merhaba ben üç ayrı devlet hastanesine gittim aynı teşhişi koydular korktum özele gittim sorun olmadığını birebir gördüm yanlık teşhiş öldürür.................
Printable View
merhaba ben üç ayrı devlet hastanesine gittim aynı teşhişi koydular korktum özele gittim sorun olmadığını birebir gördüm yanlık teşhiş öldürür.................
10 yıl evvel hastaneler (ssk lardan bahsediyorum) gerek mazleme gerekse personel bakımından dökülüyordu. hasta bakıcılar bile tersleniyordu hastaya ki doktorlar zaten yüzüne bile bakmazdı. uzun zaman gitmemiştim hastaneye. ama kafamda bunlar kazılı idi.
Yengem rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. haseki nin yeni binası. otel gibi bişey. şaştım kaldım. personeli sıcak yüzlü, konuşkan.
annem rahatsızlandı gece bakırköy devlet hastanesine getirdik. acile alındı. sabah kadar bütün filimleri çekilip sonuçları alınarak tedaviye başlandı. yani hizmet mükemmel değildi belki ama eski tablodan eser yoktu. ben memnunum şu anda. allah kimseyi düşürmesin ama hizmette gözle görürül bir iyileşme var.
Bazı arkadaşların doktor a işini yaptırman gerekiyorsa muayenesine gitmen gerek demiş. doğrudur. umarım bu tip doktorları tespit edip cezai işlem uygularlar.
adamlar özel hastanede nöbetçi kalırlarsa gecede 400-500 ytl para alıyorlarmış. (yeğenim doktor o söyledi.ne para..) yani paraya dışarıdaki insanlar kadar ihtiyaçları yok...
selametle...
konumuz saglık hizmeti fakat sen karıştırmışsında bende senin gibiler aydınlansın diye yazdım artı ben hiç bir zaman gercek hasta olmadıktan sonra hastaneleri ve doktorları meşkul etmedim.herkezede bu konuda dürüst olmalarını ve başkalarının haklarını cignememelerini öneririm.seni aydınlatmaya gelince öncelikle bir memlekette kanunları yanlız yargıclar ve hukukcular biliyorsa o memlekette kanun adalet yoktur.buda belli oluyor daha devlet ne hükümet ne ayıramıyoruz. pek kıymetli arkadaşım devlet kamudur ve burada görev yapanlara devlet adamı memur denir hükümette o ülkede yaşıyan halkın bu kurumları denetlemesi için sectikleridir yani cogunlugu halkı temsil eden güç meclis ve hükümetlerdir. digerleri kamuya hizmet edip maaş alan memurlardır.şindi sen bir memur rüşvet alsa hükümetimi suclayacaksın dersen hem evet hem hayır suclu memur ama bizim sectiklerimiz onu denetlemiyor bizim hakkımızı yediriyor diyede hükümet suclu o yüzden hükümetin aldıgı tetbirler benim menfaatım içabıysa onu desteklicem tabi adam hiç bir iş yapmadan bankamatik memuru olacak bütün kitler zarar edecek bunun cilesini ben agır vergiler ödeyerek bedavadan adam bakarak ödeyecegim oldu yabancıya satılmasını istemeyen milliyetciler varsa buyursun alsınlar sendikalar kurumlar dernekler harun gibi zengin sende biraz genel kültür oku memleketin akıllı ve bilinçli adamlara cok ihtiyacı var.cahalet ve cahillerin sırtından gecinenler bunlar asıl yobazlardır unutma.
devlet sağlık sektörüne para neden ayırır? zaten hastaneler gerek ssk dan gerekse milletin bizzat cebinden ödediği paralarla bir gelir elde etmiyormu? hemde bence karlı bir gelir.Alıntı:
bu gelir ile alet edevat ve personel kalitesini de yükselte bilir öyle değilmi?
yani devletin ayıracağı paradan hariç kendileride ne yapılması gerekiyorsa yapamazmı? illa devletin katkıda bulunmasımı gerek?
bilmediğim için soruyorum. yoksa devlet ödemesin diye değil. selametle...
