Good working. Tank you! Very very good:yahoo:
Printable View
Good working. Tank you! Very very good:yahoo:
usta eline sağlık menü türkce multi eskisi gibi autoyanlız 12 01 a1 de kanal editörü ile kanal atamadım hemko stream sunnuy bile denedim olmadı ne yapmalıyım çünkü türksatta çok az kanal buluyor
Selam, yazılımlar için emeği geçenlere teşekkürler.12.01.05'e stream yazılım atmak istiyorum fakat kanal editörü ile hiç yedek almadım yardımcı olursanız sevinirim teşşekkürler.
ustalar elinize sağlık keşke mct leride yapsalar diyeceğim ama olmayacağını herkes biliyor :(
kanal editörde 0 Block down Error.....Retry 7-8 tane yazıp fail (cihazda dn1d) diyor
Bence olmuyorsa türksat frekans listesini aç teker teker elle gir.Hotbird'ü auto bulur nasıl olsa.
ustalat bizim makınalarada ayıp oluyor ama 12.03.a5 için neden koyulmuyor
hckır usta yazılımlar için emeği geçenlere tşk 12.03a5 cihazımı 12.01.a5 dönüştürdüm hangi stream yazılımını atmamaız gerekiyor birde streamda şöyle bir sorun var.kanla arama yaptığımda az kanl buluyor.hazırkanal listesi attığımda ise türksat frekanslarında sapma oluyor çözümü nedir bu işin tşk şimdiden
Zaten belirtmişsiniz 12 01 A5 yazılımını atacaksınız.Evet doğrudur stream yazılımda auto arama aktif değildir.Yazılımı atmadan evvel kanal listenizi stream kanal editörü ile yedekleyiniz yazılımdan sonra geri atarsınız.
yakında arkadaslar kaonteam esp yazılım verılir heralde o yazılımlar daha kaliteli
AT 9070 DCI yokmu hala :)
sayın h.cakir kardeşim dediğniz yazılımı attım auto o*** de sorun şu kanal editörleriyle yüklediğim kanalları yükleyemiyorum cihaza resette attım hemcoyu denedim olmadı sunny kanal editörünü denedim yine olmadı yardım edermisiniz tşkler
sayın üstadlar 12.01.a5 cihazım 8200cı kup 230 ile indirdiğim yazılmı bir türlü yükleyemedim cihazıma kafayı yiyecem cihazın anahtarı bozulacak başlıyor yüklemeye sonra küt duruyor nerde yanlış yapıyorum yardımederseniz sevinirim
HCakir sağolasın allah ne muradın varsa versin valla teşekkür ederimİnan 2 saattir uğraşıyoprdum sayende hallettim sağol
dur evladım daha yaşın 17....okulunu falan bitir mesleğini eline al ondan sonra başgöz ederiz seni...CABBARİ ağada sağdıcın olur,sen elini cebine atmadan herşeyin hallolur....:puah: :puah: :puah: :puah:
yazıılımlar için emeği geçen herkese teşekkürler
Habib ben evlenecem desin çoğu işini hallederiz evvel Allah İzmirde
teşekürlerr.Elinize emeğinize sağlık
13 42 65 yazılımı çıkmazmı arkadaşım bizede bi yardım lütfen
CABBARİ usta sadıcım olursa yırttığımız gündür.. :)Alıntı:
Eyvallah abi Allah razı olsun sizlerden.. :):)
sevgili kuçer06 load default öyle değil yanlış tarif ediyorsun
bu yazılımları denedinmi
birde senden ricam düzeltebilirsen sevinirim yoksa burada insanlar o yazdıklarını asla yapamazlar doğrusu şöyle olmalıydı sarı+mavi+yeşil+menu+sarı+okaffına sığınırak doğrusunu bu olduğundan eminim lütfen beni yanlış anlama sevgili dostum size emekleriniz için teşekür ediyorum ayrıca size harbi harbi saygı duyuyorum başarılarınızın ve forumumuza olan katkılarından doayı da size bütün supersatforum ailesi adına teşekür ediyorum saygılarımla digiman2005
bu yazılım farklı bir yazılım değil lütfen yanılgıya düşmeyiniz mct paketi şuan için bu yazılımlarda çalışamaz çünkü emu desteği olan bir yazılım bile olsa ***ler ve irdeto 2 desteği olmadan çalışmaz bence uğraşmayım zaten ustalar bu işe el atarlar artık saygılarımla digiman2005
Great job and big thanks for all!:rockon:
arkadaşlar ben cihazımı 12.03.a5den 12.01.a5e dönüştürmüşdüm. 2 tane yazılım var hangisini yükliycem lütfen yardım Dosya Türü: rar BM-8200CI_12.01.A5_080222..rar
BM-8300CI_12.01.A5
teşekkürler kosovalı + rep
Farketmez arkadaşım 8200 cı yükle
yazılım koymuşsunuz oraya bakınız lütfen
stream menulu yazılımlarda sizin isminizi gördüğüm için yazdım lütfen yanlış anlamayın yazılım indirdiiniz stream yazılım 20-02-2008 tarihli indirmiş olduğunuz bölümü dikkatle okursanız beni anlarsınız
arkadaşlar 12.01.A5 yazılımı türkçe menülümü?:new_icon9:
teşekkürler kosovalı kardeş dikkat etmemişim kusura bakma:wave:
Maalesef arkadaşım.Modülü iptal ettirebilirsen 12 01 A5 yazılımını kullanabilirsin
Üstadlarım; daha önceki yazılım .bin uzantılı dosya idi (örnek;BM-8200ci_12.01.a5_070601c.BİN.bin), şimdiki ise .rar uzantılı (BM-8200CI_12.01.A5_080222..rar). Kup230 ise sadece.bin uzantılı dosyaları açıyor. Ne yapmam lazım. Cahilliğim için özür dilerin. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşım dosya rar şeklinde sıkıştırılmış halde veriliyor. Rarlı dosyayı dışarı şıkarsana. içinde .bin uzantılı dosya çıkacaktır.
Hiç önemli değil arkadaşım bilmemek ayıp değil.Merak etme sen yazılımı indir dosyaya sağ klik at üstten extract to bm yazan yere tıkla yazılım bin olarak çıkacaktır.Merak etme kup 230 görür.
Sağol arkadaşım, bilgisayarı bugün aldım, anlaşılan winzip yüklü değilmiş. Yükledim sorun çözüldü. Çok teşekkürler.
arkadaşlar Sunny 9030 CI için yokmu yada varsa hangisini yükleyebilirim SAYGILAR
arman jan baraye 220 ghadim va 220 ba cpu -d barname nayamade?