Doktora Teşekkurler Yazılımlar 1 ci mesajdaAlıntı:
s wiew auto diğerleri aynı free x yok ... arkadaşların canı sıkılmasın diye kıyak.. ...kaç saat yada gün gider köşedeki medyuma bir zahmet sorun ben bilemiyorum saygılar
Printable View
Doktora Teşekkurler Yazılımlar 1 ci mesajdaAlıntı:
s wiew auto diğerleri aynı free x yok ... arkadaşların canı sıkılmasın diye kıyak.. ...kaç saat yada gün gider köşedeki medyuma bir zahmet sorun ben bilemiyorum saygılar
Doktor a teşekkurler,ve helal olsun diyorum ben,Biraz naz yapsada adam çalışıyor..:)
yazılımlar ıcın sagolun
Bugun idare edin arkadaşlar foruma geçici yazılım eklenmiyor.Upload sitesinden yukledim.
ya beyler tamam güzel yazılarınız düşünceleriniz ama şu next 7600 sky cihazları ne yapcaz yazılım yok
yaklaşık en az 2 seneden beri yazılımları sunny üzerinden alıyorduk ve ben bunu dile getirdim makinam next ama yazılım sunny ben next istiyorum vede yazılım hv 12 a3a5
Teşekkürler ustam
yazılıma emeği gecenlere teşekkürler...
teşeklkürler
dosyalar ıcın sagolasın.
Teşekkürler.Diğer cihazlar için sabırla bekliyoruz....
Yasal kart'la lig tv çalışmıyor galiba yazılımda
arkadaşlar usb den son yazılımı makinama attıyordum.save dedi ve makinanın ekranında 0 yazısı çıktı.makinam şu anda açılmıyor. ne yapmam gerekiyor acaba.
Evet cx super plus yazılımını bende USB'den atmaya çalıştım atmadı cihazı kilitledi arkadan kapatıp açtım erör verdi ikinci defa arkadan kapadım açtım cihaz düzeldi fakat yazılımı atamadım ilk ve tek olarak verilen yazılımla kullanıyorum şimdi.
Sevgili arkadaşlar mesajlardan anlaşıldığı kadarıyla 18 nisan yazılımında galiba sorun var 2 arkadaşımız cihazı kilitledi demiş.Benim cihazda 2000 cx super plus bu sorunu daha önce bende yaşadım bir kere yazılımı attım cihaz kilitlendi. Bende tam olarak indirmiş atacaktım iyiki sonuna kadar okumuşum .Bu konuda sevgili moderatörlerimizden bi açıklama gelirse en azından bizleri bilgilendirmiş olurlar.Emeği geçenlere Teşekkürler.
Emeği geçenlere teşekkürler.............
slmkosovalı yazılım için saol ellerıne sağlık
sana bır sorum olucaktı yardımcı olursan sevınırım.Bende ye 2000 cıs super plus var ayrıca lıg tv kartıda var sorubsuz bır sekılde ızlıyordum fakat pazar gunu mactan sonra yayın kesıldı ve hala acmıyor bır fıkrın varmı.teşekürler
harikasın usta. teşekkürler.
teşekkürler
yazılıma emeği gecene teşekkürler
tşk ler üstat ellerine saglık
çok saolun teşekkürler ellerine sağlık
teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık
Arkadaşlar yazılımı attım ve sorunsuz çalışıyor emeği geçenlere teşekkürler.
emu kapama artık version bölümünde değil.com ayar menüsünde kırmızı 1234 aynı işlemi 2. kere yaptığınızda özel bir menü gelecek burda anlaytılmak isteneni anlayamadım 1 kere yaptın mı emuyu açıyo 2 kez yapınca kapatıyo özel bi bölüm derken ne kastediliyo yardımcı olursanız sevinirim
Yazılımı dün yükledim fakat emu yazılımı kapanmış nereden açacağım? Cihaz versiyonundan denedim açılmıyor :S
ark. sadece polsat oto olutor s.view ler yok.
yazılımı receiverıma attım.sirius uydusundaki hustler tv kanalını 20 dakika izledim.ondan sonra receiver hustler tv kanalında dondu kaldı.cihazı arka anahtardan açıp,kapatmak zorunda kaldım.bu yazılımda hustler tv ile ilgili maalesef bug sorunu var :( bu yazılımı attığımıza zaman hustler tv kanalında cihaz devamlı kendini boot edip,açılıp,kapanıyor maalesef :(
Arkadaşım yazılımı cihazına atıp emu'yu açmışsan malum kanalın üstüne gel biraz bekle ve kanal üzerinde ileri geri yap.Bende de cx super plus var.
Viewler için ırdeto ***leri var mı? Varsa nsl girilecek? Help!
en son yazılımı yüklemişsen *** girmene gerek yok arkadaşım...yukarıda arkadaşın dediği gibi biraz beklersen kendisi çözer..çünkü viewler auto...
cas kısmına gir autoların hepsini açık yap comport kısmını yok diye değiştir ve kaydet kısmına ok yapıp kaydedip çık kanalların üzerinde biraz bekle çözer...
Arkadasim bendede oldu sorun ama faprika ayarlarina don tekrar kanalari bul sonra malum kanalar acar uptade ile . dene kardesim bende olduu :) faprika ayarlarinda donunce emu acman gerek bilgin olsun.
bu yazılımı yukledım en sonda err cıktı yani error
:wave: saol
next firmasına ve forumdaki tüm arkadaşlara helal olsun diyorum.teşekkürler ediyorum.sağolsunlar varolsunlar.
slm arkadaslar bende ye 2000 cıs super plus var şu an show tv nın kalıtesı %46 ve goruntude tıtreme oluyor aynı cıhazdan ust katta babamda var fakat onda boyle bır sorun yok bende cıftlı lnb var gıger cıhazda ise teklı lnb var sızce sorun nerde?tesekurler
bu 21.04 tarihli yazılımdan sonra güncel yazılım yok mu??
cx super plus da açık Tps
2000cıs super plus da açık Tps
arkadaşlar bende next 2000 fta usb aldım fakat cihazım sirius kanallarında kilitneniyor(1 satte yakın çalışıyo sonra cihaz tamamen kilitneniyor) bilgisi olan varmı.
diğer uydularda bi sorun yok.(astra hotbirt türksat )
arkadaşlar next ye2000plus INF614P sonrası çıktımı lütfen.
emeyi geçenlere teşekurler