sağolunAlıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
sağolunAlıntı:
Elİnİze Saglik
paylaşımın için teşekkür
merhaba arkadaşlar benim anlayamadığım bir konu var yardımcı olursanız sevinirim bende GM 11400 var ben aciko 4222 yazılımını yoksa 5225 yazılımınımı yükleyeceğim tşk
Alıntı:
Kardeş GM11400 cime Aciko 5225 CW yazılımını yükleyebilirsin. Eğer çanağın Siriur uydusuna dönük değilse hiç boşuna yükleme. Hot Bird te sadece dört kanal açıyor. Oda izlenecek türden değiller.
Saygılar.
Kardeş GM11400 cime Aciko 5225 CW yazılımını yükleyebilirsin. Eğer çanağın Siriur uydusuna dönük değilse hiç boşuna yükleme. Hot Bird te sadece dört kanal açıyor. Oda izlenecek türden değiller.
Saygılar[0 dort kanal hangileri }?
teşekkürler sagol
11400 cım cihaza aciko sky yazılımı attım şuan rf çalışmıyor av var rf yok tv sat tuşunuda denedim ama düzelmedi yardımlarınız için teşekkürler....
5225 CIm yazılımında Rf çıkışı çalışmıyor.Tv Çıkışında AV çıkışı olmayanlar dönüştürücü almaları gerekmektedir.
11400 cim cihazıma acıko 5225 menüsünü attım çanak yününü hiç değiştirmeden sirius uydu frekansı görünmektedir ancak bahsedilen aduld kanalları nı açmıyor sirius frekansı gayet iyi görünüyor ama biryerde bir yanlışmı var acaba ( hotbot çanağımın hemen arkasında komşunun Dijitük çanağı var ) etkili olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
5225 aciko yazılımı
ilginize teşekkürler umarım becerebilirim
Ben Aciko 5225sky a goldmaster yüklemiştim...
şimdi basıl yapacağım. önce boot u sonra yeni aciko yazılımını ve tekrar boot mu atacam alete..?
yardımcı olabilirmisiniz...?
ben tr yeden HOTBORT Uydudan yayını izliyorum arkadaslar.
BU yazılımların hangisi 20300 cı icin kullanılaır bunu acıkca belirtmeişsiniz burda bir sürü emu var ACİKO 422x olnımı bu lütfen acıkca belirtirseniz sevirim biede benim cıhaz 2 hafta önce fabrikadan garantiden geldi yani yeni sürüm üzerine varmıdır ben önceden zık ları izliyordum şimdi hayır bıss bolumude yoktu eskiden şimdi var lütfen yardım teşekkür ederim.
20300 aciko 4222 cı yazılımı uyar ama ZİK / XXL kanalını izlemeniz için 15 dk bir yayınlanan keyleri girmeniz gerekmektedir.Goldmaster en son yazılımı nisanda cıkardı .Bu aciko 4222 cı yazılımıyla siriustaki hustler tv ve hustler blueyi seyredebilirsiniz..
hocam bende 11400cım var benimkinde aciko yazilimivar tekrar orjınal yazilima donmem icin hangi yazilimi atacagim yarcimci olurmusun şimdiden teşekkür ederim
Goldmaster bölümünde guncel emu yazılımı varoradan dosyayı indirin aynı mantıkla cihazınızı goldmaster yazılımına cevirebilirsiniz.yani ilk önce boot dosyası sonra yazılım sonra yine boot dosyası bu kadar
pardon *** wiev nası seyredeceğim bununla.. yükledim yazılımları
arkadaşlar bir sorum olacak cihazım 11400 CİM ACİKO 5225 yazılımı attım anten sirinus a dönük ancak hir bir sinyal yok
fabrik ayarlarına dömeden yapıyorum işlemde bi yanlışlıkmı var acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
dostum aciko 4222 cı makınem var enson yazılım yuklu yanılmıyorsam 0707 tarihli yazılım buna enson sftcamı yuklersem benda ***wiew kanalarını seyredbilirmiyim acaba
Çihazınıza softcam yüklemeyiniz.***wiew kanalını izlemek için menü *** code ile *** sayfasına giriniz.buradan biss bölümüne girin.birinci sıradaki keyi üzerinde kumandadan ok tuşuna basıp ***view kanalının keylerini girip hafızaya alın.
