inpaxa uymaz sanırım xboxlar nextler için uretilmişti
Printable View
inpaxa uymaz sanırım xboxlar nextler için uretilmişti
sky hd cinemalar ok w6 datada bi ara yoktu kolay gelsin
arkadaslar w3 data da durum nedır acaba aktıfmıdır.
yok halen w3 te data
w3 uydudan paylaşım yapan cihazlar ve aparatlarda olumsuz en iyisi w6 kolay gelsin
di,gital usta bunu her seferinde tekrarlamana gerek yok isteyen w3 e çevirir isteyen w6 ya
21 den paylaşım alan arkadaşlar acılan kanallar burda (önemli olanları)
HOTBİRD
11681 H 27500
anımaux
encales
encyclopedi
ab motoros
rtl 9
chasse peche
11488 H 27500
cınemax
alılman pla
trace tv
10796 V 27500
nat geo
D.word
D. scıence
10719 V 27500
hbo
hbo 2
hbo comedy
hallmark
movıes 24
10892 H 27500
canal +
canal + film
canal + spor
11411 H 27500
frenchlover
dorsel tv
redligt premier
x drem tv
free x tv
free x tv 2
11727 V 27500
d-xtv
d-xtv 2
sct
s6
s5
s4
s3
thememeler kapalı
redhotlar kapalı
11296 H 27500
jsc sportlar bu kanallar bazen acıp kapanıyor
NİLESAT FULLLL AÇIK OSN CINEMALAR DAHİL!!!!
w6 da paylaşım yok
w6 da paylaşım gelmiştir
22 20 itibariylede w3 data gelmiştir turdan dönmüş w3 w6 data ok:D
w3 te astra süper hollanda canalları cinemalar full açık fransız paketler
w3 yine gitti noluyo bu w3 e müslüm abi:D
arkadaslar 3 20 veya 3 22 ıle w3 te bır gelısme varmı
ben fazla paylaşım izlemiyorum emu ile acılan kanallar yetiyorAlıntı:
izlersem + 18 leri paylaşımdan bakıyorum:)
3,22 ile w3 paylaşımda
Paylaşım için saol…
osn cınemalar kapalı şimdilik
arkadaslar gunaydın.gecen yıl ıngıltere lıgını showsportlardan ızledık ama sanırım bu yıl onlar vermıyor.abudahbı sport kanalları cogalmıs nılesatta 12091 v 27500 12111 h 27500 frekanslarından yayın yapıyor.fakat bu frekanları defalarca tarama yaptıgım halde cıkmadı.nedenını bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.gercı cıksa bıle paylasımda olurmu onu bılmıyorum.cunku hepsı hd kanal olarak gorunuyor.bu arada 3 22 ıle w3 data full acıktı yanı acılanların hepsı. bır ara data gıttı ama 15 dakka kadar sonra tekrar geldı.
show sport kanallları ingiltere ligini vermiyolar artık yayın anlaşması bitmiş kötü oldu ama alternatifler tükenmez hellesat 39 derecede nova sport bulgaria kanalı ring bg bunlar veriyolar
abi yazılım yok dosyada ama denedim bişi acmıyor
--------------------------------------------------------------------------------
yeni yazılım 14.08.2010
verdiyin yazılım 3.22 idir abi kolay gelsin bunda sadece hd ler acıyor hortbirtte diyerleri yok
diyer kanallar gelmiştir yani cyf ler
Arkadaslar bu y6 aparat dediğimiz cihazın baska bir adı varmı acaba ve nereden bulabiliriz bude w3,w6 ne demek bunlar için ayrı çanaklar mı bağlatmamız lazım bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz.Saygılar.
Bu y6 aparat ınpax hangi modeli ile çalısır birde hd olan cihazızı varmı acaba
arkadaşlar yeni bir cıyaz cıktı spacesat kendi başına receiver çift tuneri var.21 den data alıyor. bir bilginiz varmı?
hocam bu cihazın fiyatı nedir.Yazılım desteği falan varmı acaba
var abi bilgimiz olmazmı daha önceden biliyodu kbu cihazı konuyu gağıtmamak için sölemedik
:))))))))))))
bu konu hakında en iyi cevabı umut 55 arkadaşımız verir
arkadaşlar şuan yayınlar varmı w3 veya w6 da yardımcı olursanız sevinirim
dıgıtal 52 arkadasım sende hd cıhaz var sanırım. nılesat varmı sende acaba.bu abu dhabı hd kanalları var cıkıyormu sende bunlar eger varsa paylasımdamıdır.premıer lıgı verıyor bu kanallar.o yuzden soruyorum.eger paylasımda ıse sırf bunun ıcın senın cıhazdan alırım yanı
3.9 yazılımını arap kardeşler cok merak ediyor ne iş anlamadım attım y6 ya tık yok
ingiltere premier ligi veren uydular şuanda bizim izleyebildiğimiz w3 ile astrada canal+ sport sport tv 1//// bulsatcom paketi ilehellesatta novasport bul drema tv inclyi de rin bg veriyor
bu gün çanağın birini w3 uydusuna ayarladım jsc sporların hepsi açık astrada w3 ile açılan kanalar hangisi test edemedim hotbirite w6 dan aldığım kanalar bazıları kapalı ilginç olan w6 da jsc sportlar bazen geliyor bazen gelmiyordu w3 te sorunsuz geliyor yarın astrayı test edeyim şu anda w6 +w3 ikside ayarlı
en iyisini yapmıişssın cafi cunku her iki datanında actıgı kanallar bazen farklı
arkadaslar besıktas macı aksam jsc sport 2 deydı.trabzon macı yarın jsc sport 5 te.galatasaray ıcın su an d smart platformundan baska bır kanal görunmuyor yanlız sız yınede jsc sport kanallarını bır dolasın mac saatlerınde.onların ısı bellı olmuyor yayın akısında görunmese bıle verebılıyorlar bazen.
cafi aynen bende 2 uydu ayarlı ama şuan w3 data benim için çok ii spor kanalları bakımından astrada hollanda film ve spor kanalları açık fransız film kanallarının bazıları canal+spor sport tv1,1 ayrıca +18 olarakta gece 1den sonra man x kanalı ile film 2 kanalı
arkadaslar gs-karpaty macı jsc sport 8 de fener-paok macı nova sport 1 de
bilgi için tşkler
novalar açıkmı
hayır ama maçları jsc sporttan seyredebilirsiniz
:wave:
aha yazdım tşk:wave:
ts-liverpol maçını el cezire sport 3 ve 5 ten y6 kullanıcıları seyredebilir
bazı insalar sonradan dahi olur :wave: