Tesekkurler
Printable View
Tesekkurler
teşekkürler
emegi geçenlere teşekkürler
usta teşekkür ederim hayırlısı olsun
Güzel bir rütbe.Forumun güvenliği içinde iyi.Teşekkürler
teşekkürler
saygılar
teşekkurler serkan hoca bu forum bizim mekanımız
benimde oldumu acaba
teşekkür ederim hayırlısı olsun
Haydi hayırlısı zaten ismi üzerinde süperdi dahada süper olmuş.
merhaba baff 6000 twin fta için board yazılımı arıyorum lütfen yardım edin
Teşekkürler...
Tşk.ler....
hayırlısı olur inşaallah
selam bende server den yaralmak istiyourm saygılarımla tşkler dielrim
Mesaj sayısı 50 olarak guncellenmiştir. 50 mesajı olan bu statuye otamatik geçecektir :) buda jest olsun
teşekkürler arkadaşlar..
Bencede herkese hayırlı olsun :)Böyle teşvik edici bir uygulama içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
Teşekkürler,forumda birbirimize yardımcı olursak çok daha iyi güzellikler yaşarız.Saygılar
teşekkür ederim
emeklerinize bin tşk iyiki varsınız sizlere başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin hayırlı olsun..
Hadi hayırlısı üstat bizde ağır ağır ilerliyoruz :)
güzel düşünce
teşekkürler
teşekkürler bu statüye geçen herkese hayırlı olsun
Tarafıma tanınan statüden dolayı teşekkür ediyorum.Siteniz sayesinde pek çok bilgiye ulaşmak,aydınlanmak mümkün emekleriniz için teşekkürler.
ben de bugün okudun maili , çok teşekkürler... ilgilendiğim konulara bakmak istediğimde ilk mesajdan itib. son sayfaya kadar tamamını okumak ve konuyu bütünüyle anlamayı ve gereksiz soru yöneltmemeyi ilke edinmiş bir üyenizim!ama son girişlerimde hem bağlant.geç çılması! hem de sağ kenardaki reklamlar yüzünden mesajların tamamaını okuyamamam ve ve yine aynı nedenle sonraki sayfaya gidememem nedeniyle belirtmediğim ama sıkıntı yaşadığım bu durumda sanırım yaşanmayacak artık... buda bizi daha katılımcı olmaya itecektir... TEŞEKKÜRLER tekrar...
Bilgilendirme için teşekkürler..
teşekkür ederiz efem
işlerimin yoğunluğundan dolayı forma fazla giemesemde bu üyeliğe layık gördüğünüz için teşekkürlerimi sunarım....
bende Super members oldum teşekürler
Bu terfiden dolayı yetkililere sonsuz teşekkürler.
Super Members Statusu'ne uye yaptığınız için teşekkür ederim.sevgilerimle.Kolay gelsin.
Yeni yapilanma için site yönetiçilerine teşekkürler...
benide layık gördüğünüz için teşekkürler süpersatforum yöneticileri
bizi bu şekilde onore ettiğiniz için teşekkürler paylaşıma devam
teşekkürler kolay gelsin
hayırlı olsun tüm arkadaşlara.
teşekkür ediyorum...
teşekkürler
bende buraya alındım.fakat serkan ustanın mesajını bir türlü okuyamadım.herkese hayırlı olsun.selamlar.
teşekkürler
bu uygulamayı başlatan vede uygulayan tüm forum yönetimine teşekkür ederim.ayrıca bu uygulamanın forum için hayırlara vesile olmasını dilerim.
saygılar sunarım.
Tüm üye arkadaşlara hayırlı olur inşallah. Kolay gelsin.:45:
inşaallah forumumuz için faydalı oluruz.
hayırlı olsun
teşekkürler ustam
Tüm arkadaşlar için hayırlı olsun.
tşkler
vauoo teşekkürler
hadi arkadaşlar hayırlı olması dileğiyle.
saolasin adminim bu forumda boyle uye olmak ne mutlu bize nice paylasimlara tesekkurler
yanı bız bu guruba giremedikmi
teşekkürler
supersatforum yine süperlik yaptığı için teşekürler hayırlı olsun
yükseldıler . hayırlı olsun yükselenlere.
daha ne isteyebilirim bundan iyisi şam'da kaysı! teşekkürler arkadaşlar sağ :45:olun var olun.