GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEİVİD'DEN SÜPER GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 2-1 ÖNE GEÇTİK DEİVİD UZAKTAN SÜPER BİR GOL ATTI 90'A...
Printable View
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEİVİD'DEN SÜPER GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 2-1 ÖNE GEÇTİK DEİVİD UZAKTAN SÜPER BİR GOL ATTI 90'A...
gooooooooooooooooooollllllllllllllll
2-1 oldu şoktayım.. :)
Şu drogba'yı durdursalar yeter.
Bu akşam bütün goller fenerden.. :D:D
DAKİKA 90 Fenerbahçe 2-1 önde...
heyecandan yorum yazamıyorum son bir dk
İŞTE SON DÜDÜK FB:2 CH:1
Tebrikler Fenerbehçe
Fenerbahçe bu maçıda aldı ya yarı finale çıkıcaz inş fenerbahçeye teşekkürler bu sevinci yaşattı için ve tüm fener bahçeyi destekleyenlere fenerli olsun olmasın sonuçta TÜRK takımı ve orda bayragımızı göndere çektiriyo yakışır fenerbahçeme ingilteredede inş bizi sokaga dökücek fenerbahçe.....
Chelsea'nin Acı Sonu;Nağmağlubiyetini FENERBAHÇE Bozdu...
yaşa fenerbahçem
tebrikler fenerbahçem
turu geçicez inşallah...
burdan sölicemde desteklemeyen arkadaşlarda havadan atıp tutmasın lütfen 2maçta 10 yer 20 yer rezil olur gibi sözler yakışmıyo buraya artık havadan sıkmayın saygı gösterin sanırım hazımsızlık sorunu var fenerin başarısını hazmedemiyo bir kısım arkadaşlar neyse biz başarılarımızı arttıralımda onlarda saygı gösterirler umarım sonuçta seneye bizim aldımız puanlarla gidicekler avrupaya biz yendimizde diger takımlarımızada yarıyo.dışarıda olsun destekleyin havaalanına gidenler gibi olmayın.....
Bir FENER KLASİĞİ:common001: :common001: :common001: :common001: :present: :present: :present:
İşte futbolun EFENDİLERİ bizede bu yakışırrrr
Mükemmelmiyiz ne!!! :D
fener muhteşem bi iş başardı..:present: ..rakip çok güçlü...ilk 60 dk. fener top yüzü görmedi neredeyse...ancak futbolun 90 dk savaşmak olduğu gerçeği bir kez daha görüldü...bu galibiyet çok önemli ve değerli.....umarım londra'da da şans fenerin yanında olur...çünkü gerçekten çok ihtiyacı olacak...tekrar söylüyorum...rakip çok güçlü ve fener bu takımı elerse mucizevi bir iş yapmış olacak...selametle
fenerbahçeyi tebrik ederim başarısından dolayı
ne dediyese o işte zafer
kendimden alıntı ;Alıntı:
içimdeki ses dedi. bu iş deividte bitecek diye. dışarda izledim maçı. brir Türk olarak çok sevindim. ilk 30 - 35 dk Chelsea tek kale oynasada geri kalan dkları %50 - % 50 paylaştık. ve sonucu DEİVİD belirledi. mükemmel oynamasa fener iyi oynadı. aldı maçı. TEBRİKLER FENERBAHÇE. !!!
sevgili futbolseverler bi kampanya yapsakta şu ilker yasinden kurtulmanın bi yolunu bulsak :) senelerdir kahretti bizi şimdi yorumda yapıyor...
1 0 ken tu kaka fener.2 1 ken ben demiştim :))
mılyonlara yorum yapıyosun insan bi moralli konuşur yav bu ne zaten kasım kasım kasılıyoruz :))
ingiliz basınında yarın manşetler şu olacak fener 3 gol attı maç 2-1 bitti
nerede bu adminimiz çok üzüldüm bir yorum bile getirmedi
ne iş usta chelsea yla yorum yapmayasın forumda anlaşma mı
yaptın yendik hhhheeeeee
Alıntı:
senin bu yorumlarina hastayim %10 heee hahahahahahaha, dedigin hicbiri tutmuyor heheheheh.
stadta uc uc uc uc uc uc diye bagirdik
fenerbahce artik bu samp liginde her takimla kafa kafaya oynar ,yeterki kendi kalemize atmiyalim:D
Tebrikler Fenerbehçe
birbirimize nezaketsizlik etmyelim arkadaşlar bursaı tam bir kardeşlik
yeri yani spor görüşlerimizi paylaşıyoruz burada herkes fikrini düşüncesini
belirtir öyle veya böyle selamlar
diger macta carlos ve gokhan gonulde olucak ve ayni ruhla bu turu geceriz.ama kendi kalemize atmiyalim.gecemezsekte sorun degil kesinlikle ikinci macta ezilmeyiz..yani iki macta 10 yerler ,%10 sansi laflari havada kalir..
Feneri orada zor bir maç bekliyor. tabikide chelsea orada çok daha farklı oynayacaktır. ama umarım fenerin şansı yaver gider. en azından yarı final hatta - final görmek istiyorus.
umarım rövanştada iyi sonuç alırız
fener galatasaraylıları yine üzdü.celsiyi havaalanında karşıladılar yine olmadı.
bazı arkadaşlar nedense aramızda yok.ya hatları kesik yada uğurlama töreninden henüz dönmediler. hiç kimse kıskanmasın işte fener bu... kadıköyde kimleri dize getirdik bir dönüpte bakın,bakın ve de kıskanmayın,ha bundan sonra ne olur elenirmiyiz çıkarmıyız?hiç önemi yok zira fener boyundan büyük işler başarmıştır.bugün drogba,lampard,makelele,ballack bizde olsa kendimizi şampiyon ilan ederdik..gerçekçi olup bu saatten sonra çok şey beklemeden taraflı tarafsız herkes fener imi tebrik etmelidir.teşekkürler KOCA YÜREKLİ KANARYALAR.ufkunuz açık olsun,hadi devam et uçmaya, uç ve uçur bizleride...
Fenerbahçem İnşallah Orada Turu Geçecek Bir Skor Elde Edecektir.Teşekkürler Fenerbahçem.
ARKADASLAR SALI GUNU TURKIYEN'IN DORT GOZLE BEKLEDIGI SAMPIYONLAR LIGI CEYREK FINALI SON MACI ICIN GERI SAYIM BASLADI.HAYAL DEGIL RUYA DEGIL TEK GERCEK OLAN FENERBAHCEMIZ BU TURUDA ALLAH'IN IZNIYLE GECEBILECEK KAPASITEDE.CARLOS VE GOKHAN GONUL BU MACTA YER ALACAK,SAVUNMA VE SAG KANAT ORGANIZASYONLARIMIZ GUCLENECEK.AMA BENCE ILK ONBIRE SEMIH ILE BASLARSAK COK IYI OLUR.AMA BEN COK UMUTLUYUM BU TURUDA GECECEGIZ.^^UMUTSUZ DUSUNMEK MUTLU KILMAZ INSAN OGLUNU.^^
AVRUPA YOLUNDA BASARILAR FENERBAHÇEM..!:present:
Hayırlısıyla turu geçicez inşallah...
ordada maçı alıp turu geçeçğiz inşallah
ikinci maçın bitimine kadar buradan devam ediyoruz arkadaşlar
Chelsea turu geçer...
tahminim chelsea:7 fb:0
fener bereberliğe oynamamalı yoksa kaybeder insallah allah fenerin yüzüne bakar ve kazanır bence maç 2-1 celshea alacak görürsünüz gersini bilmiyorum ne olur