tesekkurler ellerine saglik ustam..
tesekkurler ellerine saglik ustam..
teşekürler
TeŞk.
Çok gÜzel bİr ÇaliŞma ..
tskklerr...
tskler emeğinize sağlık
Teşekkürler...
teşekkürler
teşekürler
güzel anlatım teşekkürler emeğine sağlık
tşk ler ustam şu an güncel server varmıdır
çok güzel
teşekkürler arkadaşlar
tee2ür3er
Sayın Üstat
Download linki 404 found demekte
Link yenilenebilrimi ?
Saygılar
elinize sağlık
teşekkürler
cok iyimiş
Teşekkürler
s.a.s.a
arkadaşlar dreamboxda ntvspor şifreli olunca seyredilmiyor , üye oldum bu foruma bana bir mesaj atarısınız... En az 1 mesajınız olmalı diyor.. teşekkürler..
çok işime yaradı teşekkür ederim
gerçekten güzelmiş
Teşekkürler
TeŞekkÜrler
teşekkürler
teşekkürler......
tesekkur ederim
teşekkürler
cok sagolasin birader.
teşekkürler
teşekkürler usta.....
güzel anlatmışsın resimlerle...
Teşekkürler.
tam anladım ? CCcam dosyası nı indircek yer yok mu
en sonunda bu konularda bilgi sahibi olabileceğim bir site buldum. teşekkürler..
ArkadaŞlar flashfxp İndİrdİm kurdum ama cİhazla bİlgİsayar arasinda baĞlanti yapamiyorum hata ver,yor ip numarasinida gİrİyorum ama br tÜrlÜ yapamiyprum yardim lÜtfen
ArkadaŞlar flashfxp İndİrdİm kurdum ama cİhazla bİlgİsayar arasinda baĞlanti yapamiyorum hata ver,yor ip numarasinida gİrİyorum ama br tÜrlÜ yapamiyprum yardim lÜtfen
teşekkürler
teskkürler
tesekküler
usta güzel anlatmışın eline sağlık bendeki problem biss *** giriyorum ama hala cihaz şifreli oluyor trt hd ntv spor gibi kanallar şifreye girdimi açılmıyor.flashxp proğramıyla bağlanıyorum cihazda bulunan var dosyasını açıyorum oradaki ***ss dosyasına atıyorum ama olmuyor.bi yerde eksik bişeymi yapıyorum yardımcı olursan sevinirim yardımız için şimdiden teşekkür.
bende deniyicem
süper olmus
saolasın usta açıklamaların için.
teşekkürler
Tesekurler usta:clap2::
teşekkürler
çalışmaların için ellerine sağlık.
ellerine saglik usta
teşekkürler volkan kardeş ellerine sağlık cute ftp poroğramına link eklersen dahada iyi olur.
teşekkürler arkadaş bu değerli bilğileriniz için.
Teşekkurler usta
TEŞEKKÜRLER
TSKLR....:459956:
arkadaşlar FlashFXP etkinleştirme bir türlü yapamadım kullanan arkadaşlar geçerli bir kod vermeniz mümkünmü veya dosyanın içinde verilenle benmi etkinleştiremedim siz nasıl yaptınız
TEŞEKKÜRLER
tesekkürler:459956:
eline saglik