malesef yok olsa dükkan senin valla çok oğraştım ama olmadı
usta bu 19 haziran yazılımı 8 agustostayız bende yeni die indirdim:crashs: yazılımı yeni eklediginizi söylemeyin:nono:
slm arkadaşlar goldmaster:crashs: 7300cı 1 mb yazılım yokmu ....yanlışlıkla 2 mb yükledim flash işlemci coktü yardım:49:
:49: :computer: arkadaşlar yardımmmmmm goldmaster 7300cı yazılımları nerde şimdiden teşekkürler
protokol makına han gi model cok acıl yardım cı olursanız memun ollurum
okadar boş konuşan insan varki...bilgisi olupda konuşsa gam yemiyecem...yazılımları kim hazırlıyor...yazılıma fixlemeyi kimler yapıyor...bilgisi yok...adam hala konuşuyor:)
zerdeve senin gibi adamların işi yok bu forumda gerizekalılıgın anlamı yok.25 nisan yazılımı konu kaç aydır var senin gibi beyin özürlülere bunu anlatmak çok zor
Forumda görmek istemiyorum seni
teşekkürler serkan hoca yeni çalışmalarda başarılar
[I]emeğe saygı......teşekkürlerI]
tşk.ler elhan usta eline saglık...
Teşekkürler.
Elhan ustam eline sağlık sayende yetim kalmıyoruz
bu yazılımlar 8-15 eylul için mi 15-22 eylül için mi haftalık acaba.
teşekkürler
11200 için olanı mevcutmu?
selametle..
bu arada konu önemli yapılmıştır!!!
Teşekkurler yazılımlar için
elıne saglık usta
Elinize sağlık Teşekkürler...
Selam teşekkürler üstadım,Saygılarımla
elleriniz dert görmesin teşekkürler
Selam teşekkürler üstadım,
Sayın Supersatforum yöneticileri, bizler GM 11000 sericileri olaraktan sizlere küsmüşüzdür valla. Hep malum seriye çıkarıyorsunuz yazılımları. O serileri GMnin kendiside destekliyor. Bizler gariban kaldık valla. El insaf ellere varda bize yoh mi? diyorum.
Saygılar.
teşekkürler emeğine ve ellerine sağlık
teşekkürler üstad Elhan
Çalışmalarının devamını dilerim
teşekkürler emeğine sağlık.
Asalamuilkum:merhaba brother i needs of gm 20400cim full x working firmware and need chnel editor other than PS2 exe and *** editor other than PMK,lütfen
tesekkürler:( :(
usta teşekkürler,bu arada acaba cryptoworks bölümü siliniyor mu?Deneyen arkadaşlar bir not düşer misiniz lütfen.
Çok çok Teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
eline sağlık usta ellerin dert görmesin
bu sitenin yapımcısından ve kurucusundan ALLAH razı olsun işiniz gününüz ras gelsin bilgisayarımı açıyorum yazılım arama derdim yok zamandan kazanıyorum yeni yazılım varsa zaten bana msn.geliyor 4 / 4 lük
9400 v cı denendi açmıyor
emeği geçenlere teşekkürler....
Slm Elhan Usta Bu Yazilimlarda Crytowork Varmi
9400vcı & 9400fta denendi açılmıyor tps bilginize arkadaşlar
hocam 8000 lere bir şey yokmu arkadaşları mağdurları görün
ellerine saglık usta da bide şu tekilalar gelse ne güzel olur dimi
9400vci açmıyor. diğerleri açıyor mu acaba deneyen varmı? Yazılımmda 08.09 yazılımı keyler mi yüklendi yoksa henüz değişiklik yapılmadı mı
arkadaşım tabiki eski orjinal yazılım verilecek sadece tps keyleri yazılımın içine fixlendi ama herhalde yanlış fixlendi yada keyler yeniden değiştiki açmıyor modlardan ricam yazılımı kaldırsınlar insanlar boş yere uğraşmasınlar.
teşekkürler bunların devamlısı olmayacakmı usta eline saglık
yazılımı koyan ustalar ne oldu 9400fta açmıyor bilgilendirirmisiniz bizi
adminler sizden bi bekliyoruz yazılımı yükleyecez ama açmıyormuş neden acaba
arkadaşlar sorun yok....sadece keyler değişti...biraz sabır...bugün veya en geç yarın verilir
tamam ustam bekliyoruz akşama müjdeli haberleri
teşekkürler üstadım
bu tazılım goldmaster 9400 vcı 15 eylül yazılımı açmıyor
arkadaşlar kusurabakmayın bugun yazlımalrın hepsi çöktü pazartesi gunu hazılımlarım koyarım ama ne kadar çabukalarsanız sizin için iyi olur bizi takip edin yazılımları alın herkeze saygılar uzman_elhan
:8[1]: :28: :49: :45:
arkadaşlar 7400 cım'a hangi ve nasıl yazılım atabilirim.teşekürler.