Her ihtimale karşı kurukafayı atın daha sonra 8200 8300 farketmez,kup230 ile boşluk tuşuna basarak engineer moda geçin ve yükleme yapın..!
Printable View
teşekkür ederim HCakır arkadaşım acemisiyim bu işlerin.
lacrymosa dediğini yaptım ve gördü kablo çalışıyomu demek oluyo şimdi.çünkü yazılımı yine atmıyo.ilgilendiğin teşekkür
Paylaşım için çok teşekkürler.
Sunny AT7010 DCI Stream menu 12.01.A5 tamamdır çalışıyor.
İnşallah kısa süreli olmaz.
teşekürler paylaşımın için
ustat :smiles24:
H CAKIR üstad ellerine sağlık iyiki başımızda sen varsın valla
diğer forumlarda türkçe menü yok HCAKIR Elinize sağlık,koly gelsın.
sevgiler.
mrb. ihazım kaon ksf511z (16.co.a1)
hangi yazılımı atmam gerekiyo acaba
Atmayın yazılımı yanlış görmüşüm özür dilerim
Evet üstten üçüncü 16 C0 91 yazılımını atabilirsiniz
yaw ben uzun zmandir bisey yapmadim bu benim kaona 12.01.a5=bana bi hatirlatma yapin sunu yaw kuru kafa nasil atiliyodu ve diger islemler unuttum yaw. 4 sene oldu urasmadim eskiden ne ala iyidim ama unutmusum yaw. bana biri yardim etsin:noidea:
Cihazı arkadan kapatıyorsun ve rs 232 kabloyu bağlıyorsun kurukafa dosyasını açtıktan sonra cihazı arkadan açıyorsun
arkadasim kucer06 sag ol. birde bu yazilimi bi anlatsan bana. o nasil atilirdi resimli gostersen sevinirim
Yazılımları kup 230 ile engineer modda atıyorsunuz.Loaderi indirip açın yukarıdan file yazan yerden masa üstüne indirdiğiniz yazılımı bulun çift tıklayarak açın boşluk tuşuna basarak yine cihazı arkadan açın.Yanlız bu stream yazılımlarda auto kanal arama aktif değildir yazılım atmadan evvel kanal listenizi hemco extream stream kanal editörü ile yedekleyin yazılımdan sonra atarsınız.
شكرا ok:nod:
bu arkadaş bu araştırman için çok teşekkür ediyor emünün çalıştığını ama bir yeni versiyonun çıktığını ve bu emünün şuan çalışmadığını firma bu proğramın kendi lerine ait olduğunu umuyormuş test etmeden önce firmayı bilmen gerektiğini söylüyor en son sözü merhaba benim arkadaşım olmuş saygılarımla:sunglasses2:
üstat bu yazılımlarda network search(şebeke arama) yapılabiliyormu yok sa yapılamıyormu
şu an bende hiçbir kanal araması yok neden olabilir acaba.disec ayarlarındada problem yok
Stream yazılımda eski tp ler bulunduğu için kanal arama yapılamıyorve şebeke arama özelliğide deaktif durumdadır..Alıntı:
Bu yüzden forumdan güncel kanal listesi indirin ve uygun channel editorle yükleyiniz..!
12.01.a5 & 12.c1.a5 ------> Stream Hemco Channel Editor
16.00.a1 & 16.c0.a1 ------> Sunny Kaon Channel Editor
Önce cihazı arka anahtarından kapatın daha sonra kup loaderdan atacağınız yazılımı seçin engineer moda geçin ve cihazı arka anahtardan açın download ekranı gözükecektir ve unutmadan doğru portu seçtiğinizden emin olun,bilgisayarınızın arkasından veya aygıt yöneticisinden com portun nosunu doğrulayın..!
hepsini yaptım receiverda sorun olabilirmi acaba.daha düne kadar yazılım atıyodum şimdi atamıyorum
teşekürler yazılım için
Com portunuzda bir sıkıntı var o zaman,başka bi makinede yazılımı atmayı deneyin sorun cihazda olamaz diye tahmin ediyorum çünkü o çıkışlar kolay kolay yanmaz,Dediğim gibi başka bi makinede denemenizi tavsiye ederim sorunun nerede olduğu anlaşılır..!
ilgilendiğin için çok teşekkürler hçakir.mod ve normal hayatında başarılar
ustadım 16.co.a1 var listede göremedim hangi yazılımı atıcam acaba!! teşekkürler!!!
teşekkürler Hcakir kardeş ellerine sağlık :)
hçakir benim makinede flash yanmış yaptırdım 3300ci yüklediler sonrada şimdide no a/v hatsı veriyor.benim makine kaon 12.03.A5 ken 12,01,A5 yapmışdım.3300 yazılımı doğrumu bide 3200 yazılımımı atmak gerekiyo
acaba sunny 12,c1,05 yazılımı varmı ustalar cevabınızı beklıyorum
12 03 a5 ne olacak bizim halimize bir çare.................
yeni bir cihaz almaya kalksak nasıl bir cihaz tavsiye edersiniz kaon kalitesinde kullaniş bakımından
Bizim burada marka yazmamamız hoş olmaz..!
Fakat her firma sonuna dek destek veremiyor kaon yerine bi cihaz alıncaksa next yumatu redline vs. olmamalı bilgisayardan anlıyorsanız Dreambox ı şiddetle tavsiye ederim..! :)
12 01 a5 yenı yazılım çıkmadımı hala