Eski ile karşılaştırdığımda çok iyi gelişmeler olduğunu görüyorum.
gecen gün dvlet hst.nesi acil servisin de (acil) tam 2 saat 10 dakkika muayene olmak için bekledim nasıl olur ya hiç memenun degilim.
paran varsa memnun olunuyor yoksa ALLAH yardımçımız olsun:nono:: :49:
aynen katılıyorum. evet eskisi ile şu akni durum arasında su götürmez bir farklılık var. kabul etmek lazım.Alıntı:
haa daha iyi olamazmı?
olur elbet...olacak inşallah.
mesele hükümet meselesi parti meselesi değil biliyorum.ama bu hükümeti desteklemesemde bu konuda attığı adımlardan memnunum.
selametle...
yorumunu yaz. paylaşalım.ama başkalırına hocalık taslama lütfen. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. cevap yazdığın arkadaşta düşüncelerini paylaşmış. doğru yada yanlış. "senin gibiler aydınlansın" deme hakkına sahip değilsin. sen çokmu aydınlıksın?Alıntı:
öyle olsan bile fikrini yazarsın. alan alır vesselam...
selametle...
Bence yinede içlerinde bulunan meslegine deger vermiş, ve mesleki içraatlarını insanların refahına adamış, degerli HEKİMLERİMİZE ve buna paralel olarak hizmet kalitesini artırmış hastanelere haksızlık etmemek gerektigini düşünüyorum.Yeterlimi ki ? .tabiki degil ama birey olarak üzerimize düşeni yapmak gerektigini hatırlatmak ihtiyacı duydum. Degerli arkadaşlar birilerini eleştirirken digerlerine haksızlık etmemeliyiz ,çünkü sorunların çözüm kaynakları hepimize baglı . Bu konudada neden birlik olmayalım.........
Biz karanlık güçler diye adlandırılan sorumsuz insanlarla ugraşırken gerçek hayatta olan yine garibana oluyor. Zengin işini bir şekilde nasıl olsa haledi veriyor.
hiç memnun değilim
çünkü doktorlar baktıları hastalara göre para aldıkları için tedavi değil baştan savma yapıyorlar,ne kadar hasta muaynesi fişi olrsa o kadar para
ikincisi doktorlar o kadar pişkinleştilerki önceleri özel muayanelerinde para alıyorlardı
şimdi hastanelerde çekinmeden alıyorlar kimse bir şey diyemiyor
AKP ESERLERİNDE BİR DEMET
arkadaşların dediği gibi paran varsa muayene olursun
yoksa olamazsın
Merhaba arkadaşlar memleketimizde doğru çalışan herkesin takdirini kazanan kurumlar var bunların dışında hizmet üreten kurumlarda aksaklı çok şimdilik hastahanelerden çoğumuz memnun değiliz ilerde inşaallah düzeleceğine inancımı var hepinizi saygıyla selamlıyorum
Bundan 8 sene öncesine göre herşey güzel. Artık sağılı karnesi çıkarmak için kuyruklar yok, temizlik fevkelade kısacası ben memnunum.
Arakadaşlar ben kendi hastanemizden memnunum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben kendi gittiğim hastaneden bahsediyorum tabiki.
Bu iş bir rayına oturmadı inşallah oturur umudumuzu yitirmeyelim biz faydalanamadık belgi bizden sonra gelen nesil faydalanır
ben memnun değilim arkadaşlar, sebebi halaa rüşvet alınıyor. eğer istedikleri arpayı vermezsen senin hastanla ilgilenilmiyor. bunu bir çok arkadaşımız yaşamıştır sanırım.birde,basit bir evrak onaylamayı bile onaylamayıp sizi vezne vezne gezdiriyorlar.
biöye bir konuyu açtığı için kosovalı arkadaşımızada teşekkür ediyorum.
hayır hiçte memnun değilim,paran varsa yaşa ve tedavi ol durumuna geldi.....
valla arkadaşlar bu iş hastanesine göre değişiyor nasıl beş parmağın bir olmadığı gibi herkez bir değil bu hastanade bütün çelışanlar için geçerli bakarsın bir hasta bakıcı veya hemşire o kadar iyi davranırki ağzınız açık kalır ama bir tanesi çıkar bütün sinir sistemini alt üst eder onun için bu hastanelerde çalışanlara bağlı bir durum iyisine denk gelirsen o hastane iyi kötüsüne denk gelirsen o hastene kötüdür.ALLAH kimseyi hastanelere düşürmesin
gene halimize şükür edelim
hayır degılım daha cok calısmamız gerek
iyi diyelim iyi olsun :)
burda anlamadıgımız senin zoruna giden neki hocalıktan bahsediyorsun ukalalık yapma der gibi seninki ukalalık olmuyorda bizimkimi oluyor. sözümüzde yanlış varsa onu vurgula söylediklerimizin sorumlulugu bize ait hakkımızı haddimizi biliriz.bak arkadaşım dersin o senin dediklerin bu ülkede olan şeyler degil uydurma dogrusu bu dediklerimizin tersini kanıtla veya bizim dediklerimi cürütecek bilgin varmı paylaşmaya hazırmısın anlatta anlıyalım.konuyu plomik konusu yapma bilgi paylaşımı olsun lütfen
ben çok acil olmadıkca gitmemeye çalışıyom çünkü doktarların bakmadan yazdıgı ilaçların bir çogunu eczaneden alıyom agrı kesici antibiyotik gibi vs anlıyacan kendi kendinin doktoru olacan
tc de
bazı hastanelerde hizmet cok iyi ancak bazılar hala eski düzen gelişmelere ayak uydurmamak için direniyor.iyi olan sisteme karşı neden ayak diretiliyor eskide devam etmek isteniyor araştırılması gerek.
Türkiyemizde hangi hizmet 4/4 lük ki.
ben kısa ve öz olarak cevaplıyacam paran varsa saglık var hizmet var arkadaşlar.çünkü benim başıma çok geldi özel muanesine gitmedikden sonra ilgi yok maalesef
cevabını şöyle vereyim...dünyanın her yerinde sağlık işi parayla olur..ilaç,techizat,personel gideri vs...yani sağlık = Para dır...ters gelebilir bi çoğunuza ancak dünyanın gerçeği budur...benim söylediğim açık ve net...yıllık bütçesinin % 1'ini sağlık hizmetine ayıran bir ülkede sağlıktan yada sağlık kalitesinden bahsedilemez...çok bişey değil...bu bütçe 3 katına çıksa yani ülke bütçesinin % 3 ü sağlığa ayrılsa her tedavi ve her hizmet tavan yapar....mesele budur...bahsettiğiniz döner sermaye sisteminde de olması gereken şey döner sermaye giderlerinin % 80'inin hastaneye harcanması,kalan % 20 nin doktor ve diğer sağlık personeline dağıtılmasıdır...ancak ülkemizde sistem maalesef öyle yürümüyor...özellikle üniversite hastaneleri trilyonlar düzeyinde döner sermaye kazanırken bir bakıyorsunuzki alet edevat,techizat bakımından dökülüyor...neden??çünkü üniversite yönetimleri kişilere ödenen yüzdeleri % 20'ye çekmeye çalıştıklarında öğretim üyelerinin 'bırakır giderim ha' tehdididyle karşı karşıya kalıyorlar..dolayısıylada döner sermayenin tamamına yakını öğretim üyeleri ve diğer sağlık personeline şahsi kazanç olarak yansıyor...techizat dökülmüş kimin umurunda...bu iş tamamen özellikle üniversite hastanelerinde ticarete dönmüş...diğer hastanelerdede klinik şefleri kapalı devre tezgahı kurmuş ceplerini dolduruyorlar...olay budur..selametle
yeterli görmüyorum kendi görüşüm.
saygılar.
Hükümet isteyenleri özel hastanelerde kendi ssk sıyla tedavi ettiriyor. Ancak oradaki hizmet anlayışı nasıl tam bilmiyorum. Ancak ssk hastanelerini sorarsanız oraya sağlam gitseniz bile hasta çıkarsınız.
paran varsa adam gibi muayne ediyorlar pran yoksa yüzüne bile bakmıyorlar nesinden momrun olacağım
Büyük rantların döndüğü sağlık sektöründe, hastalar 2 nci planda kalmazmı? Parası olanın yaşayacağı, olmayanın öleceği, bu işi ben çözerim diyenin hala işin içinden çıkamadığı, dr lerin esnaf olduğu sektörde, uygar avrupa ülkelerinde verilen hangi hizmeti alabiliriz.
İyi ve sağlıklı günler dileğiyle.
