bu linkten yeni yazılımı yükleyiniz sorun çözülecektirAlıntı:
omer66 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Butün ilgililere sesleniyorum. Her gür forumu ziyaret ettiğimde görüyorumki gelen eleştrilere cevap yazmaktan esas konulara kimse dayanmıyor.Bırakın eleştrilere cevap vermeyi çünkü anladığım kasdarı ile maksatlı eleştriler bunlar.Dertlerimize çözüm getırmek için kuruldunuz herhalde.Ben icraatta bakarım eğer dertlerimr cevap alamazsam o zaman eleştri yaparım.Şimdi benim Kaon Digix 14.42.65 cihazım var.Modül arızaya geçti.Tanımlanamıyor bir türlü yeniden yüklemede yapamıyorum derdime çare varmı biliyorsanız ona cevap verin lütfen. Kolay gelsin sizlere.
modül üzerindeki flaşı flaş programmerle tekrar yazdırın
yardımlarınız için teşekkür
kaon cihazlarda sky mödül gömülümü orjinalinde?
selametle..
yeni yazılımlar yolla
Kaon cihazlarda sky tabanlılarda gömülüdürAlıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Bekliyoruz :clap2: :clap2:Alıntı:
SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı
bu kaonda hoşuma gitmeye başladı bir arkadaşımda görmüştüm ön panel komple açılıyor fena değildi
yeni yazılımlar yolda mı??? bu çok iyi olurdu:praying:
Merhaba,
Kaon Team TR'ye çalışmalarında başarılar diliyorum.
Yolunuzda engeller çıkacaktır. Moralinizi bozmayın, değmez.
Saygıyla.
ArkadaŞlar Hayirli Olsun Allah Utandirmasin.baŞarilar Dİlerİm.soprano
ya dostlar bu radiac tools ne oluyo yardımcı olacak kimse yok mu? neye yarar ?nasıl kullanılır? ben acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
çok yakında olabilir softcam lar yeniden düzenlenirse olur atılabilirAlıntı:
htagi Nickli Üyeden Alıntı
Lotfan zamanin soyliya bilirsiniz.Alıntı:
renegade Nickli Üyeden Alıntı
very tank
Çalışmamız var arkadaşlar
sayın arkadaşlar hepinize kolay gelsin.geçenlerde sordum ama belki ben anlmadım kusura bakmayın.ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.Çükkü bu konularda biraz yabancıyım.Benim cihazım,KAON ksc511 s/w:v02.00.00-h/w:v12.01.a5-loader:v2.1.9-c.a:2.2.2 cihazdaki bilgiler bunlar fakt ben up300 le yazılım yükledim *** menüsünü bulamıyorumSARI-MAVİ_YEŞİL_MENÜ tuşlarına basıyorum ekran bomboş.bana baştansonakadar ne yapmamı yazarsanız sevinirim.cihazı resetli yegim SAYGILARIMLA.
arkadaşım öncelikle cihazına başka bir üncel yazılım atmayı denerek başlayın işe bakalım sonuç ne olacak....
hayırlı olsun
570z 12.01.a1 cw li yazılım varmı kaon team ekibi varsa formda alalım ben bulamadımda teşekkürler
hepimize hayırlı olsun başarılar
ya hocam bide su jstv ve telstardaki cryptworks yayınlara el atın
cozmuyor bu kanallar
12.01.A5 yazılımı atabilirsin..!Alıntı:
koparkok Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler 12.o1.a5 kullanıyorum arkadaşım ama o yazılım daha güzel çalışıyorda ondan sordumAlıntı:
yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
what size in pixels hight/wide of bmp or jpg image please
suny 12.01.a5 e goldmaster 7300 cı 2mb nın orijinal yazılımını atabilirmiyim ,atabilirsem hangi kup u kullanmam gerekir.saygı ve sevgilerimle
arkadaşım eğer goldmasterin da 12.01.a5 ise atabirsin orjınal yazılım atacaksan atm107 normal yazılım atacaksan kup 230ep ile atabilirsin
ban hala bakliyorum????Alıntı:
htagi Nickli Üyeden Alıntı
:praying:
Arkadaşlar Merhaba ben bu siteye yeni üyeyim bende next 2005 dcı cihaz var sistem bilgisi aşağıdaki gibi türksat izliyordum ama şimdi hotbird ve astra için 2 adet çanak aldım 120 cm bu iki uydudan da yayın almak istiyorum. cihazıma hangi yazılımı ve nasıl yüklerim bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. ilk defa yazılım atacağım o yüzden yardıma ihtiyacım var.
MODEL : AT-7010DCIZ
LAST UP : OCAK 25 2005
S/W : V02.00.06
H/W : V12.CI.A5
LODER : V2.1.9
C.A : 2.2.2
hayırlı olsun kaon teamcılar benimde bir iseteğim var sunny menüsünde bir değişiklik yaparsanız daha güzel olur mavi menüden usandık
lütfenn yardımm
Arkadaşlar Merhaba ben bu siteye yeni üyeyim bende next 2005 dcı cihaz var sistem bilgisi aşağıdaki gibi türksat izliyordum ama şimdi hotbird ve astra için 2 adet çanak aldım 120 cm bu iki uydudan da yayın almak istiyorum. cihazıma hangi yazılımı ve nasıl yüklerim bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. ilk defa yazılım atacağım o yüzden yardıma ihtiyacım var.
