Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
ellerinize sağlık arkadaşlar.bu güzel açıklama için emeği geçen herkese teşekkürler. akşam yapacağım bu işlemleri.
twın yazılımı loderi içindedir rl serisi için loder içinde br 2000 hd için
bu yazılımlar yenimi erciş usta.
bu gün vermişler bende siteye ekledim
teşekkürler emeğine sağlık.
ercişsat yukardaki rl twin yazılımı yeni tarihlidir hangi uyduyu güncelliyor
w3 data
ercissat dostum bide rl leoder içindedir demişsin yani max 232 olmadan
rs 232 yazılımı yukleyebiliriz degilmi
yüklersin
uymaz yumatu twınlerin yazılımı ayrıdr yumatu yazılımı senin içinmemet kardeş bu yazılım sadece yumatu twın içindir
dostum recişsat yukardaki rl 100 csx dosyasında 2 tane *** dosyası var
hangisini yüklesek doğru olur
Merhaba Ercişsat.
Redline twing cihazlariçin verdiğin yazılım,bence 06.12.2010 tarihli yazılımdır.Bu yazılım da yukardaki listede belitilen kanalların çoğunu açmaz.Açmaz çünkü bu yazılımı ben kullanıyorum ve bundan sonra yeni bir yazılım da çıkmadı.Ancak bu yazılıma eklenti olarak geçen hafta verilen yazılımda,paylaşımla açılan kanallar kırmızı renkle belirgin hale getirilmiş.Başka da bir artısı yok.
Ya yanlış yerden bilgi alıyorsun,ya da birileri seni yanlış yönlendiriyor.Tabii sen de denemeden verdiğin için insanları beklenti içine sokuyorsun.Bu durum forumda paylaşım anlayışına uygun değil.Olsa olsa işletim olur!..Lütfen dikkat!
hayırlı cumalar redlıneye desteğim bitmiştir rsultürk arkadaştan alırsınız bilgileri .yeni cihaz aldım inşallah pazartesi ptt kargodan alacam.
sadabatlı gardaşım alınganlık değil gerçekten sana özelden bi adres verdim redlıne aradığın herşeyi orda bulcaksın yazılım destek redlıne türm serileri var
ercissat verdigin rl 100csx yazılımı eski yazılımla karşılaştırdım ikiside aynı
Genç arkadaşım,alınganlığa gerek yok.Seni bir yanlış yönlendirmeden kurtardığımı düşünüyorum.Bizler redlinenin ar-ge ekibi değiliz.Beklentilerimizi,sorunlarımızı bu forumlarda dile getiririz.Bilen biride çıkar yardımcı olur.Ama bunu yaparken de insanları boş beklentilere yöneltmemek gerekir.Alıntı:
Ben senin gibi forum dostlarına yardımcı olamam:birinci neden buna enerjim yetmez!İkinci neden ise,bu PC benim için sadece bir yazı makinasıdır,ötesi de y
ok!Dahası ben gösterdiğin çabayı,paylaşım heyecanını takdirle izliyorum.
Sadabatlı dostla dabir başka forumdan tanışıklığımız var:Benim içten ve yapıcı olduğumu bilir.Sevgiyle kal!...:wave:
arkadaslar 11411 h 27500 frekansında paylasım varmı
nilsattaki show time kanalları şifre değiştirdi açmaz
hotbirtdeki 11411 h 27500 deki **** kanalları diyorum kardes dün ögleden önce vardı
specesat x3 aldım pazartesi elimde
bilmiyom kardeş *****ları kardeş
çok teşekkürler dostum
Cihazını yenilemişken keşke HD modelini alsaydın.Onlarda uydudan paylaşım yapıyordu.Neyse hayırlı olsun,iyi günlerde kullan!
çok teşekkürler abilerim arkadaşlarım dostlarım
oldu çok teşekkür ederim ülküdaş ama makine elime geçmeden ptt kargo geri göndermiş bekleme süresi doldu diye.
redline Twinler hotbirddeki ( +18: frex, dorcel ,sct, paketi,) (Belgesel animaux ,escales ,chasepeche, historyab motor vs belgesellerin türkçe dil seçeneğide var,js sport 1 2 3 4 5 6 7 8 açıyor + .nova paketleri cyrf+hobiler ) Nilesat üzeri ( Belgesel National chograpic wild ,National chograpic adventur,Animal planet national geographic ,discovery,discovery siense,discoveri ıd.ve Js sopr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 hint kanalları kanallar daha var ama pek izlenilmeyen kanallar show time kanallrı yok şuan.... :rockon::rockon:
erçişsat usta bu cihazla kaç dereceden paylaşım alıyorsunuz.birde redline nin hangi model cihazı .bennim bildiğim kadarıyla br1000 modeline ara cihazı takınca izlenirmiş.
redlıne tüm modelleri için twın kart uydudan paylaşım cihazı var bu cihaz redlınenin içine monte edilir daha sonra yazılımı yüklenir data olarak w6 21.5 derece ve w3 diğitürk uydusundan paylaşımla hotbir ve nilsatı izlersin emu ile yanılmıyorsam hellasat 39 dereceyi izlersin
usta cihaz ve ara cihaz şimdi geldi. cihaza paylaşım kartını taktım 7 derecede denedim ama açmıyor .yazılım heralde cihaza yüklenecek 7 derece yazılımı varmı.ben bulamadım.uydudan günçelliyorum ama açmıyor nerde hatam var
forma bak bulursun ilk başta verdim
7 derece sorunlu sen w6 dan al data
evet şuan o yazılımları yükledim ama açmadı w6 kaç derece vede güncell bir frekans verebilirmisiniz
sela kardeşin verdiği frekanstan bulursun 21 dereceyi
21 derece
aradaki farkı ney reis?
randımanı iyi donma az
valla şaşıyorum inanki neden diceksinizz eve bi goldmaster kadar olamadı şu redline nedense adamlarrr gncel bulsatlar var biz daha hala bekliyoz bekliyelim bakallımmmmm
bulsatları açıyor reis 39 dan öyle duydum benim bölgeden 39 derece kapsamadığı için bilmiyom açıyormu açmıyormu reis yalan konuşmakta iyi olmaz saygılar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. multiboxlar çalışıyor yazılımı çıktı bi türlü forma veremiyorum dowloan ekleme sınırı aşılmış benim ekleyemiyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar bu twın nedir diger alıcılardan farkı nedir.
twın kart redlinenin içine monte edilir hotbird nilsatttaki şifreli kanalları izlersin
hotbirde sky paketinde 11977 27500 frekansındaki nat geo wild nat geo ad.historia fox+ lar açılmıştır twınlerde
arkadaslar ben redline br 1000 xfta yazılım attım aynı space sat gıbı oldu yanı actıgıgı kanalları kırmızı renkle gosteryo ınanamadım dogrusu yanlız actıgı kanal sayısı az dı nılsatta hortbıdı denemedım
evet artık açtığı kanallar renkli olcak
erçişsat bende cs100x var.buna şimdi twin kart ekletebilirim öylemi eğer öyleyse maliyeti nedir?cevaplarsan memnun kalırım ülküdaş
eklenir abi maliyeti 50 dolar civarında
teşekkür ederim kardeşim
önemli değil REİS 2 hafta sonra sivasa gelcem yolum düşerse bi çayını içerim abi
ya abıler pekı neden kanalları az eger engıncel actıgı kanal listeli yazılımı olan varsa versın lutfen kanallar cok az denecek kadar nılsatta hortbıdde zaten baskayerde acmıyo o yukardakı acana kanlıstesının yarısı bıle yok neden acab datam da w3 ama w6 ceviricem belkı daha fazla acar