aciko 4225 cihazlarla ilgili yarın bir süpriz olabilir aksilik olmazsa
Sayın Serkan arkadaşım beko arçeliklere bile tps yazılım geldi fakat aciko larda hala tık yok sayın empesario acaba söylediğin ve beklediğin süprizi 4225 sky için verebilecek mi?
selamlar GM 11400 cim ACİKO menülü cihazı kapattıktan sonra tekrar açtığımda hiçbit uyduyu görmüyor ancak fabrika ayarlarına dönünce uydular normale dönüyor kapatıca yine gidiyor ne yapmam gerekiyor yatdımcı olurmusnuz
bu durum durupdururken hiçbir işlem yapmadan oldu anlayamadım
GM 11400 cim orjinal yazılımını attım menüyü eski haline getirdim ama değişen birşey yok yine cihazı kapattığımda açıldıktan sonra direkt menü konumunda açılıyor ve hiçbir kanal ve uydu görünmüyor sistemi otomatik olarak kapandığında bilgileri sıfırla diye bir komut varmı acaba bilmeden yapmış olabilirmiyim ,Alıntı:
teşekkürler
Alıntı:Alıntı:
sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Çihazınızın kanal listesi ayarlarını yaptıkdan sonra menü sistem ayarları merüsü üzerinde iken kumandadan 5679 yazarak kanal listesini cihazına kaydedebilirsin.Çihazın bu hatayı ne zamandan beri yapıyor.Alıntı:
sonsesina Nickli Üyeden Alıntı
dediklerinizi sanırım yaptım emindeğilim ama 5679 komutunu kullanıdım kanal listelesini hafızada tutuyor ancak fabrika ayarlarına döndüğüm zaman ve herhangi bir dosya yüklamaya çalıştığım zaman dosya hatası veriyor bu problem 2 gündür var ( ayrıca cihaca skart kablo ile DVD bağlamıştım bundan kaynaklanan bir durum olabilirmi ) tekrarar aciko menüsü yüklesim olurmu acaba
cihazın kanal listesini yaptıktan sonra kendi akapanıp açıldığında yine fabri ayarlarına dömeden ne kanalları ne uyduları görebiliyorum
verilen son soft cam i yükleyince video link kısmındaki viacses bölümünde 21 ve 22. satırlarda 7c ae yazan kısma tps aes keyleri 01 ve 10satırlarına girdiğim halde kanallar açılmıyor.bu problemin çözümü yokmu:crashs:
acİko 4221 Fta Yazilimi YenİlenmİŞtİr..25102006
selam usta bende goldmaster 11400 cım model cihaz var ben bu 5225 sky yazılımı atsam multıvision ve diger şifreli kanalları açarmı yani bu şifreli kanalları bilgisayardan cihaza nasıl yüklerim şifreleri acıko olarak mı yoksa goldmaster olarak mı atmam lazım resimli anlatımları yada size zahmet benim bu konuda tam bir bilgiye ihtiyacım var yani ben bu şifreli kanalları açmak istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim:(
Açmaz malesef.İki yazılımdada açılan kanallar aynı sadece aciko 5225 modelinde siriustaki hustler ***** kanallar acıkAlıntı:
11400 cım model cihaz var ben bu 5225 sky yazılımı atsam multıvision ve diger şifreli kanalları açarmı
Yeni yazılımlar D+ Desteklemedigi için Konu Açılmıştır.
eski yazılımı Kullanan ve dönen arkadaşlar
Nagravision bölümüne bu keyleri girsinler D+ OK
4101:00:3140e1fe79240cb
4101:01:71e4261c679116d3
Serkan kardeş yeni D+ keyleri değiştiğinden arkadaşlar şunları girmeleri gerekiyor. 00: 53-14-0E-1F-E7-92-40-CB
01: 71-E4-26-1C-67-91-16-D3
Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar. :45: