'Fener'e gelirim' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Shevchenko FANATİK'e konuştu: "İngiliz basını beni yordu. Burada kalmam zor. İstanbul'daki maçta Fenerbahçe taraftarından çok etkilendim. Kulüpler anlaşırsa benim açımdan sorun yok..."
16.5.2008
‘Resmi teklifi aldık’
Yer, Cobham antrenman sahası... Chelsea, Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali’ne hazırlanıyor. İdmanı izleyen tek Türk gazeteci, FANATİK’ten Edip Adanır... Yanında Andriy Shevchenko var. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Ukraynalı golcünün yorumları: “Burada kalırsam, Chelsea’den başka takımda forma giymek istemem. Ancak İngiliz basını beni çok yordu. Haksız eleştiriler, Ada’da kalmamı zorlaştırıyor. Bolton’a attığım gol için bile ‘şans golü’ dediler. Oysa o golle şampiyonluğu bile kazanabilirdik. Transferimle ilgili tüm yetki menacerimde. Teklifleri o değerlendiriyor. Menacerim, Fenerbahçe’den gelen teklifi bana iletti.” 6 Mayıs’ta, Londra’da
“Hatta bu konuda Chelsea ile görüştüklerini de biliyorum. Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim.” Adanır’ın “İstanbul’da görüşürüz” sözüne, “Tamam’ yanıtını veren Shevchenko’nun, 6 Mayıs’ta Londra’daki Özer restoranda Murat Özaydınlı ile buluştuğu ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Blackburn Rovers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu da, Fenerbahçe ile Shevchenko’nun el sıkıştığını ifade etti. Edip ADANIR
16-05-2008, 19:32
sarıkanarya_41
'Çünkü Fener en büyük' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Chelsea formasıyla Devler Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Anelka, "Sarı-Lacivertliler şampiyonluğu kaçırdıkları için üzülmesin" dedi.
16.5.2008
Türkiye’de geçirdiği günleri unutamadığını belirten Fransız golcü, “Sizin aracılığınızla büyük Fenerbahçe camiasına selamlarımı gönderiyorum” ifadesini kullandı. ‘Herkes kabul ediyor’
Transferi büyük sansasyon yaratan, ancak çeşitli nedenlerden ötürü Sarı-Lacivertli formaya gerektiği gibi hizmet edemeyen Nicolas Anelka’dan mesaj var. Manchester United ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi final maçı nedeniyle kampta bulunan Chelsea’nin golcü futbolcusu, Türkiye’de ve Fenerbahçe’de geçirdiği günleri hala unutamadığını belirterek, “Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdıkları için hiç üzülmesinler. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bunu herkes biliyor ve kabul ediyor” dedi. ‘Önder keşke kalsaydı’
Anelka, “Sizin aracılığınızla Fenerbahçe camiasına selamlarımı yolluyorum. Orada iyi arkadaşlarım oldu. Bazılarıyla görüşüyoruz. Önder Turacı ile daha geçenlerde telefonda konuştuk. Ayrılacakmış. Keşke Fenerbahçe’de kalsaydı. Çünkü Sarı-Lacivertliler Avrupa’da önemli işler yaptı ve arkasını da getireceklerdir” görüşünü dile getirdi. Chelsea’nin kaptanı John Terry de, Türk ekibinin iki maçta da kendilerini çok zorladığını, özellikle taraftarlarından etkilendiğini ifade etti. Edip ADANIR
16-05-2008, 19:33
sarıkanarya_41
"Vagner Love Fenerbahçe'de" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Rus basını CSKA'nın yıldızı Vagner Love'un Sarı Lacivertli takımla anlaştığını ve ön protokol imzalandığını öne sürdü.
16.5.2008
CSKA Moskova formasını giyen Brezilyalı futbolcunun sarı lacivertlilerle anlaştığını duyuran Rus gazetesi “Sovsport” anlaşmanın kaç yıllık olduğu ve ödenecek para konusunda herhangibir bilgi vermedi. Haberde, yıldız futbolcunun önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe’de forma giyeceği ve resmi açıklamanın da yapılacağı iddia edildi.
16-05-2008, 19:33
sarıkanarya_41
Gençlik ateşi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ünlü isimleri renklerine katma çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geleceğin yıldızlarını da ihmal etmiyor. Listenin başında Leverkusenli Gökhan Töre var.
16.5.2008
Henüz 16 yaşında
Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun çalışmaları sıkı şekilde sürdürülüyor. Yönetim, bir yandan takımda eksikliği hissedilen bölgelere flaş transfer arayışlara devam ederken, diğer yandan ise geleceğin yıldızlarını yakın takibe aldı. İkinci gruptakilerden, yani Sarı-Lacivertli renklere katılmak istenen gençlerden en önemlisi ise kuşkusuz Bayer Leverkusenli Gökhan Töre... Kulübü ile geçen sezon profesyonel sözleşme imzalayan 16 yaşındaki futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldığı ileri sürüldü. Bayern de peşinde
Sarı-Lacivertli yöneticilerin, 17 Yaşaltı Türk Milli Takımı’nda da oynayan Gökhan için önümüzdeki günlerde Leverkusen’e gideceği ve Alman kulübü yetkilileriyle masaya oturacağı belirtildi. Almanya’da geleceğin yıldızları arasında gösterilen orta saha oyuncusu için Bayern Münih’in de devrede olduğu vurgulandı. Kanarya’nın listesinde ayrıca, Sakaryaspor’dan Furkan ile Onur da bulunuyor. 1.91’lik santrfor Furkan, geleceğin Hakan Şükür’ü olarak nitelendiriliyor. Onur ise, sol kanatta görev yapıyor. Yalçın TÜRK Yorum:
Sıradışı bir futbolcu
Gökhan Töre, 17 Yaşaltı Milli Takımımız’ın en önemli oyuncularından biri. Türk futboluna büyük hizmetler verecek bir isim. Onu kesinlikle 17 Yaşaltı Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yıldızlarından biri olarak görüyorum. Çok süratli bir futbolcu. Bunun dışında tüm duran topları ve özellikle frikikleri de oldukça etkili kullanıyor. Bildiğim kadarıyla Bayer Leverkusen onunla profesyonel sözleşme imzaladı. Onunla sadece Türkiye’deki kulüpler değil, Avrupa’nın önemli ekipleri de ilgileniyor. Eğer bu futbolunu 1 ya da 2 yıl daha devam ettirirse, kesinlikle A Milli Takım’a büyük katkı yapar. Fenerbahçe’de de çok rahat oynar. Ama sadece Gökhan değil, diğer isimler de iyi yerlere gelecektir. U-17’deki üçüncülük başarımızda Gökhan’ın katkısı büyük. Ancak şunun altını çiziyorum. Daha 17 yaşında ve sıradışı olma yolunda giden bu gencimize iyi yol gösterilmeli. Şenol USTAÖMER
(U-17 Milli Takım Teknik Direktörü)
16-05-2008, 19:34
sarıkanarya_41
Mondragon sürprizi! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'dan Christoph Daum'un takımı Köln'e transfer olan Mondragon'u Türkiye özlemi sardı.
16.5.2008
Uzun süre Galatasaray’a başarıyla hizmet veren, daha sonra Christoph Daum’un takımı Köln’e transfer olan Mondragon’u Türkiye özlemi sardı. Kolombiyalı file bekçisinin, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de oynamak için can attığı belirtiliyor. Tecrübeli kalecinin yakın çevresine, “Sarı-Lacivertli kulübün yöneticilerine bu isteğimi yakında ileteceğim” dediği öğrenildi. Bu sürpriz gelişme karşısında Fenerbahçe yönetiminin takınacağı tavır merakla bekleniyor. Yalçın TÜRK
16-05-2008, 19:37
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
FK Moskova takımının ısrarla almak istediği Önder Turacı, Başkan Aziz Yıldırım'ın sözleri sonrasında kararsız kaldı.
16.5.2008
Önder Turacı hâlâ beklemede
Yeterince forma şansı bulamadığı için mutsuz olan ve Rus FK Moskova takımının ısrarla almak istediği Önder Turacı, Başkan Aziz Yıldırım’ın sözleri sonrasında kararsız kaldı. Belçika’da hem tedavisini sürdüren hem de tatilini geçiren genç futbolcu, kulağının Fenerbahçe’den gelecek haberde olduğunu belirterek, “Eğer kulübüm olmazsa, diğer alternatifleri devreye sokarım” ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım
sözünü tuttu
Sarı-Lacivertli kulübü adeta bir tesis şampiyonu yapan Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi, dur-durak bilmiyor. Aziz Başkan, daha önce kongre üyelerine verdiği bir sözü daha yerine getirerek, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bulunan eski yönetim kurulu binasını iptal ettirip butik otel haline dönüştürdü. Neredeyse bitmek üzere olan ve açılışı kısa bir süre sonra törenle gerçekleştirilecek butik otel, Fenerbahçe’ye ek bir gelir kaynağı olacak. Semih Şentürk’ü kimse geçemedi
Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunda atılan toplam 786 golden 85’inde, takımlarında sonradan oyuna giren futbolcuların imzası bulunuyor. Gol Kralı Semih Şentürk, oyuna sonradan girerek attığı 6 golle bu kategoride de zirvede yer almayı başardı. Onu 4 golle Gençlerbirliği Oftaş’tan Bülent Kocabey, 3’er golle de Beşiktaşlı Bobo, Gençlerbirliği’nden Kahe, Kayserispor’dan Mehmet Eren Boyraz ve Ankaragücü’nden Jaba izledi. Serdar: Fener’de efsane olacağım
Fenerbahçe’nin genç kalecisi Serdar Kulbilge, “Ben Fenerbahçe’ye gönülden bağlıyım. Avrupa’nın en iyi takımında kalecilik yapıyorum. Daha başka ne isteyebilirim ki. Hedefim bu takımda efsane olmak” dedi. Kaçan şampiyonluğa çok üzüldüklerini de vurgulayan Serdar, “Önümüzdeki sezon bunu telafi etmek için varımızı-yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kısa bir tatil yapıp, ardından çalışmalara erken başlayacağım” dedi. Antu.com’dan Dinçay’a övgü
Fenerbahçe Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay’a, taraftarlardan övgü yağıyor. Sarı-Lacivertli taraftarların en etkin sitesi olan antu.com’da yapılan yorumlarda, erkek takımının şampiyonluğunun da, bayanların ikinciliğinin de büyük başarı olduğu vurgulanarak, “Bize bu sevinci yaşatan başta Aziz Yıldırım ve Hakan Dinçay olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” deniliyor. Futbolda seçme dönemi geldi
Kanarya’da genç futbol takım seçmeleri, 24-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Dereağzı Tesisleri’nde yapılacak seçmelere, 1994 ve 1995 doğumlu lisanslı futbolcular ile 1996, 1997, 1998, 1999 doğumlu tüm adayların kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. Bu arada yaz dönemi futbol okulu çalışmalarının da, 30 Haziran’da başlayacağı açıklandı.
16-05-2008, 19:38
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gurur verir
Sarı-lacivertlilerin talip olduğu Manisalı golcü: Eğer transferim gerçekleşirse ilk onbirde rahat oynarım.
Fenerbahçe'nin Selçuk İnan'la birlikte talip olduğu Manisasporlu Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli formayı giymenin kendisini gururlandıracağını belirten Beşiktaş'ın eski futbolcusu, maraton.com.tr'ye verdiği demeçte, "Henüz aramızda bir anlaşma yok. Ancak Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamayı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
her futbolcu gibi ben de isterim. Hatta bundan büyük onur duyarım" ifadesini kullandı.
'F.BAHÇE ÇOK BÜYÜK'
Burak, Fenerbahçe'nin çok güçlü bir ekip olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: "Eğer transferim gerçekleşirse kulübenin değil, ilk onbirin değişmez oyuncusu olacağıma inanıyorum." Manisa, Burak ve Selçuk için 5 milyon euro istiyor. Sarılacivertli yöneticiler bu rakamı aşağı çekebilirse her iki futbolcu da yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecekler. Orta sahada top koşturan Selçuk İnan'a Beşiktaş ve Trabzonspor da talip olmuştu.
16-05-2008, 19:38
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe ciddi
Sarı-lacivertli ekibin Ukraynalı yıldız için 7 milyon pound'u gözden çıkardığını öne süren gazete "1 hafta içinde iş bitebilir" diye yazdı.
Geniş yankı uyandıran 'Sheva'nın imzası Yıldırım'ın kasasında' manşetimizi doğrulayan haberler, yabancı basında da boy göstermeye başladı. Son olarak İngiliz Daily Mirror gazetesi sarı-lacivertlilerin istediği isimler arasında Chelsea'nin dünya çapındaki yıldızı Andriy Shevchenko'nun da bulunduğunu iddia etti. Benzer bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
iddiayı Daily Mail de gündemine taşıdı.
CHELSEA DÜŞÜNÜYOR Daily Mirror, Fenerbahçe'nin, İngiltere'de aradığını bulamayan ve sürekli yedek kalan 32 yaşındaki Ukraynalı bombacı için 7 milyon pound'luk bir bonservis bedeli teklif ettiğini ileri sürdü. Gazete, Chelsea'nin bunu kabul etmesi halinde sarı-lacivertli kulübün Sheva'nın alacağı ücreti de belirleyip transferi 1 hafta içinde sonuçlandıracağını sütunlarına taşıdı.
16-05-2008, 19:39
sarıkanarya_41
Fatih Tekke iştah açtı
Zenit formasıyla UEFA şampiyonluğu yaşayan Fatih Tekke için sarı-lacivertli yönetim bir kez daha girişim başlatmaya hazırlanıyor.
Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımı, İskoçya'nın Glasgow Rangers takımını 2-0 yenerek UEFA Kupası'nı kazanırken, Fatih Tekke'nin performansı F.Bahçe'nin iştahını kabarttı. Yöneticiler, yıldız oyuncunun Rusya'da mutsuz olduğunu bildiklerinden yeni bir girişim başlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Fatih'e yeni teklifler gelmesinden de çekiniyorlar.
MAÇIN ADAMI OLDU İngiltere'nin Old Trafford Stadı'nda oynanan finalde Zenit Saint Petersburg formasıyla harikalar yaratan Fatih Tekke, UEFA'nın resmi internet sitesinde "maçın adamı" seçildi. Bu durum bir kez daha tüm gözlerin Fatih'in üzerine çevrilmesine neden oldu. Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın görevlendireceği bir yöneticinin Rus takımıyla irtibata geçeceği öğrenildi.
16-05-2008, 19:39
sarıkanarya_41
Kraliçeler gecede coştu
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, şampiyonluk kutlamasını Çengelköy Rigel Restaurant'ta yaptı. Geceye antrenör Zafer Kalaycıoğlu, şube kaptanı Remzi Dilli ve tüm sporcular katılırken gece geç saatlere kadar eğlence sürdü. Yabancı oyuncular Pondexter, Sutton Brown, Hoffman, Volnaya'nın ülkelerine erken gitmelerinden dolayı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
takım arkadaşlarıyla vedalaşmaları sırasında duygulu anlar yaşandı.
16-05-2008, 19:40
sarıkanarya_41
Mehmet Topuz pokeri!
