cihazı ilk verdiklerinde bazı sinama kanalları açıyor daha sonrada kapatılıyor neymiş kontur yüklersen seyredeceksin bunun neresi bedeva milleti kandırmakdan başka ney bu
Printable View
cihazı ilk verdiklerinde bazı sinama kanalları açıyor daha sonrada kapatılıyor neymiş kontur yüklersen seyredeceksin bunun neresi bedeva milleti kandırmakdan başka ney bu
Kişiler ağızlarından çıkanı fiillerinde de gösterseler istenilen hedeflere ulaşmak daha kolay olur. Gerçekçi doğru dürüst bir pazarlama her zaman kazandırır.
Hani bir maymun hikayesi vardır. Maymuna herşsyi ikram ederler ne yiyip yemediğine bakmaksızın yerse diye !!! Maymun uyanıksa yemez fakat bu maymun yiyenlerde ise ikram edilen şeftaliyi herşeyiyle yer çekirdeğide dahil, ne yazıkki yedikten sonrası önemli çıkarken çıkış noktalarını parçalar. Maymun uyanmıştır artık kendince fıkdık dahi ikram edilse önce çıkış noktasında ölçümünü yapar eğer uyar ise öyle yemeye başlar.
Bizler kandırılmaktan usanmadık herhalde. İnşallah güveni tam olan bu millete güven veren sağlam firmalar gelirde adam gibi adam sözünün eri işler yapar hem alan hem satan kazanır.
Evet kandırdı.Büyük bir şevk ile aldığım d-smart bende çoğu kanallarını göstermiyor.D-SMART PROMO kanalını bile saat 18-19:00 a kadar izleyemiyorum.Ancak o saatten sonra net olarak d-smart kanallarını izleyebiliyorum.
evet bencede kandırdı ilk başlarda herşey parasız diye reklam yaptı sonra kahvehaneler başta olmak üzere iş yerlerinden para istemeye başladı ev abonelerindende smart para adı altında bazı kanallar için yıllık para istiyor sonrası malum
kandırdı çünkü başta ticari bireysel ayırmıyordu şimdi ayırıyor ticari 560 ytl yıllık verecek d spor için baştan yapacaklardı böyle bir uygulamayı şimdi şartları deyiştirmeyeceklerdi ilk alanlar ne ala şimdi alanlar versin parayı izlesin bu düpe düz dolandırıcılık sahtekarlıktır...
kandırıyor bukadar çok özel kanalı oluyorda ücretsiz yayın yapabılıyor bıryere kadar bence yavas yavas ucretlı yapıcak yada dıyer cıhazlar gıbı oda devrını kapatıcak
arkadaslar bence d smart bızı gercekten enayı yerıne koyuyor .ben aynı zamanda satıcıyım .ılk cıktıgı zaman bellı bır mıktar sattım .bunların ıcınde cayocakları ve kahvehanelerde var.once hıc bır sey acıklamadan mıllete sattılar .sımdı ıse ısyerı dıye 564 ytl para ıstıyorlar .madem oyle ılk basta bır kural koy .bu kurala uyulsun kımsede sızı tenkıt etmesın .
ya arkadaşlar hepsi aynı işte para tuzağı milleti kandırıp duruyolar
madem kazandırmadı neden kazandırdı oranı yüksek
selam her hizmetin bir karşılığı vardır buda onlardan biri bakın TNT de kapanmasın
hayatta bedava hiçbir şey yoktur,bunu öğrenmek lazım saygılarımla.
değerli dostlar benim dsmartım falan yok almayıda düşünmüyorum. bunun böyle olacağı en baştan belli idi. biz Türkler hemen herşeye inanırız güveniriz ve yine aynısı oldu vatandaşları kandırdılar ve d smartları sattılar şimdide ücret evet. kusura bakmayın saygılar.
derler ya bu daha lele si daha arkasındadan lololosu gelecek en basiti adamlar yayını veriyor vedikleri yayını hd çeviriyor sonrada diyeceklerki verilen d-samartlarada sorun yok ama alıcınız hd uyumlu değil değişirseniz yayınları alırsınız bu biri diğerlierini sıramıyalım
bencede kandırdı zaten maç yayın hakkı olmadığı halde lig maçları dsmartta demesi ardından tekzip yayınlaması yalan söylediğinin bir göstergesi değilmi.güvenilmez bunlara kardeşim bunlar daha sonra tüm kanalları ücretli yayınlayacak bakın görün ama beklemeyin tv için para ödemeyin tv yoksa başka alanlara yönelin ....
evet kandırdı,100 ytl olan uydu alıcısını 350 ytl sattılar, zaten kurulumu ve üyelik pakedini böylece peşin aldılar,seneye hazırlık maçları ücretli olursa şaşırmayın.bir de kahvehanelere iki misli ücret alıyorlar nasıl ücretsiz d-smart bu anlamadım?