MODEL : AT-7010DCIZ
LAST UP : OCAK 25 2005
S/W : V02.00.06
H/W : V12.CI.A5
LODER : V2.1.9
C.A : 2.2.2
arkadaşlar bende bu sinyal çubuğunu düzeltilmesi lazım a.z ye tüm kanalları %100 ğösteriyor.moturlular için zor oluyor.saygılar
sayın team üyeleri yerli yersiz eleştiriler moralinizi bozmasın iyi yazılımlar ürettikçe boşa gazel okuyan bu kişiler unutulup gidecektir ....sizlere başarılar diliyorum kolay gelsin.....
düşünceleriniz için teşekkür ederiz sagolun
Elimizden Geldiğince Yardım etmeye çalışıyoruz..! Kaon olsun Diğer Boardlar Olsun..!
kaon cihazım var hotbirtteki esp turk te ses kesik kesik geliyor bu sorunun çaresi var mı
arkasaşlar ben hüseyin 55 size önce başarılar . allah utandırmasın.
benimde bir istegim var . bende sunny 1030 sky var bununla hotbirde birşey seyredemez oldum . bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. not }multi veya xxl hicbiri yok. birde inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar o kadar siteye baktım böyle birşey bulamadım eger böyle bir yazılım varsa mylime veya siteye koyarsanız sevinirim. saygılar......
TPSLER 15 dakikada bir *** degiştirerek seyredebilirsiniz.Alıntı:
huseyin55 Nickli Üyeden Alıntı
Buda uydurma bir haber öyle birşey olursa bizler siteye koruz merak etmeyin şu an öyle birşey yokAlıntı:
inic tv emuyla acılıyormuş diyorlar
hayırlısı olsun arkadaşlarımıza kolay gelsin
arkadaşlar benim sorunum yazılımla değil cihazla ilgili.at 7010 dcı.giriş voltajları var,cihaz göstergesinde hiçbir hareket yok ,arıza notlarında beslemedeki pc 817 tl 431 c321 değişecek diyor.bunların pozisyon numarası yok.c 321 hangi kondansatör.ayrıca şu an elimde deneyebileceğim ne pc 817 opto-kuplör ne de tl 431 regüle entegresi yok.bunların pratik ölçme yöntemini öğrenmek istiyordum mümkünse,şimdiden teşekkürler,iyi çalışmalar.
en yakın yetkili servisten temin edebilirsiniz bu parçaları ölç meyin degiştirinAlıntı:
omni Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler,yarın alıp değiştiririm,başka biyerden olma ihtimali var mı?
eurosport türkçe ses sorunu kaon cihazlarda çözülebilir mi
İLGİNÇ !!!!!!!!!!!!!!!! RADYODAN KESİK KESİK SES GELİYOR...........
DİGİTURK YASAL ABONESİYİM..EUTELSATW3 ' DEKİ TV KANALLARINI SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE SEYREDİYORUM. FAKAT AYNI DURUM RADYO KANALLARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.DİGİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIGIMDA BANA VERİLEN CEVAP İSE CİHAZIMIN ESKİ YAZILIMA AİT OLDUĞUYDU .Sunny CRYPTOWORKS TÜM SERİ YAZILIMLAR(19 HAZİRAN 2006) YAZILIMINI YUKLEDİM AMA BİŞEY DEĞİŞMEDİ.DİGİ MÜŞTERİ HIZMETLERİNDEKI BEY KAON TABANLI CIHAZLARDA BU SORUN YASANIYOR DİYOR.
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ....
KAON TEAM GRUBUNUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN....
bence orjinal yazılım atarsan sorun giderilebilir,bazı yazılımlarla çakışıyor...
aşağıdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirip yükleyebilirisiniz yazılımda bir sorun vardı son çıkan 4 ağustos yazılımında bu sorun çözüldüğü söylendi yazılımı yükleyip deneyin saygılar...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
unutmadan büyük yazı yazmak forum kurallarına aykırı lütfen biraz daha dikkat edelim
Hayırlı olsun.çalışmalarınızın başarılarını dilerim.özellikle hispasat yada astrayı çözmeniz bir çok ziyaretçiler açısından memnuniyetle karşılanır.
@snopy ustanın çalışmalarına extra teşekkür eder başarılarını temenli ederim.... :D
özur dilerim cihaz bilgilerini yazmamışım 12.03.a5 (kaon) 219 v3
3 agustos yazılımını (kaon) yukledım .ama gene olmadı .sonra 4 agustos sunny yazılımını yukleyeyım dedım sorun cıktı.kuru kafayı bilgisayara indiremiyorum çünkü virus programım bunu engelliyor.bu yuzden sunny ' e donemiyorum.belki sunny ile olur; çunku btm yazılımı, kaon ise bin .artık bende sıkıldım bu işten .digi sanki özellikle yapıyo bu işleri kendi cihazlarını satmak için ne dersiniz...
suny 1030 cihazım var.kaon yazılım yüklü
aynı lnb ile hem autelsat 7 derceyi hemde sirius 5 derceyi izliyordum fakat dün eutelsata arama yaptırdıktan sonra sirius ta sinyal yok oldu biraz kanallar üzerinde gezinince bu sefer sinyal geliyor ama şifresiz kanallarda no av diyor şifresi çozülen cw kanalları açmıyor.İlginiz için şimdiden teşekkürler.
allah gözünüze fer zihninize açıklık versin premier i dört gözle bekliyoruz
cas yazılım yüklü sky cw modüle nasıl yazılım atabilirim
arkadaşım cihazınızın tam markası nedir
kaon ksc 511 cı 12,01,a5