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fener'in listesinde bulunan Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı satmaya hazır olduklarını bir kez daha resmen açıkladı. Mamur, bonservis bedelleri konusunda esneklik mesajı verdi. Fenerbahçe, yüksek maliyetleri nedeniyle bu transferlere "isteksiz görünme" stratejisi uyguluyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:41
sarıkanarya_41
Sheva geliyor
Chelsea’ye 7 milyon pound teklif edildi. Sheva’nın 6 mil-yon euroluk maaşı da garanti edildi! Milan bile şaştı kaldı!.. ADA’nın ünlü gazeteleri ve Avrupa’nın ünlü internet sitelerindeki şu ifade de dikkat çekiciydi: “Eğer Milan, Shevchenko’yu bedavaya kiralamaya çalışıyorsa, artık bu noktada Fenerbahçe gerçeğiyle karşı karşıya! Çünkü 7 milyon poundluk teklif, Sheva’yı yollamak isteyen Chelsea için fena değil!’’Fenerbahçe’nin toplamda yaklaşık 18 milyon euroluk bir maliyeti gözden çıkardığı öğrenildi...
GAZETENİZ Fotospor, Shevchenko ile Fenerbahçe arasındaki temasları daha önce yazmıştı. Şimdi de konunun en dikkat çekici ayrıntısını açıklıyoruz: Shevchenko Milan’a geri dönmek istemiyor! Çünkü eşi Kristen Pazik İtalya’da yeniden yaşamayı arzu etmiyor. Pazik, İstanbul’u çok seviyor ve eşine de bu konuda baskı yapıyor!.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:41
sarıkanarya_41
Bu paraya kim gelmez ki
Mali Kongre’de bütçe 300 milyon YTL olacak, Avrupa’nın yıldızları Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya başlayacak...
FENERBAHÇE’DE 7 Haziran tarihinde yapılacak olan mali kongrede bütçenin 150 milyon euroya çıkartılması öngörülüyor. Geçen yıl 220 trilyon lira olan bütçe bu sezon yaklaşık 300 trilyon liraya çıkmış olacak. Bu para Fenerbahçeli taraftarlar kadar ismi Fenerbahçe ile anılan futbolcuların da başını döndürüyor. Kanarya muhteşem bütçesiyle süper yıldızları almaya hazır. YÖNETİM müthiş bütçesiyle ilk teklifini Barcelona’nın gol ayağı Eto’o’ya yaptı. Siyahi yıldız için 9 milyon euro gözden çıkarılırken, İspanyol basını Fenerbahçe’nin cazip teklifini manşetlerine taşıdı. Tottenham ile Eto’o transferinde kapışan Fenerbahçe böylece İngiliz ekibinden bir adım öne geçmeyi başardı. Eto’o’nun Fenerbahçeli olması neredeyse an meselesi. KANARYA Kanoute konusunda da atağa kalkacak gibi görünüyor. Malili futbolcu ile anlaşıp Sevilla ile görüşmeyi planlayan yönetim, İspanyol ekibine müthiş bir teklifle gitmeyi planlıyor. Bu arada Fenerbahçe’nin hukukçuları ise bu aralar müthiş bir çalışma içinde. Kulübün üye sayısını 1 milyona çıkarma konusu gündemde. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:42
sarıkanarya_41
ZİCO hala beklemede
FENERBAHÇE, teknik direktör Zico’ya yeni sezon için hala bir teklif götürmedi. Brezilyalı hocanın Benfica ve Lazio’nun tekliflerini değerlendirmek amacıyla avukatını yanına çağırmasına kızan yönetim, yeni arayışlar içerisine girdi. Rijkaard, Scolari ve Luxemburgo isimleri camia içinde dolaşırken, sarı-lacivertliler konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Kulübe yakın çevreler ise yönetimin Zico’nun telefonunu beklediği, Brezilyalı’nın araması durumunda yeni sezon için görüşmelerin başlayacağını bildiriyorlar. Ancak Fenerbahçe olası kötü ihtimallere karşı 3 hocayı da yedekte bekletiyor. Zico ile anlaşma sağlanamazsa hemen teknik direktör sorunu çözülecek. Fener’e en yakın aday ise Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:42
sarıkanarya_41
3 yerli kapıda
Fenerbahçe, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Vestel Manisasporlu Burak ve Selçuk’u bitirdi, bitirecek...
FENERBAHÇE, transfer taarruzuna devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Vestel Manisasporlu Burak ve Selçuk’un işini bitirme aşamasına geldi. Beşiktaş’ın 10 milyon euroluk teklifine rağmen Mehmet’in Fenerbahçe’yi istemesi Kanar ya’yı transferde bir adım öne geçiriyor. VESTEL Manisasporlu Burak da Beşiktaş’ta başaramadığını Fener’de yapmak istiyor. “Fener’i istiyorum, Sarı-lacivertli takımda forma giymek bana büyük gurur verer” diyor. Selçuk için de Vestel Manisaspor’a teklif yapıldı. Üç futbolcunun da Fenerbahçeli olması artık an meselesi gibi görünüyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:43
sarıkanarya_41
Maldonado yolcu gibi
Yönetim, Şilili yıldızı yeni sezondan önce göndermek istiyor
DEVRE arasında transfer edilen ancak kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Maldonado, yeni sezonda Fenerbahçe’de olmayacak. Şilili futbolcuyla yolların ayrılacağı ve savunmaya iyi bir takviye yapılacağı ileri sürüldü. Bilindiği gibi Maldonado’yu teknik direktör Zico çok istemiş ve transfer edilmesini sağlamıştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Halil için ikna turları sürüyor
FENERBAHÇE, futbol yaşantısını Türkiye’de sürdürmek istediğini açıklayan Halil Altıntop için girişimlerini sürdürüyor. Gurbetçi futbolcunun kulübü Schalke 04 ile masaya oturmaya hazırlanan Fenerbahçe, Halil’e de çok cazip bir teklif yapmayı planlıyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Fatih Tekke’nin kararı değişmedi
ZENİT takımının UEFA Kupası’nı kaldırması Fatih Tekke’nin kararını değiştirmedi. Golcü futbolcu yeni sezonda Rusya’da kalmak istemediğini yinelerken, “Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen bir takıma gitmek amacındayım” dedi ve adeta Fener’i işaret etti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:44
sarıkanarya_41
Yine Semih yine Semih!
BU sezonun istatistiklerinde en çok dikkat çeken isim senenin gol kralı Semih Şentürk oldu. Süper Lig’de 786 golden 85’ini oyuna sonradan giren futbolcular atarken, liste başında ise 6 golle Semih Şentürk yer aldı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:44
sarıkanarya_41
Mehmet çok mutlu
SEZON bitiminden hemen sonra Milli Takım kampı için Antalya’ya çağrılan Mehmet Aurelio’nun ***fine diyecek yok. Eşi ve çocuğuyla birlikte hem çalışıp hem de stres atan Aurelio, “Bu hepimiz için güzel bir değişiklik oldu” açıklamasını yaptı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:45
sarıkanarya_41
Lugano sinyali verdi!..
DİEGO Lugano, kendisini isteyen Juventus’a yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe ile kontratının sürdüğünü dile getiren Uruguaylı yıldız, “Ancak Juventus’ta elbette forma giymek isterim. Yönetimle görüşmem olacak” diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:45
sarıkanarya_41
Deivid’den başarı sözü
KANARYA’NIN sambacısı Deivid de Souza, geçen sezon yaptıkları hataları tekrarlamayacaklarını açıkladı. Lig ve Avrupa’da başarılı olduklarının altını çizen sambacı, “Ancak gelecek sene kupayı da kaldıracağız” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:46
sarıkanarya_41
Yıldırım fırçası
Basket maçında F.Bahçe Başkanı’nın sert şekilde uyardığı G.Saraylı Şardan ve Dedehayır, karşı suçlamada bulundu. Ezeli rakiplerin arası yine gerildi!
