softcam 1. mesajda Güncellendi.
Printable View
Ben güncel softcam'i yüklememe rağmen ntvspor'u izleyemiyorum buradaki yazılımlar benim cihazımda neden çalışmıyor acaba :S Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılımı yüklediğimi sanıyorum başarıyla yüklendi diyor ve daha önceden olmayan yada default yapınca kaybolan biss menüsü yazılım yüklendikten sonra görülüyor
iq pvr hdmi lerin soft camı neden çıkarılmaz ?
teknisyen arkadasım tşkler eline koluna saglık hayırlı çalısmalar hayırlı işler hayırlı bol kazançlar efendim.
•JSC Sport (1+2+3+4+5+6+7+8) [11296] (13°E) OK
arkadaşlar neden ıllegal karakter hatası verıyor acaba link bugun guncellenmiş bide.
nerde sofcam
Sevgili arkadaşalar, Eurobird 0.9E uydusunda fantasy kanalın bis keyinide ekleyebilirmisiniz.
Sevgiler.
teşekkürler ..
sağol usta..
sağolun
Sağolun
IQ PLUS turumanı yükledim keyler bölümünde BİSS seçeneği yok. AMANIN YARDIMMMMMMMMMMMMMMM
çok sağol kardeş
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:
Değerli arkadaşlar herkesin yazdığını her an göremiyoruz sizlerde bilirsinizki kendini bilmez çok insan var ama kimsenin bu forumun huzurunu kaçırmya hakkı yok onun için bu tür mesajlar olduğunda üye avatarının altında bulunan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (mesajı rapor et) moderetöre bildir seçeneğini tıklayıp bizlere bildirmenizdir o an hangi yönetici arkadaş online ise konu ile ilgilenir.
saygılar
neyse dediği gibi çektirmiş gitmiş gereken yapılmış, birdahada buralara uğramaz
Arkashşlar merhaba
MX-Plus 5105 serısınde Iredeto-2 de olan 39* derecede ki Bulsat paketi ıçi bır calışma varmı
Bilgisi olan varsa paylaşsın lutfen
saygılar.....
teşekkürler ellerine sağlık.
ayku serisine soft *** yükledikten sonra cihazı resetliyormuyuz
saolun
güncelendi
teşekkürler
tskler
tesekkurler
eyvallah
S.a Millet Bende Yumatu IQ Serisi Bir Cihaz Var Ntv Spor Trt Vs Gibi Kanaları Nasıl Şifresini Kırarız
emeğinize sağlık
teşekkürler
tesekkurler
Teşekkürler