allahtan rahmet dılıyoruz mekanı cennet olsun gerıde .kalanlara bas saglıgı dılıyoruz
Printable View
allahtan rahmet dılıyoruz mekanı cennet olsun gerıde .kalanlara bas saglıgı dılıyoruz
Allah'tan rahmet kalanlara baş sağlığı allah sabırlar versin yakınlarına
başınız sağolsun!......
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
başın sagolsun kardeşim ALLAH geride kalanlara sabır versin
allah rahmat eylesin mekanı cennet olsun
çok uzgunum
Serkan kardeşime başsağlığı diliyorum . Allah annesine rahmet etsin.Mekanı cennet olsun inşaallah.
Allah (CC) yattığı kabri cennet bahçesi eylesin, başta Serkan kardeşim olmak üzere geride kalanlara Cenaballahtan sabırlar diliyorum. Bağışlayan ve esirgeyen yüce yaradanamız İnşallah her müminin yanında olduğu gibi bu bizim Yılmaz ailemizin de yanında olur ve acılarını azaltır ümidiyle hayırlı günlerde yaşasınlar...
Allah mekanını cennet etsin geride kalanlarada allah sabırlar versin her nefis gibi bizlerde ölümü dadacaz bunu unutmamak lazım serkan kardeşimizin başı sağolsun
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Başınız sağ olsun
Allah'tan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum Mekanı Cennet olsun inşallah
allah rahmet eylesin.kalanlara da sabr-ı cemil versin.
değerli dostumun başı sağolsun Allah günahlarını affetsin mekanı Cennet olsun.Allah kalanlara sabır versin.
Sitemizin güzel insanı..Sana ve aile'ne başsağlığı ve Allah'tan sabırlar dilerim.Acı düştüğü yeri yakar....
Serkan beye bas saglı diler geride kalanlara sabırlar dileriz
Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet Olsun.Gerçekten Çok Üzücü Bir Haber.
allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun
gerçekten başımız sağolsun kalanlara da allahtan sabır dilemek en güzel temenni olsa gerek ...
ALLAH geride kalanlara sabır versin
allah rahmat eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin allah dan serkan yılmaz kardeşimize ve ailesine sabırlar vermesini diliyorum
Allah Rahmet Eylesin...
serkan kardeşin acısını o acıyı tattığım için iyi bilirim serkan kardeşin annesine ALLAH dan rahmet serkan kardeşe ve sevenlarine sabır dilerim.Gelin serkan kardeşin annesi için ve tüm anneler için bir FATİHA üç İHLAS okuyalım.........
allah rahmet etsin arkadasım başınız sağolsun bende ablamın yüzünden annemi kaybettim
Başınız sağolsun
ruhu sad makamı cennet olsun sızlerınde bası sağolsun
serkan kardeşim başın saolsun mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin.kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kederli aylesine baş saglıgı ve sabır diliyorum
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
serka yılmaz kardeşime ve ailesine baş sağlığı dilerim sevgili serkan yılmaz kardeşimin annesine tanrıdan rahmet dilerim mekanı cennet olsun merhumenin geride kalan tüm yakınlarına allahtan uzun ömür vermesini dilerim
Bir Gün gelir biter Bu canda Bir gün gelir Gülen Gözlerimiz Ağlar bir Anda, herzaman Dua Edelim Kalbimizi temizleyeLim Ölümü Hayatımızda Hissedelim başınız Sağolsun.
:praying:
allahtan rahmet diliyorum serkan bey geride kalanlara sabır ve sağlık diliyorum.Başınız sağ olsun
mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin.
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.kendisine başsağlığı sabır...:(
allah rahmet eylesin ,serkanada sabır diliyorum.
Sevgili kardeşim Serkan başın sağolsun inan duyunca çok üzüldüm.Annene Allahtan rahmet diliyorum,geride kalanlarada yüce Rabbim sabırlar versin.
allah rahmet eylesin
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin allah sabır versin
Serkan hocam,başınız sağolsun ALLAH RAHMET EYLESİN,MEKANI CENNET OLSUN
serkan başın sag olsun allah rahmet etsin, allah sizlere sabırlar versin ,acını paylaşıyoruz .
Başın sağ olsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
dünyanın kanunu bu, malesef ölümden kaçış yok,Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dilerim..
Serkan ustam başın sağolsun annenize ALLAH gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. Geride kalanlara ALLAH sabır versin.
Vefat edene Allah'tan rahmet geriye kalanlara sabırlar dilerim.
sayın serkan yılmaz annenizin ölümünü siteden yeni öğrenmiş bulunmaktayım annenize allahtan rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum
Allah, gani gani rahmet eyleye..
serkan hocam başınsağoslun
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlarına sabır versin
allah rahmet eylesin geride kalanlara yüce allah sabır versin
hepimizin başı sağolsun allah rahmet etsin kalanlara sabır versin ruhuna fatihayı okursanız en hayırlısı olur inş.
allah rahmet eylesin geride kalanlara yüce allah sabır versin
Serkanın annesi cok iyi birisiydi duyunca şok oldum , ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlarına Yüce Allah Büyük sabırlar versin...
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
serkan kardeşim başınız sağ olsun.anneye rahmet,kabrinin cennet olmasını dilerim.
Allah Rahmet Eylesin Ahlar Sabır Versin Zor Bi Acı Kolay Değil
Serkan kardeş başın sağolsun Allah sana sabırlar versin toprağı bol cenneti mekan olsun
serkancım öncelikle başın saolsunder vefat eden annene allahtanrahmet acılı ailenede sabır versinderim mekanı cennet ruhu şadolsun.
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.başın saolsun kardeş