FENERBAHÇE’NİN bayan basketbolcuları Galatasaray’ı yıkıp şampiyon olma başarısını gösterirken, geceye damgasını vuran isim ise başkan Aziz Yıldırım oldu. Karşılaşma oynandığı sırada Fenerbahçeli taraftarlar maçı izleyen Galatasaray yöneticisi Yiğit Şardan ve Ahmet Dedehayır’a yüklendi. İkili taraftarlarla diyaloğa girdikten sonra Yıldırım’ı yanlarına davet ettiler. YILDIRIM taraftarları yatıştırdıktan sonra Şardan ve Dedehayır’a ortamı germemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Başkanın ikiliyi, “Ben sataşmalara cevap vermedim, ortamı ateşlemedim. Siz de aynı şekilde hareket edin” diye sert bir şekilde uyardı. Dedehayır ise “Maçın sonuna kadar her türlü küfürü yedik ve yapacak bişeylerinin olmadıklarını söylediler” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:29
sarıkanarya_41
19.05.2008
Burak Fener'e geliyor! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardığı genç yıldızın bonservisi için temaslarını hızlandırdı. Manisa´nın istediği 2.5 milyon euroyu, 1.5 milyona indirmeye çalışan yönetim bu hafta sorunu çözmeyi planlıyor.
19.5.2008
Fenerbahçe, Vestel Manisaspor’un Beşiktaş’tan transfer ettiği Burak Yılmaz’ı renklerine bağlamak için bugünden itibaren temaslarını yoğunlaştıracak. Sarı -lacivertli kulüp, Burak’ın menajeri Ali Egesel’e bonservis konusunda tam yetki verdi. Manisaspor’un istediği 2,5 milyon euroya karşılık bu kulübe Burak’ın bonservisi için 1,5 milyon euro bedel teklif edecek olan Egesel’in, Fenerbahçe ile Burak konusunda kesin anlaşmaya vardığı belirlendi.
Teknik Direktör Zico’nun da takımın kadrosuna katılması için onay verdiği genç oyuncunun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede anlaşmaya vardığı ancak bonservis bedeli için istenen 2,5 milyon euroyu Fenerbahçe’nin ödemek istemediği belirlendi. Burak’ın menajeri ile Manisspor yönetimi arasında yapılacak olan görüşmelerden uzlaşma çıktığı taktirde genç oyuncu sarı-lacivertli formayı giyecek. Yönetime söz verdi
Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen ve onlara iyi futbol konusunda söz veren Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ve bundan kendisinin sorumlu olmadığını dile getirdi. Genç yıldızın, Fenerbahçe’ye imza attığı taktirde başarılı olacağını bildirip, sarı - lacivertli yöneticilere, “Çok deneyim kazandım. Tüm kalbimle oynarım” dediği belirlendi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Burak Yılmaz konusunda kesin kararlı olduğu ve bu oyuncunun bonservisinin istedikleri düzeye inmesi halinde transferi gerçekleştireceği belirtildi. Yusuf KOBAL
19-05-2008, 12:29
sarıkanarya_41
İyi haber Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'de, milli takım kadrosunda da yer alan Fransız Sochaux takımının golcüsü 21 yaşındaki Mevlüt'ün transferi için girişimler başladı.
19.5.2008
Sessiz ve derinden
Transferde şu ana dek tek bir adım atmayan Fenerbahçe’de temaslar gizliden gizliye sürdürülüyor. 3 kulvarda da mücadele edecek geniş bir kadro oluşturmak isteyen yöneticiler, temaslarını 4 koldan sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler’in hedefinde olan futbolculardan biri de, Fransa’nın Sochaux takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü Mevlüt Erdinç. Almanya’daki Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde mücadele edecek olan milli takım aday kadrosuna da çağrılan 1.81 boyundaki oyuncu yakın takibe alındı. Geleceğin yıldızı
Sochaux forması altında 29 maçta 11 gol atan ve 4 asist yapan Mevlüt, takımının en golcü futbolcusu durumunda. Hareketli yapısı ve hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken milli futbolcu için “Geleceğin yıldızı” nitelemesi yapılıyor. Yöneticiler, daha önce çeşitli kez izlettikleri Mevlüt’ü Avrupa Şampiyonası’nda da takip edecek. Golcü oyuncunun transferindeki en büyük engel ise kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesinin bulunması. Bu yüzden önce Sochaux’la anlaşılması gerekiyor. Yusuf DURSUN
19-05-2008, 12:30
sarıkanarya_41
Kötü haber Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Juventus, savunmanın başarılı ismi Lugano'nun peşini bırakmıyor. Gönderilmesi kararlaştırılan Kezman'a ise ciddi bir teklif yok.
19.5.2008
Almakta kararlılar
Fenerbahçe'de iki olumsuz gelişme; Savunmanın belkemiği Lugano’yu Juventus ısrarla isterken, gönderilecek olan Kezman kulüp bulamıyor. Lugano’yu uzun süredir takip eden ünlü İtalyan ekibinin, menacer Juan Figger ile temasa geçip, Uruguaylı futbolcuyu kulübe kazandırmasını istediği belirlendi. Başarılı savunma oyuncusunun sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle rahat olan yöneticileri tedirgin eden şeyse, Juventus’a transerine izin verilmemesi durumunda Lugano’nun performansının düşmesi. Kapıyı çalan yok
Mutlaka kadroda tutulmak istenen Lugano’ya bir dünya devi talip olurken, gözden çıkarılan Kezman için tek ciddi teklif gelmemesi, yöneticilerin bir başka sıkıntısı. Gençlerbirliği maçı sonrası taraftara veda eder gibi el sallayan ancak daha sonra verdiği demeçlerde gitmeye niyeti olmadığını söyleyip, alacağı parayı artırmak isteyen Sırp futbolcu için şu ana kadar kimse kulübün kapısını çalmadı. Uygun bir teklif alınması durumunda Kezman’la hemen yollar ayrılacak. Yusuf DURSUN
19-05-2008, 12:30
sarıkanarya_41
Zico karmaşası! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Zico'nun yıllık 3 milyon 250 bin Euro istediği için anlaşma olmadığı iddia edilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Hocamız kalıyor" dediği ileri sürüldü.
19.5.2008
Aradaki fark büyük
Teknik direktör Zico kalacak mı, gidecek mi? Fenerbahçe camiasında günlerdir bu konuşuluyor. Bir iddiaya göre, Brezilyalı hoca, sözleşmesinin uzatılması için yıllık 3 milyon 250 bin Euro talepte bulundu. Avrupa’nın ünlü bir kulübünden teklif alan tecrübeli teknik adamın, daha çok para teklif edilmesine karşın, kulübünde kalmak için daha az bir rakam söylediği iddia ediliyor. Buna rağmen, Fenerbahçe Yönetimi’nin düşündüğü rakamla, Zico’nun isteği arasında uçurum var. ‘Anlaşma yapıldı’
Bir başka iddia ise Zico’yla anlaşmaya varıldığı ancak bunun açıklanmadığı yönünde. İddiaya göre, şans bulamayan futbolcuları transfer etmek isteyen kulüplere Başkan Aziz Yıldırım, “Hocamız Zico kalıyor. Onun isteği doğrultusunda geçen seneden daha güçlü ve geniş bir kadro oluşturacağız. Bu nedenle hiçbir futbolcumuzu göndermeyeceğiz” yanıtını verdi. Şu anda ülkesinde tatilde bulunan Zico’nun avukatının önümüzdeki günlerde kulübe gelerek imza atacağı ileri sürüldü.
19-05-2008, 12:31
sarıkanarya_41
9 Haziran'da harekat başlıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Lig biteli bir haftayı geçmesine karşın, oyuncu almak bir yana sözleşmesi bitenlere bile imza attırmayan Fenerbahçe'de taraftarlar bir süre daha bekleyecek.
19.5.2008
Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdıktan sonra sessizliğe bürünen Fenerbahçe’de fırtına 9 Haziran’dan sonra kopacak. Dış transfer bir yana şu ana dek iç transferde de sessiz kalan ve sözleşmesi biten oyuncularına dahi imza attırmayan Kanarya’da bu tarihten sonra bombalar patlatılmaya başlanacak. Önceki yıllarda yapılan acele transferlerden ağzı yanan yöneticiler, şimdi yoğurdu üfleyerek yiyor. Her sene bomba bir transfere alışan ve bu yıl da aynısını bekleyen taraftarlardan sakin olup beklemelerini isteyen yöneticiler, zamanı gelince gerekenin yapılacağından kimsenin kuşku duymaması gerektiğini dile getirdi. Ve Fenerbahçe’de şimdi gözler 9 Haziran’a çevrildi.
19-05-2008, 12:31
sarıkanarya_41
Orada kimse var mı! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ender rastlanan bir hastalığa yakalandığı için 2007/08 sezonunda Fenerbahçe'ye hiç faydası olmayan Appiah, kulübüyle bağlarını iyice kopardı.
19.5.2008
Ender rastlanan bir hastalığa yakalandığı için 2007/08 sezonunda Fenerbahçe’ye hiç faydası olmayan Appiah, kulübüyle bağlarını iyice kopardı. Yöneticiler, önce ülkesi Gana’ya, ardından İtalya’ya giden, son olarak İsviçre’de tedavisini sürdüren Ganalı oyuncuya ulaşamıyor. Fenerbahçe’yi FİFA’ya şikayet edeceğini söyleyen Appiah’ın şu anda nerede olduğu bilinmiyor. Yöneticilerin bir süredir ulaşamadığı bir diğer futbolcu da Roberto Carlos. Tedavi için Brezilya’ya giden Sambacı’dan bir süredir haber alınamıyor.
19-05-2008, 12:32
sarıkanarya_41
'Bu sorulardan bıktım usandım' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bursa'nın İznik İlçesi'ne bağlı Derbert Köyü'nde düzenlenen "Kan Çiçekleri Şenliği"ne katılan Başkan Aziz Yıldırım, transfer konusundaki sorulara sinirlendi.
19.5.2008
Bursa’nın İznik İlçesi’ne bağlı Derbert Köyü’nde düzenlenen “Kan Çiçekleri Şenliği”ne katılan Başkan Aziz Yıldırım, transfer konusundaki sorulara sinirlendi. İdari menacer Volkan Ballı ve kulüp müdürü Serkan Acar’la birlikte Derbent Köyü’ne giden Yıldırım, binlerce taraftarın sevgi gösterisi altında şenlik alanına zorlukla ulaştı. Transferle ilgili soru sorulması üzerine sinirlenen Yıldırım, “Buraya sadece şenlikleri izlemeye geldim. Artık transfer sorularından bıktım usandım” dedi. Yıldırım ve yanındakiler, İznik Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret ettikten sonra İstanbul’a döndü. Mehmet BULDU(DHA)
19-05-2008, 12:32
sarıkanarya_41
1 numara için yeni arayışlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Geride bıraktığımız sezonda önemli maçlarda kaleci hatalarından canı yanan Fenerbahçe'de yöneticiler, 2008/09 sezonunda aynı şeyi yaşamamak için harekete geçti.
19.5.2008
Geride bıraktığımız sezonda önemli maçlarda kaleci hatalarından canı yanan Fenerbahçe’de yöneticiler, 2008/09 sezonunda aynı şeyi yaşamamak için harekete geçti. Öncelikle milli takım kampından dönüşte Volkan Demirel’e gerekli uyarılar yapılacak ve daha dikkatli olması istenecek. İkinci adım ise kaleye yeni bir isim bulmak. Bu konuda arayışlar sürüyor. Volkan gibi bazı maçlarda hatalar yapan Serdar Kulbilge konusunda ise belirsizlik sürüyor. Yönetimden senelik 1 milyon Euro isteyen tecrübeli file bekçisinin bu talebi uygun görülmedi. Bu rakamda direttiği takdirde, Serdar ile yollar ayrılacak.
19-05-2008, 12:34
sarıkanarya_41
Topuz için yeni formül
Fenerbahçe, bonservisi dudak uçuklatan yıldız için Kayserispor'a para+2 futbolcu teklifi sunacak.
Kayserispor yönetiminin, "Anlaşamadık" diyerek gelecek tekliflere açık olduğunu belirttiği Mehmet Topuz, Fenerbahçe için can atıyor ama yüksek maliyeti bu transferi engelliyor. Ancak sarı-lacivertliler, Topuz'dan vazgeçmiş değil. Kanarya, yıldız futbolcu için 10 milyon euro isteyen Kayseri'ye yeni bir teklifle gidecek.
Buna göre Fenerbahçe, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
para+ futbolcu formülünü devreye sokacak. 4 milyon euro'nun yanı sıra belirlenen 4 futbolcudan 2'sine karşılık Kayserispor'dan Mehmet Topuz istenecek. Topuz, kulübünün ikna edilmesi halinde formasını giymek için yol gözlediği F.Bahçe'ye sorun çıkarmayacağını bir kez daha yineledi.
19-05-2008, 12:34
sarıkanarya_41
F.Bahçe'ye 2. Aurelio: Dudu
Maldonado'nun yerine düşünülen CSKA Moskova'lı Dudu için "Çok yönlü bir futbolcu. Her yerde oynar" deniyor.
İkinci Aurelio olur
Forvete düşünülen Vagner Love'ün takım arkadaşı olan Brezilyalı, "Orta sahada ekstra işler yapabilen, savaşçı ve yırtıcı bir oyuncu" olarak tarif ediliyor....
Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar ligi finali için Rusya'nın başkenti Moskova'ya gidip burada Love için CSKA kulübü yetkilileriyle ayrıntıları görüşecek olan başkan Aziz Yıldırım'ın, aynı takımda top koşturan Dudu için de zemin yoklayacağı öğrenildi. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun, gönderilmesi planlanan Appiah ve Maldonado'nun yerine düşünüldüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
öğrenildi.
MEVKİ AYIRT ETMİYOR
Bir süredir Dudu hakkında bilgi toplayan sarı-lacivertli yönetim, aldığı olumlu referanslarla bu transferi bitirmeye karar verdi. Futbol otoriteleri, maliyeti 5.5 milyon euro olan Dudu'yu "Komple bir yıldız. Orta sahanın her yerinde oynayabilen, yırtıcı ve savaşçı bir isim. Gerçek bir bal arısı" diye tarif ediyor. Özetle; Dudu transfer edilebilirse, Fenerbahçe ikinci bir Aurelio'ya daha sahip olacak.
DUDU CEARENSE KİMDİR?
Doğum tarihi: 15 Nisan 1983
Doğum yeri: Brezilya
Boyu: 1.88 m
Kilo: 80 kg
Mevki: Orta saha
Kariyeri: 161 maç / 16 gol
Milli takım: 11 maç
19-05-2008, 12:35
sarıkanarya_41
Yine geç kalmayın
Fener'in duayenleri, önce teknik direktörün belirlenmesini istiyor.
DOST UYARISI
F.Bahçe, yerli ve yabancı birçok oyuncuyla görüşürken henüz teknik direktör konusunu açıklığa kavuşturmadı. Brezilya'ya tatile giden Zico'ya ne "Evet" ne "Hayır" dendi. Sarılacivertli ekibin duayenleri ise 100. yılda olduğu gibi yine teknik adam konusunda geç kalınmaktan korkuyor. F.Bahçe'nin duayenleri, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir."Önce hoca belirlenmeli, sonra oyuncular alınmalı" görüşünde.
ADAYLAR BELLİ
Zico ile "devam" kararı dışında Luxemburgo, Scolari, Laudrup isimleri kulüpte konuşuluyor. F.Bahçe'nin istemesi halinde bu hocaların hepsini alabileceği de belirtiliyor. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan F.Bahçe'nin geçmiş dönemlerde yaptığı hataları tekrarlamaması için bir an önce teknik direktör kararını vermesi isteniyor. F.Bahçe yönetimi ise sessizliğini koruyor.