Evet Milleti Kandırıyorlar Zamanında Bunlar Sansui Fre Maçları Verecez Diye Satmadılarmı Hani Nerde Milletin
bunlar bişey değil daha. ilerleyen zamanlarda göreceksiniz paket yayın olacak ve digitürk gibi her paket için para ödenecek.
evet kandırdı bu tür sistemde yayın yapan kuruluşlardan başka birşey beklemekte doğru olmaz.yakında normal kanalların haricindeki tüm kanalları paralı hale getirirlerse hiç şaşırmam doğrusu
kesinlikle kandırmadı
şuan paralı yayınlar müşteriler d-smart ı aldığında varmıydı?
kesinlikle yoktu zaten bu yayınları seyretmeden aldılar bu şikayet niye çarşamba perşembe maçlar var onlarada şifre koyarsa tüketici haklı ama tamamen ücretsiz tüketiciler seyrettiklerini unutup yayın hakkı binlerce dolar olan yayınları ücretsiz seyrederken hiç kandırıldık demiyor eğri oturup doğru konusalım ve eskiye ve yeniye bakalım
evet kandırıyorlar bunu hep yapıyorlar
kandırdılar
sansui free tv deki gibi aynen milleti kandırdılar.
faturasız diyorlardı şimdi aylık 20 smart para istiyorlar
evet tabiki kandırdı yanlış yapıyorlar ama geri donus yok insanlara ders olsun
bunun da dijiden farkı yok paralı sıstemhayırlı olsun millete:nono:
bencede kandırdı d-smart birçokkanallarını ileri bir zamanda ekparayada şu paketten izlerseniz şu fiyatı ödeyeceksiniz diyecek hani ilk başta sadece birkereye mahsus olmak üzere cihazı alıp birdaha neşifre nede üyelık isteyecekti aktivasyon kodu için felen numarayı arayın diyor bence tüketici haklarını arasalar daha iyiederler saygılar.
:jump:
bence bu anketteki MI? eki fazladan konulmuştur.. adminlerden bunu düzeltmelerini rica ediyorum..
malesef milleti kandırdılar
Moviesmart'ın sinema kanalından; Da vinci Learning'in Bebeğim tv'den; D Yeşilçam'ın Beyazperde Tv; Animal planet'in Dog Tv den farkını birisi bana açıklasın ben D-Smart bu işte haklı para alma konusunda diyeceğim. Bu kanallar D-Smart'a özel kanallar değil mi her biri? Niçin ayrım yapılıyor? Hem kanalları geziyorsun. Sırasıyla gezmek istesen, bir kanal gösteriyor; başka kanal da"Bu servisEngellendi" yazısıçıkıyor. Pek de hoş oluyor bu tabii!
o zaman zarfında olan kanallar yine ücretsiz olduğu için problem değil sonradan ilave edilen kanallar ücretli olduysa bunda bi şey yok çünkü bunlar için parasız diye reklam vermediler ki!!
ve en başından beri şunu söyledim yine de söylerim ticaret hayatında hiç kimse o kadar yatırım yapıp ta para kazanmadan babasının hayrına iş yapmaz yapamaz batar o zamaan!!
bence tartışmanın bir anlamı yok... zaten bu şirketler paranın gözüne vurabilmek için kurulmuştur temelde... hele hele söz konusu Aydın Doğan'ın şirketiyse...:) hiç imzalatılan sözleşmelerin o pire kadar ufak yazılan kısımlarını okudunuz mu? isteseler bu gün yayınlarını durdururlar da kimse dava açamaz. çünkü o ufacık yazılarda"her türlü değişiklik hakkı" yayıncı kuruluşa veriliyor. benim gibi almayın rahat edin. "Ne Şam'ın şekeri, Nne Arap'ın yüzü" hesabı... :):):)
ne bekliyordunuz bedavamı olacaktı ben bunun böyle olacağını çok önceden söyledim arkadaşlarıma inanmadılar şimdi kandırıldık diyorlar
kısa ve öz doğan medyanın hiçbirşeyini istemem bikere dilim yandı smile adsl den bidahamı artık kanallarınıda seyretmiyorum düzanbaz herifler aman uzak durun kanınızı emerler
şuana kadar çok göruştum ama raslamadım
Zaten kandıracağını düşündüğüm için almadım.Keşke hiç bir tüketici almasaydı da ellerinde kalsaydı
kandırdı.ilk başta herkes alsın die ücretsiz die reklamlar yaptı ama aradan zamn geçince o da digitürk gibi paralı olmaya başladı
Ya arkadaşlar, millet olarak kandırılmaya ne kadar da teşne bir milletiz. Hayret doğrusu. Kazılmış bir çukur görsek, hazır mezar diye içine yatıyoruz. Ondan sonrada hep birlikte ağlaşıyoruz. Yazılanları baştan sona okudum, yüzde 90 kandırıldık diyor. Yukarıda birçok arkadaşın dediği gibi, böyle platforumlar babalarının hayrına kanal izlettirecek değiller ya! Adamlar o kadar yatırım yapmışlar, tabi ki para kazanmak için. Haa kullanıcı olarak sizlerde her verilen söze inanmayın olsun bitsin.
Saygılar.
iyiki almadım dogan grubu 3 kagıt yapıyor....DİGİTÜRK en iyisi.
evet arkadaslar uydu işini gerek satıcı gerek kurucu olarak d-smartı tavsiye etmıyorum.yukardakı arkaslara aynen katılıyorum.ben musterımı uyarıyorum bazı mac hastası arkadaslar maclar bedava dıye cullanıyorlar cıhaza ileride görürler sımdıden 10kontoru 12 15 ytl satılıyor adam sıze bedava ızletmeyecek macları .. bıde arkaslar sıstem tam oturmadı cıhazlar serı ılerı gerı yapınca hemen kılıtlenıyor ısı anlayan duzeltıyor ya anlamayan hele benım gıbı asabının bırıyse camdan atar cıhazı BEN TAVSIYE ETMIYORUM D-SMARTI PARASINI CÖPE ATMAK ISTEYEN OLAN ALIR
evet kandırdı ilk günden belliydi böyle olacağı
bence en delikanlı digitürk çıktı her şey paralı dedi parana göre seç paketi seyret dedi ama sayın yalancı medya grubu herşey bedava dedi ama sadece adı gibi yalancı olan medya kuruluşu şu extra bu extra deyip resmen biz tüketicilerle dalga geçtiler eğer hatırlarsanız arkadaşlar bu malum yalancı kuruluş ilk Free Tv sansuı leri piyasaya sunup bizlerle dalga geçtiler şu an aynı malum kuruluşun sansuızedeleri bile var ben inanmadım ve hala inanmayacağım bence sizlerde inanmayın ve başkalarınıda korumaya çalışalım
hemde ne kandırmaca örnek vereyim atv de bir program izliyorsunuz kanal zaplayıp başkabir kanal mesela kanald veya startv ye geçtiniz aaaa odane kanal değişmiyor makina kilitlendi hatta 2 dakika boyunca kumanda sesi bile açıp kapatmıyor :smiles22: sadece üst sol köşede bir kum saati çıkıyor neden olsa gerek acaba ????
