aynen katılıyorum bu tepki en gerçekçi olanı
Printable View
Bir firmayı karalamak bu kadar kolay olamaz bu zamana kadar ilk sunny cihazlara yazılım cıkıyordu bu defa sorun olmuş ola bilir karalamak yerine biraz bekleyin derim
beklıyoruz zaten arkadsım bqaska çaremız varmı mecbur beklıces yada cıhazı degıstrcen bakcan işine çunku çok zaman gectı ve hala bı ıcraat yok
arkadaşlar piyasadaki en dandik cihazlara bile verilen destek sunny ye şu an verilmemekte
yani sunny artık d smart paketi ile topladığı kaymağın üzerine bal sürüyor
eeeeeeeeeeeeeee d smartı alanlarda enayi yerine konulacaklar sunny nin politikası bu
arkadaşlar çıksa çıkardı boşuna kendinizi üzmeyin ben bundan çok önce 1999da topfield 3000cı aldım ne markalar geldi geçti yazılım çıktı gitti yıl 2008 yazılımı hala mevcut suan gerçi tpsler daha gelmedi ama beni ne madur etti ne zorda bırakdı ...tavsiyem goldmasterin topfield tabanlı cihazlarıdır... yada next super plus serisi
Arkadaşlar bu kısa zaman süresinde strem yazılımları gelebilir az sabretmek gerekir
sevgili çetin çok sabredildi bazı arkadaşalrın dediği gibi öyle adı sanı duyulmamış cihazlara yazılım verildiki kızmamak elden değil modüle bile tps auto geldi sunny den tık yok.
forumlarda görevli adamları var biri çıksın bir açıklama yapsın yazılım desteği kesildi desinlerki millet beklemesin boşuna.
arkadaşlar ben elektonik satıcısıyım ve şimdiye kadar sunny ürünlerini satmaktayım ama bundan sora cihazlarına yazlım desteğini vermedği için sunny nin hic bir ürününü satmayacam
Haklısınız arkadaşlar değerli ustalarda bir açıklama yapmıyorlar 2 haftadır böyle bekletiyorlar bu sessizliği elbet birileri bozacaktır ....
belki fabrikadan yada fabrikanın taşeronluğunu yapan firmalardan birileri forumlardaki arkadaşları bugün - yarın diye oyalıyor olabilirler...bu sebeple forumdaki görevli arkadaşlar sessiz kalmayı tercih ediyorlardır... :wave:
oncelıkle forumdakı bılgıye sahıp arkaadslar sorumlu tutulamaz uydu dunyasında sıfre olayının garantısı yoktur.test amaclı reklam amaclı pıyasaya cıktıgı ıcın.bu konu hakkında zaten bılınenlerı arkadaslar verıyorlar her zaman.bu konuyla alakalı forum yonetıcılerımız kesın bılgı edındıklerınde acıklama yaparlar zaten.uydu dunyasında buyuk kapısma oldugundan neyın ne zaman ne olacagı hıc bellı olmaz.ekonomık fıyatıyla next cıhazları var.2 ay once degıstırme kampanyası vardı o zaman neredeydınız.neyse konuyla ılgılı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. uzerınden gelen bılgılere devam edın karamsarlıga gerek yok.avrupa macları oldugu ıcın boyle.2000yıllarda dunya kupası sırasında tum kanalllar sapıttı cunku kanallar macları bedava vermemek ıcın sıfreleme sıstemlerını degıstırdılerkı bugunlerde ıse artık bu programları ha deyınce cozemıyoruz.saygılar.
arkadasşım aynenkatılıyorum ama sunnyler bir önculuk yapıp emu sistemini açık kaynak kodlu ve dreambox ve ss2lerdeki gibi ccam ve vplug tarzı sisteme oturtsalar hem fixlemek kolaylaşırdı her yeni sistemde muhendisler tekrar tekrar eski kutularla ugrasmak zorunda kalmazdı
turkıye dahıl avrupa yaz tatılıne kadar dızıler maclar programlar derken cozum zor.ama yaz tatılı gırdımı dızıler ara verdımı maclar bıttımı aynı cabolarda oldugu gıbı bır zaman uydu dunyası rahat nefes almaktadır.
ekonomik öneriler ve saplamalar güzel ama bu kanalların kar amaçlı kurulduğunu ve abonelerinin dışındaki seyirciye yayın sızdırmamak için ellerinden geleni yaptıklarını biliyoruz. reklam konusunda söylenenlere katılıyorum. bir süre şifreleme sistemlerini sabit tutup reklamlarını yapıyorlar bence. yazılan proğramlarda bir süre çalışmaya devam ediyor. kedi fare oyunu gibi onlar şifreliyor bizlerde onu çözmek için çabalıyoruz. beklemek gerek ama sesizlikte iyi olmaz. saygılar.sunnyede saygılar.
redlıne dıye bır marka cıktı reklam ustune reklam ee sonrası sunny gıbı fıs olacak.
aslında vereceksın parayı alacaksın abonelık kartı bende 4 lu kart var.redlıgt mıxx-ıtalıa,frex1-2,dorcel x,artı bırde next7500cılx cıhazım desteklıyor ki;tps kanalları full,absat full.hıspasat30w canagım var yakında nagra 3 te patlar ozaman ınsan bıkıyor adeta.bırde server ım olsa super olurdu hanı.ama en buyuk motorlu canagı dıkecem catıya.
polsat'larla avutuyorlar bizi...
yapacak bısey yok dostum.onlarda olmasa ne anlamı kalacak bu ısın.
yanı.
vay be sunnyda ölmüş.aynı goldmaster gibi.eskiden ne iyi markaydı be.
beklenen yazılımlar gelmştir arkadaşlar stream ile yola devam gene stream bölümünden cihazınıza uygun yazılımları kullanabilirsiniz iyi seyirler...sulh&saygı
nihayet tepkilrimiz sonuç verdi arkadaşlar.sesimizi duyurdukça olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum.ayrıca yazılımları ilk bulan turhan081 arkadaşımızada teşekkürler
haydı hayırlısı.
hocam o kadarı da olsa şimdilik yeter kaç günden beri bunada şükür stream de olsa farketemez kolay gelsin ....sulh&saygı
Paylaşım için teşekkürler.
Millete sunny alın en güncel yazılımlar bu cihazlara geliyor diyorduk ama nerde demekki başka cihazlara tavsiye edeceğiz galiba
Haklisnz ArkadaŞlar
Yahu arkadalar ben hem bizleri hemde firmaları anlayabiliyorum. Şimdi 1 şifre kırmak suç bu açıdan firma benim cihazım şifre kırıyor diyemez ve benb yazılım veriyorum diyemez. Diğer taraftan en masul şekliyle tv8 fox vb türk kanlları şifreleri belli şekilde futbol yayınları yapıyor. bunlarıda hiç yazılım olmadığı için izleyemiyoruz. bu açıdan biz şanslıyız. Fakat insanlarda eğer biri yazılım desteği verip insanşların şifreli yayınları izlemesini sağıyorsa ve diğeri sağlamıyorsa o zaman seçme hakkı alıcıya aittir ve zarar ettiğinde firma ağlamamalaı. Ben sunny at 9050 ci mr cihaz aldım aldığıma bin pişmanım ne yazılım var bişey birde gömülü modülü var 3 kere mesaj attım firmaya her seferinde içindeki modül için farklı bir i,sim verdiler ilkinde conax dediler sonra matrix sonra magic acaba hangisi. yakında kafayı sıyırcam açcam içini bakcam ve adamlar içinde hangi modul varsa yazıp söylicem onlarda bilsin. Benim tavsiyem sunny ve taplin almayın yumatu veya next alın.
benim bu üçüncü sunny alışım. kızdım iki tanesini kırdım yumrukla. bunu kıracaksam niye dördücüyü alarak şey edilelimki.... bundan sonra sunny mi aslaaaaaaaaaaa.... şifre kırılmasına karşı olan arkadaşlara da saygı duyarım, ancak bu sadece Türküyede olmuyor ki... elektronik her gün değişerek gelişen bir sektördür. bakın Nokia'ya... senelerdir telleri satılıyor ama her defasında bir özellik eklenerek çıkarılıyor piyasaya... kimsenin de tepkisi yok.... çünkü yazılımlarını da veriyorlar.... yaşasın insanlara hükmetmeyen teknoloji....
arkadaşlar dün sunny firmasının takvim gazetesinde tam sayfa servis ilkelerimiz diye bir ilanı vardı.inanın okurken sinirden gazeteyi yırtacaktım.ne demişler biliyor musunuz:sunny ve woon(yeni bilgisayar markaları)cihazları ilk alındığı günkü özellik ve rahatlıkta kullanmak...
e pes artık şimdi mail atacağım sunny e hangi yüzle verdiniz bu ilanı diye
selamlar üstadlar streama tps auto gelmiş peki normallere yok mu tps yazılım 12.c1.a5 sadece stream de mi çözer?
kusura bakmayın ben anlatımda yanlış yazdım galiba şöyle söyleyeyim iki cihaz var bende biri sunny diğeri kaon kaon da ki stream menülü sunny deki ise değil stream menüsüzler de auto yapar mı tpsleri.teşekürler
strem menüye döneceğiz böle giderse bencede iyi olacak
bende çok pişmanım sunny aldığıma böyle giderse herhalde artık çöpe atacaz.bir işe yaramıyor baksanıza...
c board ile değiştirelim bence aslında sunny den başka ilk yazılım gönderen başka bir firma yok
sunny yeni cıkardığı 10051 lerede destek vermiyor acaba korde bi aksaklımı var
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bunlar yazılım değilmi ayrıca eleştirirken kendımize bakalım bu adamlar bunu satarken bıze yazılım desteği vereceğini soyledimi HAYIRRRR o zaman şikayet etmeyede hakkımız yok
sanırım bunda nextin sunny ve botech ile cihaz üretim ilişkisini kesmesinden önemli rol oynuyor diye düşünüyorum...
Selamlar. Arkadaşlar sunny cihaz alanlar özellikle 1030 dcisky alanlar çok güzel kazık yedi o zaman en pahhalı cihazdı. Atmaca elektronik sanırım hem sunny hem de next in sahibi. next in bazı modellerine de yazılım çıkarmamaya başladı. demekki bunlar bilinçli yapıyor. Bizler de bu iki markayı almayalım Atmaca elektroniği protesto edelim.
Adamlar sunny 1030 dcisky satarken 2010 yılına kadar sky modül ile çözeceğini taahhüt ettiği bazı xxx kanalları da kesti.
Sunny ve Atmaca elektroniğe bence email ile protesto mesajları gönderelim ve bu firmayı Sanayi Bakanlığı tüketici birimine de şikayet edelim. ben gönderdim kaç kere.
Saygılarımla.
Selam arkadaşım ben sunny e kaç tane email attım ama adamlar tenezül edip bir cevap bile vermediler. hem de 2010 yılına kadar bazı xxx kanalların izlenmesini sky modül ile taahhüt ettikleri halde.Alıntı:
Aslında adamların kasası doldu artık, uydu cihazları umurlarında değil demekki.
Ama ben şahsen sunny firmasına güvenim kalmadı sadece uydu alıcıları konusunda değil. Diğer sunny ürünlerini de görünce gözümde kararmış durumda.
Belki sunny bunları duyar ve yaptığı haksızlığı düzeltir. Koreden yazılım alamıyorsa mutlaka adamların parasını vermedikleri için yazılım alamyordur. yoksa adamlar niye yazılım göndermesin.
Saygılarımla.
Selam arkadaşım sunny 2010 yılına kadar bazı xxx kanallırın izlenmesini taahhüt etmişti sky modül ile izlenmesini eğer hatırlarsanız. Bu kanallarda gitti nerede verdikleri söz. Tüketiciyi kim kandırıyorsa bence kötülüyelim.
Selam arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız firmaların yazılım desteği vermeye mecbur olmadığını yazıyor bence doğru değil eğer cihazı ona göre üretmişse ve yazılım için usb ve diğer port koymuşsa ayrıca tanıtımında da bunu belirtmişse yazılım desteği vermek zorundadır bence. Çünkü bizler cihaz alırken arkadaki bu bağlantı noktalırna göre de cihaz satın aldık. onun için sunny ve next eğer yazılım desteği kesiyorsa haksızdırlar bence . Selamalar.
osman62 kardeşim sizinle aynı durumdayım ve ben de kendimi kandırılmış hissediyorum.sunny e en az 5 mesaj yazdım.telefon açtım ama anlaşılıyor ki biz 1030 kullanıcıları için uydu artık işkenceye dönüştü.bir yolunu bulup kurtulmalıyız bu cihazlardan ama nasıl...
Bir şeyi unutuyorsunuz sanırım :)Kaon boardlu cihazları Sunny haricinde Next,Digicağ.Digiline,Goldmaster,Onwa ve Ora gibi markalarda piyasaya sürdü.Şimdi bu yazılımları bütün bu cihazlar kullanırken Sunny yazılım çıkartmamakta biraz haklı değilmi:)Neden diğer firmalar destek vermiyorlar hiç?onların hiçmi suçu yok.Bu firma tarafından bir bakış :)
Kullanıcı olarakda Sunny'nin hatasını kaon tabanlı boardların distiribütörlüğünü almamış olmasını buluyorum.O zaman bu sorunlar olmayacaktı:)
1030 kullanan arkadaşlar adım gibi eminim :) bu cihazlara yazılım cıkmayacak en başta belirttiğim sebeplerden dolayı.Ama hala şanslı salırsınız ki stream yazılımlarını kullanma şansınız var ya oda olmasaydı:) Teşekkürü hak eden firma stream :clap2::
Sunny gelince Allah onları bildiği gibi yapsın:D
Kolay gelsin...
Şu yazılanlara bakıyorum;hem kızıyorum,hem de gülüyorum...
Şimdi yazılım çıktı:e hadi ne yapacaksınız?!!!
Hemmen gaz,vites değiştirmenin ne anlamı var..?
Dün feryad-ü figan edenler şimdi ne yapacak?
Dünyada yazılm tabanı en geniş cihaz...Ya bir 9400 goldmaster veya 5000 seri topfield almş olsaydnz?
Ltfen biraaz sabır...
Bence tek kelime ile enayi muamelesi yapılıyor bize.
bu gün tekrar kanallar gitti!
yine çok beklemeyiz insallah!
evet arkadaşlar bende size katılıyorum ilk başlarda bunda 7 8 sene evvel sunny gozde cihazdı yazılım cıkmı ilk sunnylerin yazılımları verilirdi ve ben ogun buyana sunny 1030 dcız sky cihazım var şimdilerde moda olmuş yok modulunu iptal yazılım kabul etmiyor yok bilmem neler eyer boyle devam ederse iç iyi olmaz sunny ler için ve modulude iptal etmeyecem ölum se ölum hırlamaya negerek var.... :)