teşekkür ederim.
Printable View
teşekkür ederim.
ben her ay aşiyorum :D
şimdiye kadar birdefa oldu oda telekomun altyapı çalişması nedeniyle limiti(4gb) 1mb aşmişim çıktı aldım duvara astırdım :))) bakıp bakıp gülüyom:)))
4 gb cıktı adsl her ay 2 gb asar oldum eskiden 3 gb iken aşmıyordum sizlerdede durum böylemi
hiç aşmadım malesef okadar indiriyorum ama ...:8[1]:
arkadaşlar bendede limit aşımı var 2 aydır bi 53 ytl ödedim bi 51,5 ytl ödedim o kadar kullanmıyorumda acaba limitsize geçelim diyemi böyle bir şerfsizlik yapıyorlar anlamadım
slm ..
4gb lık kotalı adsl kullanıcısıyım.arada sıradada telekomun kota veri yerine girer kontrol ederim.çokta dikkat ederim.
ocak ayının son günlerinde kotaya baktığımda 5 gb az gecmişti. ocak ayındada telekom 4gb+2gb hediye toplam 6gb lık kotam vardı.
şubat ayında kota bilgilerine girdiğimde şaşkınlıkla 16 gb kullandığım gözükmekte idi.telokomu aradığımda hata gözükmekte ama yapabileceğimiz şu an bi şey yok ,faturanız büyük bir olasılıkla bu miktarda gelecek .siz ödeyeceksiniz .sonra değerlendirmesine bakarız dediler.
faturamın gelmesini merakla beklemekteyim.bakalım nasıl olacak .sanırım zararlı çıkan yine kullanıcı olacak gibi gözükmekte. ama sonuna kadarda mücadele edeceğim. çünkü o kotayı ben kullanmadım.kablolu modemde kullanmaktayım.
onun için hakkımızı arayalım diyorum..
teşekkürler arkadaşlar bi deneyelim
slmlar
Oo ben Herseverinde asiyorum hemde benim kotam 15 GB Ve yetmiyor :D
arkadaşlar ocak ayına kadar 2-2.5 gb tı geçmememe rağmen ocaktan sonra 4 gb yetmiyor. ne oluyor anlamıyorum.kablolu modem kullanmaktayım,çok da fazla dowland olayına girmiyorum.limitsize geçelim diye bir fırıldakmı çeviriyorlar düşüncesi olan beri gelsin..tüm camiaya segiler.fenerimize sevilla karşısında başarılar.:nono::
Limitli kullanmıyorum.Daha pahalı oluyor vede rahat çalışamıyorum.
Bu yüzden tavsiyem sınırsız geçin, izlediğim vizyon filmler zaten cabası
sinemaya gitsem daha pahalıya mal oluyor, böyle evimde rahat
rahat çayımı,kahvemi ve sigaramıda içebiliyorum.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
:ranger: :ranger: :tongue:
selam ben bır senedır sınırlı kullanıyorum daha kotayı asmadım ama asanları goruyorum en ıyısı sınırsız acaba koptayı astımmı derdı
yok
evet bu sorun bende de var aşıyorum kotayı ne yapabiliriz bunun için film indiriyorum ..
bende 2yılayakın 4 cigabayt kulanıyom 6aydır devamlıaşıyor günde 5 veya 6tısaat daha önceleri 2.5 3 oluyordun şimdi jet hızıylagidiyor anlamadım nedenini
ben büyük bişi de indiemiyom biroynamavar ama telekomdanmı anlamadım
artık limitsiz adsl kullanıcısıyım... ama limitli ikende ara sıra aşıyordum...
arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var. 2 aydır anlamadığım bir şekilde kotayı aşmaya başladım.şimdi internete girmeye korkar oldum.faturayı ne kadar etkiler onuda bilmiyorum.saygılar
biz her ay 2 gb aşıyoruz bence normal çünki iki bilgisayar çalışıyor :D:D:D:D:D:D
arkadaşım aştığın 2 gb faturanı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
normalde 30 ytl gelmesi gerekirken 60 ytl geliyor
arkadaşım aştığın 2 gb fatuaranı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
:49: :49: :49: :49: arkadaşım 142. mesajda yazdıkya !!!!:49: :49: :49: :49:
ben son 3aydır 55 ile 60 arası fatura ödedım..
Malesef Bazı Aylar Limiti Aşıyorum 9 Gb Olduğu Zamanda Oldu Ama Faturayı Görünce Geleçek Sefer Aşmıçam Diyorum Gene Aşmışım 7 Gb Sanırım Ben En Iyisi Sınırsıza Geçsem Eyi Olçek Galiba
eski bir konu bu ama cevap vereyim...
eve internet alalı 20 gün oldu...kota ya baktım 4,5 gb olmuş...nasıl olur dedim...ben bişey indirmiyorum...bir gün mutfağa gidip bişeyler alıp geldim. baktımki internet bağlantısı simgesindeki iki mönütör yanıyor...halbuki internette falan da değilim. bir açtım 12 milyon küsür bayt olmuş halen daha devam ediyor...nasıl olur diye araştırırken güncellemeler gözüme takıldı. hemen iptal ettim...ö güne kadar milyonlarca bayt gitti demekki farkedemeden...birde bir virüs bulaştıki düşman başına...neyse bu konu dışı...
selametle...
ya arkadaslar insan mecbur olmasa sınırlı adsl kullanmaz.ben 3 ay sınırlı adsl kulandım.zor sabrettim.simdi sınırsıza gectim.cok rahatladım.istedigim seyi indirebiliyorum.video oyun program artı radyo-tv.oh dünya varmıs.gecen ay 18 gb yükleme yapmıstım.sınırsıza gecmeyi tavsiye ederim..............
bizde allaha şükür aşma olmadı.
arkadaşlar bu telekomun kampanyalı adsl lin de sanki ali cengiz oyunu var.normal faturalılara göre çok kota yiyor.
bende 6 cb buldum 55 ytl ödedim
3 yıldır adsl kulanıyorum kota asmadıgım ay olmadı, ne film nede müzik indiriyorum, sizce neden olabilir , valla aydınlatsanızda bende cıldırmasam diyiyorum
:ranger: yazdıklarınıza baktımda hayret ettim pek aşan yok benim her ay 5 gb oluyor kendimi frenlememe rağmen 4 maç seyretsen 1 gb 3 filim indirsen 1 gb 4 oyun indirsen 2 gb demekki siz hiç birşey indirmiyor pek internete girmiyorsunuz:ranger: SELAMLAR
ben hergün bu forumda dolaşıyorum sadece bir ikide habere bakıyorum buna rağmen günlük 100mb kotadan yiyorum.inanın bişeyde indirmiyorum ,izlemiyorum.ama yinede her ay kotayı aşıyorum şifremide deyiştirdim deyişen bişey olmadı.lanet olsun ttnete
2 aydır bende aşıyom valla
iki aydır bi 41 birde 47 ödeyince ben de sınırsıza geçtim valla raatım şimdi
ben bır keresınde beles lıg tv ızledım fb macını ne bılemm 1.5 gb gectım bu ders oldu bana :))
mac izledim mi acayip aşıyorum
Ben iki aydır malesef kota aşım kurbanıyım.
maçları,film ve dizileri izlerseniz kotayı doldurursunuz.
bende her ay aşıyorum kotayı bu ay 1.112 mb aşmışım 41,00 ytl fatura geldi.sınırsız internetin fiyatı 39 a düşse hemen geçeçeğim ...ayrıca yeni yılda eski müşterilerine kampanya düzenleyeçekmi telekom bilgisi olan varmı???tşk..........
arkadaşlar ADSL kota durumunu nasıl takip edebilirim. malesef bende 5-6 aydır sınırı aşıyorum. kota durumunu görebilsem buna göre önlem alacağım ama göremiyorum. bunla ilgili program varsa bana gönderirmisiniz.
Her ay aşıyoruz. Öyle film mp3 indirme falan yok. Şu an ayın 20 si 4gb oldu bile. Limitsize geçmek gerekiyor.
kotasıza gecın rahat edın kotalı resmen kazık
ben 3 aydır asıyorum anlayamadım neden
Bende kotalı kullanıyorum geçen ay fazla aşmışız 3 tane filim indirdim 69 lira ödedim.
ben bir anlam veremedim faturada veya kota sitesinden bakıyorum limit
aşımı yok fakat 69 tl fatura geldi merkezi aradım limit aşımı olmuştur diyor peki sitede yada faturada görünmüyor diyince kayıt alıp incelensin dendi aralık ayında yılbaşı kazığımı nedir.
2009 Ocak (2,884 GB) (10,321 GB)
ben çok aşıyorum. ve bu işe şaşıyorum.
linux tabanlı cihazlarla paylaşım yapanlarda acaba kota durumu nedir eğer kotalı ise internetleri onlarda aşarlar mı
işyerimde sınırsız kullanıyorum evdede sınırlı acaba işyerimin şifresini modeme girsem evdeki internetimi nasıl kullanırım telefon numarası yanlış diyor yardımcı olurmusunuz???????
benim sorum belki bu konuda sorulmamalı ancak başka konuların içinde bulamadığım için burada sormuştum bilgisi olan arkadaşların 171 nolu mesajıma cevap vermelerini bekliyorum.
çok mu zor bir sordum arkadaşlar
soru sordum tabii ki
bana bikere 102 tl gelmişti çok film indirdim o yüzden
ben de sınırlı kullanıyorum ve 4aydır 50tl yakın fatura gelıyor..
walla benimkide sınırsız ;)
bendede sınırsız.gayet memnunum.sınırlı arkadaşların dikkatine:bazı virüslerin kotaları yediğini duydum.tavsiyem formatları bol atsınlar veya sınırsıza geçsinler...:tongue:
Aşmanın ötesine Geçtim 4,5 Gb Sonra 4,6 .para çok Sanki