Bizimde yaptıgımız o usta burası bilgi paylaşım platformu degilmi bu memlekete halkın kendini yönetmek için sectiklerine meclis bu yönetim biçiminede cumhuriyet demiyormuyuz.biri birşey söyledimi hemen hadi ordan cahil sen ne bilirsin demekmi akıllılık yoksa ona dogrusunu ögretmek onu aydınlatmakmı akıllılık yada bırak cahil kalsın biz malı götürelimi akıllılık bana sorarsan bir tane cahil dostum olacagına bin tane akıllı düşmanım olsun derim.buraya gelmemizdeki sebeb bir birimizin bildiklerini paylaşıp bu memlekete ne kadar daha faydalı oluruz asıl milliyetcilik bu bence yoksa hitler gibi kafaları kunpasla ölcüp ölcü uydu sen hakiki milliyetcisin senin ölçün uymuyor sen olamazsınmı demek veya yanlış bildigi bir şey varsa bak kardeşim öyle degil böyle demek gerekmezmi toplum dayanışmayla kalkınır kum taneleri nasıl cölleri oluşturuyorsa toplumlarıda bireyler oluşturur buda her bireyin bizce kıymetli oldugu anlamına gelir.öyleyse birbirimizle bilmediklerimizi paylaşalımda bilincli toplum olup cogunlukken azınlıklara kendimizi ezdirmiyelim degilmi.???
Bursa UludaĞ Ünİversİtesİn Dekİ Hİzmetlerİ HİÇ Beyenmİyoruz Her GİrtİĞİmİzde Farkli Bİr Sİstem Getİrİyorlar HİÇ Yola Gİrmez Denİlen Ssk Hastanelerİnde Bİle DÜzelme Oldu HerŞey Titir Tikir İŞlİyor Ama Ünİversİte Hastanelerİndekİ Rendeu Ve Kayit İŞlemlerİ İnsani Verem Edecek Sevİyede Daha Kolay Olabİlİr Bu Teklonojİyle İnsanlari Kuyruklarda Bekletmek Hİzmet İse Ozaman BİrŞey Demİyorum İyİ Hİzmet Var İŞİ DÜŞen Ler Ne Zahmetler Çekİyorlar İlgİlİler Ve YÖnertİcİler BİrgÜn Hasta Olarak Polİklİnİklere BaŞvuruda Bulunsunlar.İŞİnİ Tam Olarak Bİlmeyen Temİzlİk Şİrketİ ÇaliŞanlari İle Bu İŞ Olmaz .İnsanlara Bİrazdaha Kiymet Verİlsİn 21 YÜzyilin Ortasindayiz Hİzmet Bagirip Çagirma İle Olmaz Bİraz Daha GÜleryÜz Gelen Hastalara Saygi Ve Sevgİ Olursa Orda Sirada Beklemek İnsanlara Zor Gelmez Sİstemİn Tekrar Kontrol Edİlmesİ Lazim KiŞ GÜnÜ Gİdİyoruz Cocuk Polİklİnİgİne İnanirmisiniz Buz Gİbİ Korİdorlar Kalorİferler Yanmiyor GÖrevlİlere NİÇİn Yanmadigini Sordugumuzda Bİze DİleÇÇe Kutusunu GÖsterİyorlar BÖyle BİrŞey Olabİlİrmİ Ben Çocugumla Gİdİyorum Muayene Olmak İÇİn 4 -5 Saat Bekleyecegİm Korİdorda Sogukta Hasta Olmasam Bİle Kontrole GİttİĞİm Hastanede Hasta Olup Eve Gerİ DÖnecek Kabullenecek BİrŞey Deyİl Yetkİlİlere UlaŞmak Ayri Bİr Sorun . Eeeeee Ne Yapalim Bu Şartlarda İyİmİ Dİyelİm Sİz Ne Dersİnİzzzzzzzzzzzzzzz??????
çök mükelmel avrupa standartları bile solladık ve artık sağlık karnesini bile götürmüyoruz kimligimiz yeter.......
doktorun muayenehanesine gitmezsen baştan savma bir muayene yapıp (göz ucuyla bakıp) alışılageldik belli başlı birkaç ilaç yazıp yolluyorlar.
helede ameliyat işi varsa dünyanın parasını istiyorlar bıçak parası gibi mazeretler uyduruyorlar.
