımı yazarsan memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
2500x dpcı plus yazılım attıkdan sonra cihazın ön panelinde e 330 yazıyor açılmıyor.daha önce boyle bi sorun yasayan varmı varsa sonucu paylasalım lütfen
Selamlar !
Next YE 8000XCAM cihaza bood loder ve boot 1,3 yazılımını arıyorum. Nerede bulabilirim.
Saygı ve Sevgilerimle.
selam arkadaşlar bende next star 5500fta(xp)var ilk aldıgımda tpsleri açıyordu şimdi açmıyor yeni keyleri de attım ama açmıyor ne yapmam lazım outo yazılım çöktü mü?
arkadaşım şu an izlenmiyor tps kanalları
Selam,
En son *** file ile 16E Digitalb aciliyor yaziyor ama saten kanallar CONAX sifreli.
-16E DigitAlb Constant Dw Keyler OK diyor.
Yukledim ama acilmadi.
Belki yeni yazilim de lazim?
Saygilarimla
hangi modelinde açılmadı arkadaşım bende 16 e ye bakan çanağım olmadığı için deneyemiyorum..
Selam,Alıntı:
TP 11449H - 27500 olan kanallar aciliyor ama DigiAlb 11092V - 32000 olan kanallar acilmiyor.
Ikisi Conax sifreli gosukyor.
kanarlar burda:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sorun yok sonra tekrar bakarim.
Komple sifirdan kurarim.
Cihaz NEXT 8000XCAM
Saygilarimla
ozaman onların paketleri ayrı olabilir mi aynıysa açabilir herhalde sizin dediğiniz paket açılıyo bi bakarsanız hem burdaki diğer üyelere sizin sayenizde bilgi vermiş oluruz
benim cihazım next 2005 dcı hangi yazılımı atayım lütfen yardım edin serdrej
en son softkeyle acık su an next 25oo dpc ile
arkadaşlar 1 adet next YE-2000X CI plus receveiverim var geçenlerde 614 h yazılımını yükledim problemsiz bir şekilde fakat peşinden *** dosyalarını yüklemek için bağlantı kurmaya çalıştığımda settopbox la ilgili hata veriyor ve connect olmuyor rs 232 kablomu değiştim tekrar denedim fakat yine olmadı.STb de denedim CH+ tuşuyla denedim yani hertürlü denedim bu problemle ilgili fikri olan varmı yada cihaza reset atmamın bir faydası olurmu..Herkese Saygılar..
reset atmanın faydası olmaz bilgisayarı yeniden başlat tekrar yüklemye çalış
bilgisayarımı tekrar başlatmamın yada loader 2.2 kullanmamında hiçbir faydası yok hiçbir şekilde cihazla bağlantı kuramıyorum başka bi bilgisayarda da deniyeceğim bakalım ne olcak..
:clap2:: ustalar elimde nex2004cı plus cihaz var hangi yazılım atmalıyım ilginize teşekkürlerle bekliyorum
yaw ben hiç böle cihaz ismi duymadım next 2004cı plus yeni mi çıktı acaba :49:
felekcan arkadaşımız cihazına yardım edeceğiz ama nasıl edebiliriz merak ediyorum
cihazım 2000cı plus inf yeni yazılım attım inf 614k herşey güzel tps de ok kanal taramasıda yaptım oda güzel gel gelelim cihazdan kanal dosyasını pc ye atıcam ama PCLink 02.0i yükleyici program Error Connect with th SetTopBOx hatası veriyo