sağolun varolun
Cihazım Atlanta HDbox Dediklerinizi yaptım. Ancak please wait ekranda bir türlü düzelmedi. Acaba nerde yanlış yapıyorum anlamadım. Buradan dediğiniz yerden Update indirdim flaşa attım normal %1......100 diye saydı ve kırmızı nokta geldi. Sonra flaşı çıkardım ve plaşa ALLTP7e13e19e42e yükleyip yanına updata ekleyip tekrar cihaza takıyorum tekrar sayıyor ama please wait konumunda kalıyor.
Atlanta hd.bok cihazımta please Wait sorunu oldu nasil düzeltebilirim teşekkür ederim
TEŞKKÜRLER
merhaba arkadaşlar atlanta hd box kullanıcısıyım uydu alıcım kendiliğinden birden kapantı yeşil ışıgı sürekli yanıp sönüyor ne yapmam gerekiyor konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
teşekkürler emeğe saygı
insallah acilir
teşekkürler
Elinize sağlık
Abi beni cihazdada problem var denicem denedikten sonra sonucu bildiricem hadi hayırlısı
eyw saol
emeğinize sağlık teşekkürler
emeğine teşekkürler
Atlanta hd box kumandadan menüye girilmiyor
Atlanta hd box kumandadan menüye girilmiyor menüye bastığımda usb disk takılı değil hatası veriyor kumandadan birçok işlem yapılamıyor usb disk takıyorum yinede olmuyor sadece menü tuşuna basınca cihazı kapatıyor yardım lütfen
tesekkurler kardes
teşekürler
TŞKLER
teşekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Tesekurler
merhabalar.
henüz çok yeni üyenizim
atlanta hd box kullanıyorum güncelleme yapmak istedim fakat şöyle birşeyle karşılaştım
19 dosya geçersiz yazıyor ve kapanıyor hem kanal hemde normal güncellemede aynısını yapmakta sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
allah rızası için yokmu bir müslüman bana yardım edecek yada bu konuyla ilgili beni başka bir yere yönlendirecek
usb ile yükleme yapamıyorum lütfen yardım
ustam atlanta hd box ekranda error ch yazıyor.
Media link BP icin de gecerli mi?
Emeğinize sağlık ustalar
Merhaba forumda daha çok yeniyim,benim Atlanta hdbox-s cihazım var,birkaç konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
ATLANTA HDBOX-S cihazıma usb den iptv kanal listesini nasıl atabilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.
welcome yazıyor kurtarabilirmiyim ?
atlanta hd box s anakod yazılımı arıyourm acil
varmı sesimi duyan
:( tek modüllü cihaz
Salam doganlar mana Atlantadan- Medialinka geçimini komek edin
cihaz atlanta hd box mu
Sagbol mende Dreamsky DSR-9300.onu Atlanta geçirdim.indi Medialinke geçirmek lazim
bu yazılımatma iş hep risk dir.
bunu göz önüne alırsanız deneyin derim.
öncelikle dream sky master yazılımı atılır.sonra medialink atılıyor..
önce açıklamaları okuyun.
fat 32 flash bellek..
dreamsky atılıyor. cihaz açılıyor.sonra
3 dosyayıda atabiliyoruz direk atlantada...
cihaz kapatıp açılıncada yazılım alır.
yada cihaz yazılım güncellemede usb ile yazılım güncelleme ilede alır.
hangisi ile alırsa ...
kolay gelsin..
UNUTMAYIN. BU TÜR DEĞİŞİM YAZILIMLARI HER ZAMAN RİSKDİR.
Sagbol dostum 1 dreamsky atulyor.2 medialink blaçk panter ANACOD atulyor.sonra Medialinkin 2.56 atulyor. men dogry dusunyorummu ?
evet böyle bir deneyin
super acıklama tskler yaptım cihaz kurtuldu
teşekkürler emeğine sağlık
Çok faydalıbir paylaşım olmuş teşekkürler
Emeğine sağlık üstat
teşekkürler
teşekkürler
tşkler süpersiniz...
:459956:
teşekkürler:459956:
TSK LER
emeğinize sağlık
Arkadaşlar merhaba,
hdbox cihazım ilk başlarken görüntü gidip geliyor bir kaç dakika böyle devam ettikten sonra düzeliyor,
sorun ne olabilir kondansatör mü değşmeliyim?
eline sağlık
...
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
çok teşekkürler yaradı
işime gerçekten yaradı, teşekkürler