iyide arkadaşım sırf seni orada saçma şeyden banladı diye buradan banlayamayız yada basit bir sebepten banlamayız yaparsakta o zaman onun size yaptığından farkımız kalmaz
yazılımı yükledim interneti cihazdan kullanamıyorum bulsat açmıyor nasıl olacak bu
teşekkürler...
nerde lınk goremedımde
bu forumda öle bir şey söz konusu olmaz siz orda banlandınız diye burda onu banlayın diyerek banlama olmaz ayrıca böle bir istektede üyenin hiç bir suçu günahı yokken burada bidah bulunursanız sizi banlarım..
elveda artık banlayın kapatın süresiz
Banlayan banlayana ne oluyor yaw.
değerli arkadaşlar bu formda her kim olursa olsun eşit hakka sahiptir kimsenin kimseden bir ayrıcalığı yoktur ve bu formun kurallları vardır kurallar ihlal edildiği takdirde de gayet net ve açık yaptırımlar mevcuttur ama burada kimse kimsenin lafı ile hareket etmez edemez bu arkadaşı banlayın da bunlardan biri herkes şunu banlayın şuna bunu yapın derse o zaman bu form curcunaya dönerki buna kimse müsade etmez o yüzden bu gibi konuları bırakıp paylaşımlarımızı yapalım bırakında gerekeni site yetkilileri düşünsün!
konuya devam edelim..
kardeş çok teşekkürler kurdum fakat biss ayarlarında bi sorun var herhalde ntvspor ve ntvdeki maçları izleyemiyorum yardımcı olman mümkünmü?
konuyu koyuyorsunuz ama soruları yanıtlamakta neden bu kadar gecikiyorsunuz..Ntvspor veya ntvdeki hiçbir maç izlenilmiyor..Sanırım laf olsun torba dolsun diye yazılmış birşey bu..
newcamd 5.25 hangi dreambox hd lerde super calisir
emeği geçen herkese teşekkürler
Usta ellerine sağlık.....
teşekkürler elinize sağlık..
hocam eline saglık
image nasıl yükleyecegim
Sayfada görüntüler süper yüklemeye kalkınca olmuyor ip adresinden giriyorum upgradeye tıklıyorum masa üstünde dosyaya tıklıyorum old uyarısı veriyor başka siteden bulup yüklüyorum sorunsuz yükleniyor ondada cccam dosyası içinde değil cccam olmayıncada sörvır teneke oluyor çare doktor
güzel olmu elinize saglık
arkadaşlar yazılımataken sorun
vareror veriyo neden
tesekkürler
back-up nba tv eklenerek 1, mesajda güncellenmiştir
yazılım kesinlikle sorunsuz çalışmaktadır çok teşekkürler
paylaşım için teşekkürler...
usta cccam 2.1.3 mü daha iyi çalışır yoksa 2.2.1 mi benim cihazımda gemini image cccam 2.1.3 var fakat ara ara donmalar oluyor bunun için tavsiyeniz nedir hallederiz usta
dreambox için vermiş olduğunuz gemini işime yaradı çok teşekkür ederim
3 gündür uğrşıyorum biraz tecrübe sahibi oldum tşekkürler
tesekkürler
teşekkürler
Teşekkürlerrrrrrrrrrr
evtat arkadasın dedıgı gıbı hangısı daha ıyı çalısıyor onu yukleyelım ben kendım 2.1.4 kullanıyomdu donuyodu arada sırada sımdı 2.2.1 yukledım sorun yok gıbı ama ılerde ne olur bılemem sızce hangı cccam yuklemelıyım.
silinmiş :(
tşk.lerrr
teşekkürler link düzelmiş . Emeğe saygı...
Sool kardeş ellerine saglıkk
Güzel olmuş teşekkürler...
sayın ustalar
emeğinize sağlık backup gayet başarılı. bundan önceski backup ımda siyal kırılmaları vardı. şuan yok. teşekkürler
ellerinize saglik
Tesekkürler.
elinize sağlık
sayın usta
back up ın ilk başlarda güzelken sonradan elektirk gidip geldiğinde sürekli sinyal problemi ve her açılışta dil seçimi ve saat seçimi problemi ortaya çıkıyor.
kısacası back up ınız biraz daha geliştirmeniz gerek.
şuan başka bi back up attım 1 haftadır hiç bir sorun yok.
saygılar
tesekkurle usta
iyi akşamlar şu anda yüklemeyi yaptım.en sonunda image yüklendi.cihaz yeniden çalıştırılıyor.flash erase yapmayın diyor.tamam diye tıklıyorum.çihazın normalde kırmızı ışıkta kalıyor.bekliyorum açılmıyor.kumandadanaçtığımdaise eski image aynen duruyor
ok şimdi olmuş.
deneyelim nakalım şimdiden ellerine sağlık
<script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="http://www.facebook.com/platform" width="292" show_faces="true" stream="true" header="true"></fb:like-box>
teşekkürler
teşekkürler
nasıl yapılıyor
Arkadaşlar 470 bakup kurdum.Bisleri açıyorum.Rai 1gibi kanalları açamadım.cccam yedeginiz var /etc içine atın.Flaşxp ilen mi atacam Başka ne yapmam gerekiyor.Teşekkürler
indirip test edeceğim birazdan, teşekkürler..
teşekkürler
Ellerinize sağlık teşekkürler
Emeğin için teşekkürler...
teşekkürler
çok guzel ellerine sağlık yalnız ben sadece turksat hotbird eutelsat7 listesi arıyorum bir türlü bulamadım.sadece 3 uydulu
Teşekkür ederiz sayın ustalarımız bizim teknik bilgimiz yok sadece sizi ileyip teşekkür yazabiliyoruz.:clap2::