çünkü bu para düşkünleri reklam amaçlı bir satış yapacaklar ve kazanç elde edecekler ya onun için sizin en çok seyrettiğiniz bir anda kanalların kendilerine ait olanlarına satış ve pazarlamasını yaptıkları bir ürünü şimdi kırmızı tuşa basıp daha ucuza alın diyerek resmen emrediyorlar ...!:yell:
evet evet emrediyorlar çünkü uydu cihazınızın geri tuşu reklama giripte bakana kadar iş görmüyor ve daha sonra gün içinde bu defalarca gerçekleşiyor :mad2:
paketin telefonla destek hattını arayıpta bundan şikayetçi olduğumu söylediğimde yapabilecekleri birşey olmadığını kırmızı tuşa 2 defa basıp reklamdan çıkmamı söylüyorlar oysa kanal üzerinde reklam yüklenene kadar en az 2-3 dakika beklemek zorunda kalıyorsunuzki bunlarda ulusal yayın yapan kanallar star ve kanald (yani böyle bir hakları yok)
şimdi bu insanların maç yayınlarını satın aldıklarını düşünün birde !..:yell:
arkadaşlar ben digitürkü pahalı olduğu için sevmiyorum ancak onlar en azından daha mert davranıyorlar ve film kanallarında daha kaliteli filmler şu anki d-smarttan daha ucuza gelmeye başladı:sad:
son olarak benim bunları buradan yazmamdaki amaç şu bu iş böyle devam ederse kalabalık bir grup oluşturup mahkeme açmayı ve çok yüksek bir tazminat ödettirmeyi düşünüyorum :nono: çünkü benim gibi düşünen bir sürü insan var ve çoğalmaktayız tamam kendi kanalarında bir reklam normal olabilir ancak birde normal izleme esnasında extra reklamla beni ve benim gibi düşünenleri kanala mahkum etmek kimsenin hakkı olamaz
lütfen şikayetlerinizi bu pakete tlf yoluyla bildirin yinede çözüm olmazsa birleşip hakkından gelelim bize 100 liralık cihazı 300e satanlara enayi olmadığımızı hatırlatalım:nono:
okuma nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim :wave: :nod:
arkadaşlar d smart üzcretli olacağı güngibi aşikardı. parasız olacak demek kendimizi kandırmaktır . bende aldım ama parasız olcak diye değil ne kadar beleş izlersem kardır diye. 6 aylık loca kanalı aldım çatır çatır izledim. bu hizmetleride bedava yapamayacağına göre tabiki ücretli olacaktır . ama reklam gelirlerini arttırırsa ozaman bedava devam edebilir.
ne yazıkki bu ülke insanı doğan grubunun elinde oyuncak gibi oynatılıyor vede kendine mutaç bırakılmıştır. d smrt kanalı içinde vatandaşı kandırmışlardır.
:clap2::
hayır
Yıllar önce free TV diye şimdilerdede DSmart diye kandırmaya devam ediyorlar. Onlara göre bu millet kandırılmak için yaratılmış.
Evet arkadaşlar bekle gör politikası , görünen köyde klavuz istemez.
Saygılar,
kandırmacanın en uyanık cinsinden bu olay
çünkü filmleri ve diğer görsel olayları bir kaç kanaldan verirken onların parasını istemiyor doru ama onlarda yayınlayacağı programları alternatif kanal açarak paralıya çevirmesi düpedüz kandırmadır.....:mad2:
üstelik bide o kanalların ve başka olayların devamlı rahatsız edici şekilde reklamlarına ne demeli:mad2: :mad2: çıdırtırcasına kanal değiştirdikçe çıkıyor kırmızıya baş yeşile bas
sözün özü oyuna gelmiyelim arkadaşlar ses getirmek lazım
bence
evet kandırdı bunlara güvenilmez.
insanları kandırma işi doğan grubunun kanında var böyle yapmaları gayet doğal bence hiç yadırgamıyorum bu durumu
Bence kandırdı.
"Bedava" kampanya reklamlarının yapıldığı sıralarda alanların, tüketici hakem heyetlerine başvurarak ve dava açarak manevi tazminat talep etmelerini tavsiye ediyorum.
Bu sayede "milletin enayi" olmadığını anlarlar.
Ayrıca lig maçlarının yayın haklarını alamaz iseler, bu tür platformların çok geçmeden havlu atacağıda söyleniyor.
evet kandırdı ... tüketicinin eline dinamiti koyup fitilini yavaş yavalş çekmeye başladılar... ben servisim ve d- smart cihazı lanet bi şey ... sürekli arıza hantallık ...üstüne bedeva verdikleri kanalların çoğu yavaş yavaş paralıya geçiyo..bunların kanında bu milleti soymak var.
sadece fiyatlarını açıklamadılar
göreceksiniz bunlar bir süper ligi alsınlar
o zaman fiyatları göz boyuyorlar unutmayın ki hayatta hiç bişi bedeva değil !!!!
bu duruma geleceği belliydi zaten seçimlerdede ikdidarın eteğini yaladılar dogan gurubunun çeşitli menfaatlarından dolayı , millet de bunlara inanıyo sanki bunların söylediği kanun gibi 1 şey--- yani kimse kimsenin işini hayır olsun diye yapmaz -- ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bu durumda aynı hikaye karekteristik durum !
TEŞEKKURLER!!!:nod:
BENCE KALDIRILLDI!!!:nod:
Ankete göre 87.23% d smartın kandırdıgı düşüncesi içersinde..
vatandaş herşeye alışıktır.hepimiz için. platform kuracaksın bedava olacak,mümkünmü devlet bile bedava bişey vermiyor vatandaşa değilki özel sektör.