kardeşim hastaneye gitmekten korkuyorum açıkcası sabahın 6'sında 7'sinde hala gidip kuyruğa girip sıra bekliyoruz...bunun neresi iyi...sorarım size
Bursa Şevketyılmaz ssk hastahane'sinde şikayet kutusuna yazdıgım şikayet üzerine 1 hafta geçmeden benimle irtibat kurulup şikayetimi nedenlerini alarak gerekli tedbirlerin alınacagını belirtip teşekkür ettiler
eski'ye göre hastahane'ler artık çok daha modern ve hasta'ya saygı var menmun deyilim dersem çok haksızlık yapmış olurum illere göre belki farklılık gösterebilir ama ben en azından Bursa hastahane'lerinden memnunum
Herşey özelleşmeden sonra başladı ilk zamanlarda temizlik şirketlerinin paspas yapması için alınanlar hizmetlerini tam yaptılar şimdi değişik görevlerdeler....Hastahanelere Türbanı soktular sorulduğundada şirket işcisi dediler gecici şimdi hastahaneler pislik içinde kapıdan içeri girerkende galoş parası almadan içeriye sokmuyorlar 1ytl............
sen galoşu takmışmısın takmamışsın kontrol eden yok
parayıda kapıda topluyanlar şirket işcileri.Ve en can alıcı nokta geçen hafta yemek servisi yapan işciler yemek dağıtılan arabanın içinde olan ekmek kutularının içinde bir adet farenin kaçtığı mahalli gazetelerdedir (balıkesir devlet hastahanesi ortopedi)..Birde muayene kapılarının girişinde ki yazı Hastahane personelinin yakınları Muayanede önceliklidir ne demek buuuuuuuuuuu.ve paralar gine dönmekte doktorlar fabrika gibi özel hastahane açmaktalar maliyeden hiç kimse bu paraları nereden buldun dememekte..........Bizede uyumak sizede anket yapmak düşüyor Bayyyyyyyyyyyy
:rtfm:
aslında konunun hedefi tam belli değil ama, yine de yorumlayayım:
hastaneden kasıt tam olarak nedir ve de yorumlayanlar neyi ölçü olarak alıyor?
öncelikle devlet, özel ve üniversite hastaneleri ayrı tutulmalı.
ben tekirdağ'dayım ve tekirdağ hastanelerini
ilgi düzen ve temizlik açısından süper buluyorum.
çoğu tıp fakültesinde olmayan temizlik ve ilgi mevcut.
şimdi bir trakya üni tıp fakültesini ölçü alırsak,
bir gezin ve pisliği görün, derim.
çocuk bölümündeki enfeksiyon tehlikesi hala geçmedi ve sebebi malum..
sonuçta göreceli ve polemiksel bir konu.
iyi ile karşılaşan iyi, kötü ile karşılaşan da kötü bulacaktır haliyle..
ülkemizi begenmiyorsan terket laga luga yapma
laga luga yapanlara diyorum
valla bende memnun degilim sözde sigortalıyız ama bir öksürük şurubunu reçeteye yazmıyorlar bu bir örnek reformlar yapıldı ama kanser ilacını paran varsa alacan yani kanser olanlar ilacı bedava alalım diyemi hasta oluyorlar yada insan bile bile hasta olurmu varmı böyle bir kafa yapısı açıkcası ben memnun değilim konuyu daha iyi değerlendiren arkadaşlar vardır zaten bu arada şu sıralar eczaneler altın devirlerini yaşıyorlar yarın ne olur bilinmez iyi akşamlar
buda bir düşünce fakat yanlış olan tarafı dogrudan agır bunun toplumda cok örneklerini gördük biri başını örtmek istiyorsa arabistana gitsin diyor biri camiye gelen cocuklara bagırıyor kovuyor.biri başı örtülüden oy istiyor başı örtülünün kızına ünüversiteye giremezsin diyor. bunlara baktıgın zaman en büyük kabalıgı insanların özgür iradelerine kota koyanlar yapmış olmuyormu.elbetteki her hizmette eksiklikler vardır hizmet almak istiyen bilincli toplum bunu kendi düzenler yönetimlerin en büyük denetleyiçisi toplumdur.herkezi memnun edecek formül her zaman vardır önemli olan ayrı fikirlerde olan insanların akıllı düşünüp ortak cözüm bulmalarıdır.hastaneden hizmetmi alamıyorsun öyleyse toplum bilincini kullan sana hizmet etmek zorundalar.fakat sen birlikte hareket etmen gereken kişiyi dışlarsan o sana yobaz sen ona begenmezsen git dersen o zaman rantcılara gün dogar hiç kimse hizmet alamaz.işte asıl laga luga bu olur oda halka yaramaz corbacılara yarar vesselam anladın sen
birçok hastanelerimizde çok büyük sorumsuzluk örneğini gördüm mesela şirketimizden bir arkadaşımız trafik kazası geçirdi bu hafta ilk olarak ümraniye araştırma hstnesine gittik olmadı haydarpaşa numuneye oda olmadı siyami ersek son durak oldu ve hiç bir sonuç alamadan evine götürdükçok ciddi bir kaza olmasına rağmen kimse ilgilenmedi hiç bir zaman allah hastanelere muhtaç etmesin arkadaşlar insanlar çektikleri acıyla kalıyor biz ülke olarak bilinçlenmediğiz sürecede bu böyle devam eder yani ateş düştüğü yeri yakıyor
herşey karmakarışık. allah hastalara şifa versin.