19-05-2008, 12:35
sarıkanarya_41
Semih gururlu
Terim'in, Milli Takım'da 9 numaralı formayı vereceği Semih, Hakan'ın veliahtı gösteriliyor.
Kariyerinde ilk kez 'Gol Kralı' tacını takan Semih'e, Fatih Terim de çok güveniyor. 2008 finallerinde 9 numaları formayı giyeceği açıklanan Semih'e, "Hakan Şükür'ün veliahtı" gözüyle bakılıyor. Golcü futbolcu ise, "9 numarayı giymek benim için büyük onur. Bu güvene layık olmaya çalışacağım. Avrupa Şampiyonası'nın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kariyerim açısından büyük bir atılım olacağını düşünüyorum" dedi.
19-05-2008, 12:36
sarıkanarya_41
Cesar'ın kefili Alex de Souza
Kaptan: Volkan ve Serdar'ın hakkını yemeyelim ama yönetim kaleci arıyorsa, Cesar tam isabet!...
GOMES DE FAVORİ Kaleci arayan ve listenin başına İnter'in 1.86'lık Brezilyalı file bekçisi Julio Cesar ile PSV'li eldiven Heurelho Gomes'i koyan Fenerbahçe, her iki isim için girişimlerini hızlandırdı. Kayserispor'dan ayrılan İvankov'un yanı sıra Milan'da yedek kaldığı için huzursuz olan Dida da alternatifler arasındaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yerini koruyor. Cesar'a onay ise Alex de Souza'dan çıktı.
ŞAMPİYON KALECİ Kaptan, çocukluk arkadaşı olan 28 yaşındaki file bekçisinin kedi gibi olduğunu belirterek, "Volkan ve Serdar'ın hakkını yememek lazım. Ancak Cesar gelirse kalemiz emin ellerde olur" dedi. Julio Cesar, Seri A'da İnter'in dün Parma'yı deplasmanda 1-0 yenip şampiyon olduğu maçta kaleyi korudu. Cesar, kariyerine böylece bir başarı halkası daha ekledi.
19-05-2008, 12:36
sarıkanarya_41
Fofana Fener'e güç katar
Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Fransa 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın kaptanı Gueida Fofana, camiayı heyecanlandırdı. Fransa'nın Le Havre takımında forma giyen genç orta saha oyuncusunun Fener'e şimdi olmasa bile gelecekte büyük güç katacağı görüşünde birleşen futbol otoriteleri, "Eğer Fenerbahçe bu oyuncuyu renklerine katarsa büyük iş yapar. Tekniği Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ve oyunu okuyuşu mükemmel" ifadelerine yer verdiler.
19-05-2008, 12:37
sarıkanarya_41
Yöneticilerde Carlos şoku!
Tedavisini ülkesi Brezilya'da devam ettiren Roberto Carlos'un sahalara dönmesinin düşünülenden uzun süreceği yönündeki haberler, sarı-lacivertli yöneticileri tedirgin etti. Başkan Yıldırım'ın kulüp doktorlarına talimat vererek Carlos'un durumunun netleştirilmesini istediği belirtiliyor. Dünyaca ünlü yıldızları muayene eden Doktor İsmail Baloğlu, Carlos'un Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.futbol hayatının bile riskte olduğunu iddia etmişti.
19-05-2008, 12:37
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
2'li forvet tam bana göre
F.BAHÇE'de kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Mateja Kezman, sarı- lacivertli takımın transfer planlarını çift forvetli sisteme göre yapacağı yönündeki haberlere seviniyor. Sırp golcü, "Ben F.Bahçe'de kalıp oynamak istiyorum. Yanımda iyi bir santrforla en az 20 gol atarım" açıklamasını yaptı. Kezman'ın durumu hâlâ belirsiz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:38
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe günlüğü
'Bırakın gideyim' Fener'nin transfer listesinde yer alan ancak bonservisine 2.5 milyon euro istendiği için mesafeli durulan Manisasporlu Burak Yılmaz, kulübünden anlayış bekliyor. Manisa'da 16 maçta 9 gol kaydeden genç oyuncu, "Fenerbahçe hayallarimi süslüyor" diye konuştu.
Brezilya'dan kamp daveti F.Bahçe'ye yaz kampı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
için teklif yağıyor. Özellikle Brezilya'dan büyük talep olduğu öğrenildi. Daha önce kulüp tarafından, "Görevine Brezilya'da devam edecek" açıklaması yapılan Arthur Zico'nun kardeşi Edu Coimbra'nın, bu ülkede kamp yeri baktığı belirlendi.
Önder Turacı beklemede Rusya'nın FK Moskova ekibine transferi "yatmış" gibi görünen Önder Turacı, Fener'de kalma fikrine giderek daha sıcak bakmaya başladı. "Zico varsa ben yokum" diyen deneyimli oyuncu, "Kalmam için baskılar var. Bazı şeyleri zamana bıraktım" diye konuştu.
Para karşılığı maç teklifi Dünya takımları, Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapmak için sıraya girdi. Sarılacivertlilere en büyük ilgiliyi ise Zico'dan dolayı Brezilya ve Japon takımları gösteriyor. Japonların özel maç için sarılacivertli kulübe yüksek ücretler önerdiği öğrenildi. Teklifler değerlendiriliyor.
Yıldırım öfkelendi F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Bursa İznik'e bağlı Derbent Köyü'nde düzenlenen Kan Çiçekleri Şenliği'ne katıldı. Binlerce F.Bahçe taraftarının sevgi gösterisi ile karşılaşan Yıldırım, transferle ilgili sorulara sinirlendi, "Bu konuda konuşmak istemiyorum" diye konuştu.
