diger kanallarda sorun oluşuyor açmıyor bunun bende farkındayım.Alıntı:
Güncellemek için Tv 1000 kullanmanızı öneririm.
Printable View
sayın ustam benim bi sorunum var elimde 76100 vardı primierleri açmadığı için 9400 vcı adım yeni ama bi bir sorunum oldu benim 8 toplu DISEqC var bir türlü bağlaştıramadım 9400 ile bana yardım ederseniz çooook mutlu olacağım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (çanak sıralaması 42-13-19-5-7-10-9)
zorlu biraz daha açarmısın
tam olarak neyi baglaştıramadın
tabi arkadaşım bende 8 li DISEqC var bunu 9400 vcı yapamadım çoklu DISEqC nasıl yapabilirim
Vantage Marka 8 Diseqc switch ile kullanılıyor.
ilk 4 çanak normal şekilde ayarlanıyor ikinci 4 çanak ise Diseqc 1.1 2 / 4 olacak ve Diseqc 1.0 danda diğer 4 uydu ayarlanıcak.
Diseqc 1.1 : Kapalı
Diseqc 1.0 : 1 / 4
Diseqc 1.0 : 2 / 4
Diseqc 1.0 : 3 / 4
Diseqc 1.0 : 4 / 4
Diseqc 1.1 : 2 / 4
Diseqc 1.0 : 1 / 4
Diseqc 1.0 : 2 / 4
Diseqc 1.0 : 3 / 4
Diseqc 1.0 : 4 / 4
Senin diseqc markasını bilmiyorum ama bağlantı bu şekilde...
Sayın Zorlu size dedigim gibi yarın yanıt vericem dedim.Arkadaş yazmış ama bende şöyle yazayım :D
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
emeği geçenlere teşekkürler ve saygılar
teşekkürler...ellerinize saglık
yardımlarınız için herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim arkdaşlar zaman ayırıp benim gibi bir acemiye yol gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim sizlerin yanında Allahın izniyle acemilikten kurtulacağım.tekrar elinize ve emeğinize sağlık arkadaşlar.
bende şimdi onu denedim ama işlem başarısız malesef onu soracaktım acaba neden olmadı yalnız ben şunuda yaptım Diseqc 1,2 işaretlemiştim ondan kaynaklanabilirmi diye soracaktım.?
solasın volkan kardeş bide onu deneyeyim ama yinede hepinize teşekkürler bilgilendirmeniz için
volkan kardeş iyi ama bnimkisi goldmaster 9400 vcı uyarmı sence
volkan kardeş benim Diseqc buna benziyor sadece markası değişik çanaklarımdaki sıralama ise: 1-42 derece 2-13 derece 3-7 derece 4-9 derece 5-şimdilik boş 6-şimdilik boş 7-19 derece 8-5 derece:49: :49: buna göre bana yardımcı olursan sevinirim.saygılar
dostum diseqc baglantılarını yani 1/4 e türksat bagladıysan makinadan da öyle denedin demi?
diger lnb lerin çıkışını mesela astra çanagınızıın lnb çıkışını al 42 nin baglı oldugu kısma tak makinadan da baglı olanı seç
sonra 42 yani türksat ınkini çalışmıyo dedigin kısımlara bagla
kısaca test et bakalım belki diseqc bozuktur.
ustam Diseqc bozuk olmadığını biliyorum çünki 76100 rahat bir şekilde izlemekteyim ama o da primierleri açmamakta onun için 9400 vcı bağlamak istiyorum dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç olumsuz sadece türksat ve hotbird alabiliyorum diğerlerini sinyal alamamaktayım ama neyse sizlerinde başını fazla ağrıtmak istemiyorum boş olan uçlarından birisine thor uydusunu bağlamayı deniyeceğim bakalım buradan seyredebilirim inşallah yinede yardımlarınız için teşekkürler.:praying: :( :(
Sayın Ustalar iyi akşamlar,
GM 57000 CI için hangi programı yüklemem gerekir,
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
9400 VCI yazılımı yukleceksın arkadaşım.
Volkan arkadaşım yardımına teşekkür ederim.
ustam bu yazılımlardan sunny 9030 fta lara olurmu
Slm son yazılım bumu acaba?
Teşekkürler :)
ustam teşekkür ederim. bir sıkıntım var 09 07 2008 59000 cı için yazılım yükledim
fakat menü yapıp sistem ayarlarının üzerine yazdığımız rakamı yazamıyorum teknik bir açıklaması var mı, şimdiden teşekkürler.
emegi geçen arkadalara tşk.
Goldmaster 55000 cı nın Thoru açan yazılım varmı acaba şimdiden teşekkürler
premiere deki ***** kanallar yayında yokmu _? diğer kanallar açık ***** kanallar çıkmıyor!
9400cı da niye astara 19e orf- 1-2ve atv - pulus4 dü açan
W 0D0504 08 07165DF9AC226C9A38460C26A2D84FBF ; ORF
W 0D0504 09 0000000000000000F04784EFABCA98E8 ; ORF
bu ***ler çalışmıyor en dandik cihazlar dahi açıyor 9400 lerde yok bu konuda bilgisi olan varmı
selam arkadaşlar.bu 9400 vcı yazılımları nezaman gelicek hiç birşey seyredemez hale geldik yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
anlayamadım
tebrikler hüzel paylaasımmm
arkadslar 7 aydan sonra yazılım cıkmadı 9000 serısının yazılım destegı bıtıyormu
bilgıız ıcın sımdıden tşk.
slm
bu goldmaster ne zaman yazılım verecek acaba saygılar
eline sağlık,,,,,
elinize saglık
zalim usta sağolasın teşekkürler yazılım için
goldmaster 30300 sky sinyal geliyor ama kanalar çekmiyor arama yaptigim zaman nedendir acaba
teşekkürler zalim usta ellerine sağlık...
abi devamını dileriz
sağol gardeş teşkkurler
sağol gardeş teşekkürler
teşekürler paylaşım için
teşekkürler zalim usta ellerine sağlık..
arkadaşlar benim 9400vcı cıhazıma yazılım atmak istiyorum bu işte çok acemiyim yardım ederseniz çok memnun olurum şu anda cıhazımda 2007 yazılımı bulunmakta ayrıntılı anlatım için yardım lütfen