tps ve polsatlar acık mct redliğht yok
tps ve polsatlar acık mct redliğht yok
selçuk kıral doğrudur son uydu güncellemesinden sonra MCT- VE REDLİNE LAR UÇTU yeni dosyada conax dosyası gelmiş neyi açtığınıda anlayamadım ilk verilen dosya süper di yani 2.17 versiyonu en son dosya -2.18 tat vermedi arkadaşım inşallah düzelir:49:
arkadaşlar MCT- VE REDLİNE LAR dan haberi olan yahutda bilgisi olan varmı varsa bilgilendire bilirmi şimdiden herkese teşekkürler
:45:
MCT Ler gümledi
kosavalı arkadaş redlıne cs-100x ilgili yeni yazılım veya güncelleme varmı şuan varsa nerden bulabilirim yardımların için şimdiden teşekkürler kosavalı:present:
Uydudan guncelleme veriliyor sanırım denedinizmi uydudaki guncelleme son verisyon
cs100xredline ana yazilim 194 yükliye bilirsiniz frex -xderm *** wiyevler acık yeni yalımı uydudan indirebilirsiniz:tongue:
evet 1.94 yazılımla neredeyse tüm kanallar açık teşekkürler REDLİNE
biraz diğer cihazları kullananların morali bozulacak ama başlıkta belirtiğim kanallar ve incty kanalıda açık yaklaşık 17 kana şu an açık
uyduların kralı redline
selam kosowalı aekadaşım redline 18500 lere yazılım yokmu ?? bayadır dowloand yapmıypr makinaya yeni frekanslarıda girdim ama nafile sorunu bulamadım ayrdımcı olursanız sevinirim
kosovwalı arkadaşım halen vcp yazmamışsın bilgi veririswn sevinirim
helal olsun redline. ***view ler,mct ler.tps ler polsatlar novalar...hepside auto yapıyor.bizzat test ettim
bende 1000 pvr var redlayn hiçbir şifreli kanalı açmadı bana yardımcı olurmusunuz emuaktif nasıl edilir teşekkürler
valla bne bu cıhaza hıc ısınamadım.
selam arkadaşlar ben 18500 kullanıyorum yazılımı nerden bulacam artık uydudan güncellemede gelmeyecekmiş teşekkürler
frex x dream s.wiew auto devam
kosavalı
Son Bağlantı: 25-03-2008 13:28
Giriş: 01-04-06
Üye No: 471
Uydu Alıcısı: Sunny
Tuttuğu Takım: Galatasaray
GSM Operatorünüz: Vodafone
--------------------------------------------------------------------------------
frex x dream s.wiew yine gittimi bir bilgiiz varmı şimdiden teşekkürler
:present:
bildiğim kadarıyla frex ler acık *** wiev larkapalı
kısa dalga radyo gibi gidip geliyorlar kazı kazan misali du bakali ne olcek:8[1]:
arkadaşlar şuandaa freex xdream inxtv ***wiew paketi yok açık değil tps paketi absat paketi açik
arkadaşlar yeni ***ler geldi bilginize
arkadaşlar bugün 13-06-2008 saat 16 sıralarında uydududan verilen yazılım izlediğimiz s..view paketini,de uçurdu tps, ler yine yok yeni yazılımla neyi verdiler anlayamadım önceki yazılımla verdikleri sxxview,leri aldılar saygılarımla:49:
Sahi kardeşler bu neyin yazılımı acıklarda gitti bu nasıl yazılım
arkadaşlar galiba s...view,leri yanlışlıkla verdiler bunu farkedince bugün,ki yazılımla view,leri uçurdular çünki yeni gelen bir şey yok tüm uyduları denedim tps,ler sorunlu aç kapa yapıyo sadece polsat ve piremierler var:angry8:
Evet sanırım dediğin gibi oldu. Öğleye kadar açıktı geceden. Akşam üzeri okuldan gelince bir yazılım aldım. hiçbirşeyi açmıyordu. Saat 21.30'a doğru tekarar bir yazılım daha verdiler. Bu sefer TPS ve Polsatlar açıldı. Viewler başka alıcılarda açıkmıydı onu bilmiyoruz. Eğer onlarda da açıksaydı, genel bir reklam için olabilir. Sadece bizde (RL'larda) açıksaydı, Sensi kardeşin dediği gibi mi? Yoksa AR-GE deki arkadaşlar ele geçen şifrelerimi gönderdiler bilemiyoruz. Bilgilerinize.
Saygılar.
şu an zaten tps lerde açmıyor ***wıwlerde .ne için miş bu yazılım .ya adam gibi bir izleyemeyecekmiyiz şu kanalları
bende polsatlarda açmıyor. şu an açık mı acaba? csx1000pvr
arkadaşlar yeni kéyler uyduya verilmiş,duyduğuma göre....bilginize....
yeni ***ler işe yaramıyor arkadaşlar yine aynı sadece polsatlar açık.
Arkadaşlar, bende de Polsatlar açık sadece. Gece gelen yazılımla TPS'ler açılmıştı. Şimdi onlarda gitmişler. Bilgilerinize.
Saygılar.
bende polsatlar hala açık değil. *** güncelledim ama açmıyor. yazılım mı güncellemem gerekiyor? v2.45 var
Kardeş yazılımını güncelle, sorunun hallolur sanırım. haftabir iki defa yazılım güncellemesi yaptır alıcına. Yazılım gelmişse günceller, gelmemişse zaten yeni yazılım yok der. Polsatları izlemek için Animal Planet kanalının, TPS'leri izlemek içinde Ushuva kanalının üstünde biraz bekle açılırlar yazlım veya k.ey güncelledikten sonra. Bilgilerinize.
Saygılar.
Arkadaşlar yeni k.eyler uyduya verilmiştir. Alıcılarınıza k.ey güncellemesi yaptırın. Bahsedilen on Diamont ve Gold tvler açıklar. Bilgilerinize.
Saygılar.
hocam bu Diamont ve Gold TV kanal mı paket mi acaba?
ve frekansları nedir ve hangi uydu merak ettim Thor falan mı
sagol
yaw arkadaşlar 14500 redline ları çöpemi atalım güncelleme yapmıyormu bu cihazlar artık
14500 usta bu modelleri redline yazılım vermiyo eski cihaz olduğu için çöp atma redline eski cihazını alıyo sana yeni cihaz veriyo birazda fark alıyo
Arkadaşlar. bugün öğle sonu itibariyle, yeni k£y güncellemsi uyduya vrilmiştir. Alıcılarınız güncelleyebilirsiniz. İNXTV(freedeliyt) açıktır. Bilgilerinize.
Saygılar.
Arkadaşlar şu an itibariyle V 3.09 yazılımı uyduya verilmiştir. Bende şuan yazılımı yüklüyorum. Neleri açtığını henüz bende bilmiyorum. Haber vereyim dedim. Bilgilerinize.
Saygılar.
bu yazılımı yüklersem sıraladığım kanal listesi değişecekmi sıraya koymak epey zaman alıyorda
Bu konu baya uzamış ve kapanmıştır.Uydudan guncellemelerle ilgili konu olursa yeniden açılırsa iyi olur.