19-05-2008, 12:38
sarıkanarya_41
Zico'yu bekliyorlar
F.BAHÇE yönetimi teknik adam konusunu düşünürken, futbolcular da bu seçimi dikkatle izliyor. Zico'nun kalması halinde bazı oyuncular F.Bahçe ile yollarını ayıracak. Bunların başında Önder, Kemal ve Selçuk gibi isimler geliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:39
sarıkanarya_41
Kombine seferberliği
KOMBİNE için eski hak sahiplerine tanınan süre dün akşam sona erdi. Yarından itibaren ise tüm kalan yerler için genel satış başlayacak. Sarı-lacivertli kulübün, izdiham ve olay çıkmaması, kombinelerin adil şekilde satılması için geniş önlemler alacağı belirtildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:39
sarıkanarya_41
Antalya'ya dönebilir
GEÇEN sezon güney ekibi Antalyaspor'dan alınan Ali Bilgin, eski takımına geri dönebilir. Bir yıllık özlemden sonra yeniden Süper Lig'e dönen Antalya'nın Fener'de fazla şans bulamayan Ali Bilgin için girişimde bulunacağı belirtiliyor. Ali ise durumun netleşmesini bekliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:40
sarıkanarya_41
Vagner Love Fener’i uçurur
Şen, sambacının Tuncay gibi tribünleri coşturacağını belirtip “Kanuote veya Shevchenko, kiminle oynarsa oynasın onu da coşturur” dedi... Ve daha birçok çarpıcı açıklama yaptı:
VAGNER LOVE İÇİN... VAGNER Love’ı çok beğeniyorum. Bunu da her zaman söylüyorum. Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe tribünlerini ayağa kaldırır. Çok gol atar. Fenerbahçe’yi önümüzdeki sezon sırtında taşır!.. Tuncay’dan sonra kaleye direkt koşan, hırslı, hızlı ve taraftarı ateşleyen futbolcu olarak bu eksiği kapar. Love’ı sarı-lacivertli forma içinde görmek, beni hem mutlu eder hem de heyecanlandırır. Love’ın yanında kim oynarsa oynasın, başarılı olur. Kanoute veya Shevchenko, hiç farketmez!.. Yanındaki partnerine her zaman katkı sağlayan bir yapısı olan Love, takım oyununa da yatkındır. Sadece kendisi için oynamaz... Süratli ve çabuk. Başarılı olur... MEHMET TOPUZ İÇİN... MEHMET Topuz iyi bir futbolcu. Ama ben 10 milyon euroları değil Topuz’a, hiçbir futbolcuya vermem!.. Futbol artık bir takım oyunudur. Bu devirde hiçbir futbolcu tek başına maç kazandıramaz. Futbolun takım oyunu olduğu bir yerde de Topuz’a 10 milyon euro verilmez. BREZİLYALILAR İÇİN... ZICO iyi bir insan. Fakat bu sezon Fenerbahçe ligde oynadığı maçtan çok gol yedi!.. Defansta ve kalede sorun olduğu kesin. Ama Zico herşeye rağmen kesinlikle şampiyon olmalıydı. Şimdi Zico gider mi kalır bilmem fakat giderse takımdaki Brezilyalılar’ın bundan olumsuz etkileneceğini düşünmek istemem. Fener’in futbolcusu profesyoneldir. Camiayı mutlu etmek için vardır. BELİRSİZLİK İÇİN... TARAFTARLAR transferde ve teknik direktör konusunda yihe bir belirsizlik olduğundan şikayet ediyor... Şimdi, iki sezon önce 2006 Dünya Kupası vardı. Bu sezon da 2008 Avrupa Şampiyonası var. İyi teknik direktörler ve futbolcular bu turnuvadaki durumlarına göre hareket edecekler. Dolayısıyla belirsizlik ne Fenerbahçe’nin ne Aziz Yıldırım’ın kabahati değil. Bu sorunu herkes yaşıyor. Fakat Fener bu kez sıkıntı yaşamaz!.. ROBERTO CARLOS İÇİN... ROBERTO Carlos çok ayıp etti. Sakatlığının tedavisi için Brezilya’ya gitmek istemesi hataydı. Burada kalacak, takıma destek olacaktı. Belki de onun etkisi, tecrübesi ve havası takımı şampiyon yapacaktı. Ayrıca Türkiye’deki spor doktorları ve hastanelerinin dünyadakilerden eksiği yok!.. Carlos’tan soğudum! Artık ondan yana çok az umudum kaldı!.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:41
sarıkanarya_41
Fenerbahce’ye Topuz müjdesi
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mehmet ve Gökhan’ın gönderilmesi yönünde sarı-kırmızılı yönetime rapor verdiğini açıkladı
KAYSERİSPOR Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mehmet Topuz’un satılmasından yana olduğunu söyledi. Kafkas, Efsane FOTOSPOR’a yaptığı açıklamada, “Geride kalan sezon içerisinde Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’dan istediğim verimi aldığım söylenemez. Çünkü futbolcuların sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’tan gelen teklifler yüzünden akılları karıştı. Ben ne kadar tutmak istesem de, bu çocukların aklından İstanbul çıkmayacaktır. İkisi de satılırsa gelecek parayla yeni bir ekip kurabiliriz. Mehmet ve Gökhan çok yetenekli. Gitmelerini istemem ancak yapabilecek birşey yok” açıklamasını yaptı. KAFKAS sözlerini şöyle sürdürdü: “Yönetime bir rapor sundum ve söylediklerimi aynen yazdım. Gittikleri taktirde Gökhan’ın da Mehmet’in de gittikleri takımda çok başarılı olacaklarından eminim.” Bu arada Fenerbahçe yönetiminin de Kafkas’ın verdiği rapor doğrultusunda yeni bir hamle daha yaptığı ve Kayserispor yönetimi ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Kanarya’nın, yıldız futbolcunun işini bitirmek üzere olduğu söyleniyor. l Ruşen GÜVEN Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:42
sarıkanarya_41
İç transferdeİç belirsizlik var
FENERBAHÇE yönetiminin sözleşmesi biten futbolcularla henüz masaya oturmaması sarı-lacivertli takımda sıkıntıya yolaçıyor. Semih, Önder Turacı ve Serdar Kulbilge ile prensipte anlaşılmasına rağmen imzalar atılmadı... ÖZELLİKLE Semih’in henüz imza atmaması nedeniyle stres yaşadığı bildirildi. Milli Takım’a giden ve Fatih Terim’in gözbebeği haline gelen Semih Şentürk’ün sarı-lacivertli yöneticilerden an azından telefon beklediği ortaya çıktı.
19-05-2008, 12:42
sarıkanarya_41
Yönetim ne derse olur!
KANARYA’NIN başarılı savunmacısı Lugano, yönetimin kararına saygılı olduğunu dile getirdi. Lugano, “Avrupa kulüplerinden bazılarının beni istediğini duydum ancak sözleşmem hala devam ediyor” açıklamasını yaptı. LUGANO Fenerbahçe’de kalmak istediğini de dile getirip, “İstanbul’da mutluyum. Ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda yönetimin vereceği karara da saygılıyım. Tedavim devam ediyor. Sakatlıktan kurtuldum” diye konuştu.
19-05-2008, 12:43
sarıkanarya_41
V.Manisa bekleniyor
SARI-LACİVERTLİ yönetim Burak Yılmaz için Vestel Manisaspor’un yanıt vermesini bekliyor. Vestel’den şu ana kadar Burak ile ilgili bir cevap gelmezken, Fenerbahçe’nin teklifini bugün bir kez daha yineleceği ileri sürülüyor. BU arada Burak Yılmaz, Fenerbahçe’nin kendisini istemesinin büyük onur olduğunu dile getirip, İstanbul’a gelmek için gün saydığını açıkladı. Burak, “Umarım iki kulüp en kısa zamanda anlaşır. Beklemedeyim” dedi.
sarıkanarya_41
Maldonado’nun içi çok rahat!..
DEVRE arasında transfer edilen ancak bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Maldonado’nun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, Şilili futbolcu eleştirilerin çok haksız olduğunu dile getirdi.
yildo
fb haberleri için tesekurler
19-05-2008, 12:44
sarıkanarya_41
Galatasaray’a tepki sürüyor
GALATASARAY’IN, Fenerbahçe’deki tesislerinde şampiyonluk kutlaması kararına tepkiler sürüyor. Sarı-lacivertli taraftar siteleri Aslan’a bu açıklama nedeniyle büyük tepki gösterirken, bu kararın ortamı gerebileceğini yazılarına taşıdılar...
19-05-2008, 12:44
sarıkanarya_41
Brezilya’dan sevgilerle!..
KANARYA’NIN yıldızı Roberto Carlos, ülkesi Brezilya’dan Fenerbahçe’ye haber gönderdi. Tedavisinin çok iyi gittiğini ve yakında yeni sezona tamamen hazır olacağını dile getiren sambacı, “Sergileyeceğim performansla ayakta alkışlanacağım” diye konuştu
19-05-2008, 12:45
sarıkanarya_41
Çift forvetle yola devam
Tek golcüde ısrar edip “İşime karıştırmam” resti çeken Zico bile gözden çıkarıldı. Yeni sezonda sahada çift forvet olacak
FENERBAHÇE yönetimi çift forvette ısrarlı. Öyle ki, Zico’nun bu konuda “İşime karıştırmam!” diye rest çekip yeni sezonda takımın başında kalması durumunda da bildiğini okumaya devam edeceğinin sinyalleri- ni vermesine rağmen iki büyük golcünün alınması kesin gibi... Yönetimin Love’ın yanısıra Kanoute veya Schevko’dan birini bitirip taraftarın gönlünü fethetmesi bekleniyor. Hatta gerekirse Zico ile sözleşme yenilememe tehlikesi bile göze alınmış durumda...