hepsi rezillik
benim hasta bir babam var.nöröpati hastası . ve hastalıgının tedavisi yok ona ragmen hayata tutunması için elimden gelen her şeyi yapıyoprum.ama hastanede kobay muamelesi görmesine dayanamıyorum. onun içi birşeyleri yapabilme ugruna insanlara yapılan uygulamadan memnun degilim. heleki bir sosyal güvenceniz yoksa yaşam hakkınızda yok. sayğı ve sevgiler hepınize sağlıcakla kalın.:49:
çoğu arkadaşın dediği gibi parası olan memnun kalıyor parası olmayada ortada kalıyor malesef böyle bi sistem var..
Memnun değilim çünkü hastaneler işi ticarete dökmüş durumda! bazı hastaneler fark ücreti almakta bazılarıda bir çok gereksiz tahlil yapıp hastalığınızın sebebini araştırıyoruz mazereti altında devletten ve bizden fazla para almakta, bir çok kişide bunu iyi bir hastane bizimle ilgileniyor olarak değerlendiriyor. ama malesef soyuluyoruz farkında değiliz!!!!
Hizmet kalitesine gelince;
İlk açılan sağlık kurumu önce çok iyi oluyor sonra daha fazla hasta bakmak para kazanmak gibi şeylere yönelince normalde 15-20 dakika olması gereken muayene 5-10 dakikaya düşüyor buda yeterli olmuyor kalitede bu sebeble doğru orantılı düşüyor.
Ankette son 1 gün..
Açılan her konunun ayrı bir önemi var fakat bu konunun benim için daha çok önemi var bence sağlıklı yaşam en bütük servettir fakat türkiyede sağlığa önem verilmiyor. Randevu alma sistemini çıkararak daha kötü yaptılar bunu denetliyorlarmı bilemiyorum fakat hille olduğuna inanıyorum ben istanbulda annemle birlikte yaşıyorum annem yüksek tansiyon hastası anne tarafında bu hastalık ırsi anneside bu hastalıktan vefat etti kansızlık, kemik erimesi gibi hastalıklar yetmezmiş gibi birde geçen yıl belinde disk kayması çıktı ağrılarından duramıyor feryat ediyordu acil olarak şisli etfal devlet hastanesine götürdüm fakat annemi muayene etmediler bana bir numara verdiler arayıp sıra almam gerektiğini söylediler özel hastanelerede götüremiyordum çünki iş yerini kapatmış gırtlağa kadar borçlu ve çok az param vardı 45 gün boyunca sıra almak için verdikleri telefonu aradım telesekreter bağlanıyor ve aldığım yanıt aradığınız güne sıra bulunmamaktadır kelimesi baktım çarem yok anneme bir bilet aldım doğuya bir akrabaya gönderdim 3 ay orada kaldı iyileşmiş olarak döndü diyeceksiniz doğuda hastanelerin hizmeti dahamı iyi hayır iyi olduğundan değil tanıdık oldumu işini halledebiliyorsun yani tanıdıklar sayesinde türkiyenin genelinde sizinde bildiğiniz gibi tanıdık varsa tüm kapılar sonuna kadar açılır tanıdık yoksa kimsesiz, gariban birisiyseniz vay halinize bilmem artık ne zaman sorunsuz bir sağlık hizmeti veren hastanelere kavuşuruz onuda allah bilir.
arkadaşlar benim kanımca hastenelerdeki hizmetler son yıllarda epey iyi yıllar öncesine bakıldığında hastenelerin durumu hiçte iç açıcı değildi hasta bakımından hastaya davranışakadar birçok şey bugün daha iyi durumda teknoloji ve personel bakımından türkiyedeki hastanelerin bir çoğu avrupa standartlarına erişti bence dahada iyi olacak saygılar
Anketimiz Kapanmıştır..