abiler iyi günler bu dream box nasıl bir cihaz nasıl özellikleri var
Printable View
abiler iyi günler bu dream box nasıl bir cihaz nasıl özellikleri var
Teşekkürler
deneyelim bakalım inşallah yapabilirim. teşekkürler.............
dostum ellerin dert görmesin istediğim gibi bir kanal listesi eline sağlık. kolay gelsin
teşekkürler emeğin için
Teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş.
teşekkürler elinize sağlık
elinize sağlık.
tesekurler ustaa
Ben listeyi yüklediğim zaman kanal listesi boş geliyor. Bende Enigma2 var bu yüzdenmi acaba nasıl çeviricez listeyi bu formata?
Teşekkürler..
Bu listeyi Enigma2 cihazlar içinde verirmisiniz acaba?
Teşekkürler
Liste enigma 1 cihazlar içindir diğer cihaz bende olmadıgı için su an yapacak birşey yok
bilgi ve paylaşım için teşekkürler:45:
dreambox s 500 4.70 img cihaza olurmu bu kanal dosyası enigma 1 cihazın hangisi olduğunu bilmiyorum dreambox u yeni aldım saygılarımla
thank youuuuuuuuuuu
tesekkürler eline saglik
Profil bilgileriniz eksik mesajı veriyor indirme linkini tıkladığımda. Ama bakıyorum hersey var. ek bilgileri doldurun diyip duruyor sistem. dosyaı indiremiyorum.
tşkler.
tşklrrr
teşekürler
Başka yerde yok vallahi en hızlısı burası oldu emeğine sağlık harikasın...
tskler eve gidince atarım
slm. ustam bu setting enigma 2 icinde olurmu acaba
teşekkürler usttttttaaaaa
bendede services ve limedb yok diyor. nasıl çözebilirim
eksik var d smart paketinde
teşekkürler
tesekkur ederim ilk kanal listemi yukledim dreamboxuma
eline sağlık
tesekkurler
yükleyelim görelim. güncel mi değil mi.
arkadaşım ben bu settings i kurdum fakat star tv kanald ntv ntvspor gibi birkaç kanalda aradığınız servis yok uyarısı beliriyor ve asla görüntü gelmiyor.ne yapmalıyım bi el atalım şu konuya:)
mukemmel calısma yukledim gercekten cok begendım
bilgisi olanlar bi cevap versin arkadaşlar merkezi sistemden türksat kullanıyorum eurod euro starda yayın var ama star kanald ntv ntvsppor belgesel kanlları gibi birçok kanalı üzleyemiyorum bi yardım edin dreambox 500s kullanıyorum ayarmı yapmam gerek lütfen yardımmmmmm edinnn.
eğer frekansları doğruysa sinyal kalitesinde sıkıntı olabilir flysattan bi bak bakalım frekanslar doğrumu cihazındaki frekanslarla kolay gelsin
çok teşekkür ederim
Aldım teşekkürler
Merhaba,
Buket lerde bazı kanallar 2 şer kere yazıyor. Bunun sebebi nedir acaba ? Acaba biri HD mi diye düşündüm ama sormak daha iyi olacak ..
Teşekkürler
Bu liste neden sürekli değişiyor ? Uydudan güncelleme ile otomatik düzenlenmiyor mu ?
teşekkurler
bende de aynı sorun var services or lamedb bulunamadı diyor.işletim sistemim windows7 bununla mı alakalı acaba ? :s
saol teşekür emeğine sağlık
Çok teşekkürler, eline sağlık.
Guncellendi
teşekkürlerrrr:45::45:
teşekkürler
teşekkürler ustad:45:
bende de "services or lamedb bulunamadı" dedi... çaresini kimse yazmamış ama...
deneyeceğim teşekkürkler
harika
Teşekkürler
güzel çalışma ..teşekür..
teşekkürler
eline sağlık