sarıkanarya_41
Büyük sefer
Moskova’da Şampiyonlar Ligi finalini izleyecek olan Yıldırım’ın Love ve Shevchenko’nun işini Rusya’da bitireceği ileri sürülüyor
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, 21 Mayıs’taki Şampiyonlar Ligi Finali’ni izlemek için Rusya’ya gidecek. Ancak Yıldırım’ın bu seyahat sırasında transfer çalışmaları yapacağı ileri sürülüyor. Başkanın “Hem ziyaret, hem ticaret” sözünden yola çıkıp, bombaları patlatacağı kulaktan kulağa yayılıyor. İddialara göre Aziz Yıldırım, CSKA’lı Vagner Love ile ilgili görüşmeler yapabilir. Bilindiği gibi Rus basını günler önce, “Love Fenerbahçe ile anlaştı” ve “Love artık Fenerbahçeli” başlıklarıyla transferin bittiğini sütunlarına taşımıştı. BU seyahatle ilgili ikinci bir iddia daha var ki, akıllara zarar!.. Söylentilere göre başkan Aziz Yıldırım devler ligi finali için gideceği Rusya’da final oynayacak iki takımdan biri olan Chelsea’nin yöneticileriyle biraraya gelme imkanı bulacak. Shevchenko ile ilgilenen başkanın, Ukraynalı golcünün transferi konusunda Ada yönetimine teklif sunması bekleniyor. Bir süre önce tecrübeli oyuncu da Fenerbahçe’nin kendisini istediğini ve İstanbul’da forma giyebileceğini açıklamıştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Laudrup’un kafası karıştı
Fenerbahçe devreye girdi ve dev bütçesiyle Danimarkalı teknik direktörü adeta baştan çıkardı!..
LAUDRUP Galatasaray’dan süre istedi çünkü Fenerbahçe’nin teklifi kafasını karıştırdı. Şimdi iki ezeli rakip birbirini kolluyor ve ne gibi hamleler yapılacağını hesaplıyor. Fenerbahçe’nin en büyük avantajı bütçesi. Önümüzdeki sezon için 150 milyon euro bütçe öngören Fener’de bunun büyük kısmı transfere ayrılacak. Danimarkalı hoca da bütçeyi yüksek istiyor. CİM-BOM’UN en az 25 milyon euroluk transfer bütçesini yapmasını isteyen Laudrup’un kaliteli futbolcuların alınmasını şart koştuğu belirtiliyor. Fenerbahçe’nin bütçeyi daha yüksek tutması sarı-lacivertli takımı bir adım öne geçiriyor. Bununla birlikte Galatasaray önce ekonomik durumunu düzeltmek istiyor ve astronomik transferler yapma niyetinde değil.TÜM bu gelişmelerin yanısıra, iki ezeli takıma yeni rakipler de çıktı!.. Rusya’nın CSKA Moskova ekibi, Laudrup’a teklif götürdü. Valeri Gazzaev’in görevine son vermeyi planlayan Ruslar, Luadrup’un devam eden Rus Ligi’nde takımı çıkışa geçireceğine inanıyor. Ruslar’ın cazip teklifine rağmen Laudrup’un bu ülkede çalışma fikrine sıcak bakmadığı, önceliği İngiltere ve Türkiye’ye verdiği bildiriliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 12:46
sarıkanarya_41
“Yapacak çok işimiz var”
FENERBAHÇE’NİN başarılı ismi Vederson, kaçan şampiyonluğun şokunu atlattıklarını ve sadece gelecek sezonu düşündüklerini açıkladı. Sambacı, “İlk günlerde çok üzüldük ancak yapacak işimiz var. Fenerbahçe’nin seneye bütün cephelerde çok başarılı olmasını sağlayacağız. Bize güvenenleri kesinlikle mahçup etmeyeceğiz” diye görüş bildirdi.
19-05-2008, 12:47
sarıkanarya_41
Fener’den ayrılmam...
SON günlerde Benfica’nın istediği iddia edilen Alex de Souza, sözleşmesinin sürdüğünü ve İstanbul’da kalacağını açıkladı. Sambacı, “Kesinlikle gitmek gibi bir niyetim yok. Fenerbahçe’ye çok alıştım ve buradan ayrılmayı düşünmüyorum” diye konuştu.
19-05-2008, 12:47
sarıkanarya_41
Yönetimden cazip indirim
FENERBAHÇE yönetiminin yeni sezonda Appiah, Kezman, Lugano ve Maldonado ile yollarını ayıracağı ileri sürülüyor. Listede değişiklik ihtimalinin zayıf olduğu bildirilirken, sarı-lacivertlilerin futbolcu başına 1.5 milyon euro fedakarlık yapacağı da iddia ediliyor.
19-05-2008, 12:49
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yerli harekatı
Yabancı harekatını sürdüren Fenerbahçe, yerli yıldızlar için de atağa kalktı. Sarı-Lacivertliler, Nuri Şahin için Dortmund'la, Mehmet Topuz için de Kayserispor'la dirsek temasına geçti.
Fener taarruzda!
Sarı-Lacivertli yönetim, Mehmet Topuz için Kayseri'ye para+2 futbolcu önerirken, Nuri Şahin'in bonservisini elinde bulunduran Dortmund'la da masaya oturdu... Listede ayrıca Manisalı Burak ile Selçuk da yer alıyor.
Fenerbahçe iç ve dış transferde son yılların en hareketli dönemini yaşıyor... Arsenal'in ön liberosu Gilberto Silva'yla büyük ölçüde anlaşmaya varan, hücum hattı için de Kanoute, Shevchenko, Crespo, Baptista, Vagner Love ve Deco gibi yıldızlarla görüşen Sarı-Lacivertli yönetim, yerli transferinde de atağa kalktı. Fenerbahçe'nin ilk hedefi Mehmet Topuz.
YENİ TEKLİF VERİLDİ Kayseri'nin yüksek bonservis isteği nedeniyle geri adım atan F.Bahçe, yeni bir teklif sundu. Sarı-Lacivertliler, 5 milyon euro ve Gürhan, Can, Ali Bilgin, İlhan'dan ikisini Kayseri'ye önerdi. Fenerbahçe yönetiminin bir diğer hedefi ise Nuri Şahin... Bonservisi Dortmund'da bulunan fakat Feyenoord'da kiralık oynayan Nuri için girişimler başladı.
GÖKHAN TÖRE DE LİSTEDE Orta alanda defansif ve ofansif görevler üstlenebilen Nuri Şahin için yönetimin önemli bir bütçe ayırdığı gelen haberler arasında. Fenerbahçe ayrıca Manisaspor'dan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan için de pazarlıklarını sürdürüyor. Sarı- Lacivertliler'in takas önerisi sunduğu ve görüşmelerin olumlu geçtiği belirtiliyor. Fenerbahçe, Leverkusen'de oynayan Gökhan Töre'yle de bir süredir temas halinde.
21-05-2008, 18:40
sarıkanarya_41
21.05.2008
Crouch bombası! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'nin Liverpool'un satış listesine koyduğu Peter Crouch için devreye girdiği ileri sürüldü.
21.5.2008
Fenerbahçe, bu oyuncuya daha önce de formasını giydirmek istemiş ancak İngiliz yetkililer satmaya yanaşmamıştı. 27 yaşında, 2 metrelik santrfor için temasların sürdüğü vurgulandı. Premier Lig’in en uzun boylu oyuncusu unvanını taşıyan Crouch 1981 yılında Ada’nın Macclesfield kentinde doğdu. Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’ya 5 milyon paundluk bir transfer ücretiyle geldi. Villa’da 37 maçta 6 gol atan Crouch, 2004’te Southampton’a 2 milyon paunda transfer oldu. Southampton’un küme düşünce, 2005’te 7 milyon paunda Liverpool’a transfer olan 2.01’lik forvet, 115 resmi karşılaşmada 31 gol attı.