Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
İŞte Fener İŞte Fener Kapak Olsun
işte bu işte bu çeyrek finaldeyiz ağlamak istiyorum ve ağlıyorum
:common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2::
Her kes buraya:clap2::
arkadaslar ben bir beşiktaşlı olarak feneri kutluyorum avrupa başarılarının devamı dileklerimle...oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dikkat: sayın çakar bikiniyle bekliyoruz :D:D:D:D
helal olsun penaltilarla kazandi fenerbahce..volkan harikasin!!!!!
tebrikler FENERBAHÇE.
Not:Hakem adil bir maç yönetti.tebrikler hakeme
yaaa oyle sevincliyimki kafayi siyirdim
basarilar dileyen diger taraftar arkadaslara cok tesekkurler.darisi diger takimlarimiza
:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2::
galatasaraylılardan tebrik gelmeyecek mi acaba?
tum fenerlileri ve turkiyeyi kutlarim,helal olsun
ALLAH ım işte tarih nasıl yazılır ögretik ögretecegiz bugunleride gördüm artık ölsemde gam yemem müthiş bir olay...
Sahneye Sahneye Ahmet Cakar Sahneyeeeeeeeeeee!!!!!!!
içimizdeki ispanyollere özellikle ahmet çakara hediye olsun
sen en buyuksun fenerbahcem
en büyük fener
tüm Fenerbahçe Cumhuriyeti Vatandaşlarını tebrik ederim.
görsün galatasaraylılar hep derlerdi avrupa bu avrupanın eniyi derecesi başarabilirseler başarsınlar sene sonudada şapiyon olacağız
:present:
tüm fenerlileri kutlarim
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi kutluyorum inşallah devamı gelir..
forumun ince dusuncesinden dolayi cok tesekkurler.sadece fb lilere mail yollamasi unutmamasi cok guzel.
lalalalalalalalaa fenerbahceeee
tebrikler fenerbahce devamı gelir inşallah:sad:
içimizdeki sevillalılara inat çeyrek finaldeyiz ahmet çakar eğer söylediğin kadar deli kanlı isen o bikiniyi üstüne geçirirsin eğer bikiniyi üstüne geçirmezsen o deli kanlı laflarını sana fener bahçeliler olarak biz sana yediririz
Fenerbahçemizi tebrik ediyoruz..Teşekkurler Fenerbahçe
KONUNUN BAŞLIĞINA GÖRE SEVİNELİM ARKADAŞLAR DİĞER
TAKIM ARKADAŞLARIMIZI İNCİLTMEYELİM LÜTFEN BU ZAFER
HAPİMİZİN TARAFLI TARAFSIZ TÜM TÜRKİYENİN
galatasaray uefa kupasını aldığında arabamla istanbul sokaklarını turlayıp sevince ortak olmuştum.
Şükürler olsunki taraftarı olduğum Fenerbahçem'inde bu günlerini gördüm hepimize tüm camiamıza ve ülkemize hayırlısı olsun..
:clap2:: :clap2::
bir gün herkes FENERBAHÇE li olacak.
fenerbahçe fenerbahçe fenerbahçe herkez gördü en büyük kim.......
bekleyin fenerbahçe geliyor.....
sıradaki gelsin bekliyoruz:45:
buradan sonra gerisi yani alacağı sonuçlar hiç önemli değil.gidebildiği kadarına da helal olsun..
fenerbahçeli olarak sevinçten ağlıyorum allah a şükürler olsun avrupa kapılarını dövmeye başladık en büyük fener devamını diliyom maçın kahramanı volkan a sonsuz teşekkürler
bende bir türkiyeli olarak avrupada böyle zaferler yazan takımlarımıza canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. bu takımı ve camiayı kutluyorum. hayırlı olsun devamı gelsin inşallah. saygılar.
arkadaşlar Türkiye içinde takım kavgası yapmayalım.Bugun Türkiye olarak hep beraber sevinmemiz lazım.Tebrikler Türkiye,tebrikler Fenerbahçe,Tebrikler tüm takım taraftarlarına...
kupaya kadar gideceğiz allahın izniylee......
bundan sonraki rakibi bekliyoruz....
biz şampiyonlar şampiyonluğuna talibiz 2 avans verdik sevilla değerlendiremediAlıntı:
volkan 3 penaltı çıkardı helal olsun hepsine .
EN BÜYÜK TEK BÜYÜK FENERBAHÇE.......:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :present: :tongue: :tongue:
Bir Fenerbahceli olarak cock cok mutluyum ama Turkiyemizede boyle ulusca bir dirilis lazimdi ben butun Turkiyeye hayirli olsun diyorum
Tebrikler FENERBAHÇE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kutluyorum bir GALATASARAY'lı olaraktan. Binlerce tebrikler FB. Susamıştık böyle başarılara. İlk golde ki amatörlüğe ve 3-1 olunca sinirimden tv izlemeyi bırakıp dışarı çıkmıştım. Türk Takımlarının yenilmesine dayanamıyorum. Tansiyonum yükseliyor sinirden. Neyse bu çok iyi oldu. Bugün sizin FB'li arkadaşlar sevinin istediğiniz kadar. Sevincinize ortağız.
Saygılar.
İnananlara vede inanmayanlara futbol dersi verdi,helal olsun Fenerbahçem
türkiyeme hayırlı uğurlu olsun allah doğrulardan,dürüstlerden yanadır. iki sene dir hak etmeden alınan kupaların acısını dışarıda türkiyem çekiyor.yoluna devam et FENERBAHÇEm.selamlar
bazı arkadaşlar diğer takımları küçük görüyor aklı;sıra bende onlara bi hatırlatmada bulundum herkes haddini bilsin.
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...
aramızdakiiyileridestekliyelim kötülerindecezasını kanunlarla verelim iyilerin arasından ayıklıyalım. türk sporu anca böyle kalkınır slmlar.
Alıntı:arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı olmayalımAlıntı:
evet biz haddimizi bilip bu gurupların arasında şampiyonlar liginde ilerlemeye çalışıyoruz.....şimdi bu formdaki galatasaraylı arkadaşlara senin yüzünden ayıp olacak ama sizin gibi 5 yiyip gelmedik en azındanAlıntı:
o son oynan fenerbahçe galatasaray maçından bana ahkam kesmeyede çalışma boşuna.. 8 e karşı yedeklerinizle 14+4 hakemle=18 kişiyle oynadınız buna cumle alem şahit
EN BÜYÜK FENERBAHÇE, REAL MADRID KURADA ÇIKACAKMIŞ GIBI GELIYOR.eVVELALLAH ONU DA YENECEĞIZ...
büyük fenerbahçeme başarılarrrrrrr:clap2:: şansı bol olsun
Tebrİkler FenerbahÇe Tebrİkler TÜrkİye Sen Çok YaŞa Kanaryam
Fenerbahçe bu gece bize bize çok büyük bir gurur yaşattı . hepsine çok teşekkürler
türkiyede varsa böyle takım ben anlından öperim en büyük F..B..en büyük aziz yıldırım işini bilen başkan önce ekonomisini düzeltti sönra F..B..yi buralara getirdi en büyük F..B..başka yok sevgilerimle milas herkese iyi geceler
a dan z ye hepsini tebrik etmek lazim iyi mücadele ettiler. isterdimki daha cok takimimiz avrupada boy göstersin ülkemizin tanitimina iyi olur. umarim finale kadar giderler