merhaba arkadaşlar. şuanda w3 data frekansı sinyali yok kesilmiş dat frekansı 11283 v 27500
Printable View
merhaba arkadaşlar. şuanda w3 data frekansı sinyali yok kesilmiş dat frekansı 11283 v 27500
bu yüzden data sinyali cihaza gelmeyince cihaz nerden açsınki bundan dolayı sinyal ışığı yok yani data frekans sinyali kesik yazılım çıkarsa bence ya başka data
57 e,de ise data sinyali olduğu halde birşey yok
anlıyacağımız firma yani ya, başka uydu seçecek data için yada data frekansının aktiflemesini bekliyecek saygılar
data w3 te 1 haftadır yok tu.57 de 2 gun önce gıttı arkadaslar.valla bır hısımla cıhazı aldık ama elımızde patladı galıba.nasıl olacak boyle bılmıyorum.bır suru ınsan aldı bu cıhazı.umarım gerı gelır en azından dıger paketler gelır dıye umut edıyorum.
gelir merak etme birkaç guna kalmaz w3 data da gelir
ciyobox w3 data calışan yazıılım
bu yazılımla aynı kaldıgı yerden devam ediyor ciyobox acılan kanallar aynı
şimdi yüklüyorum birazdan çalışıp çalışmadıgını yazacagım birazdan gelirim...
yalnız yine may_13_2011 17:25:42 yazılım..bilginiz olsun
ama yazılım çalışıyor ve aynı kanallar acık
evet arkadaşlar yazılımı denedim ve yayınlar açılıyor w3 data dan yalnız nova paketinin kanallarını açtıgım zaman data sinyali kesiliyor başka kanallara geldimmi data sinyali yanıyor bilginize
yayınların çogu açık şuan akşam da 57 e yi denicem bilgi verecem sizlere...
arkadaşlar inan biliyordum bugün açılacağını bu işin içinde bir bit poğu vardı zaten azı olan konuşuyor işte nedenide bende kalsın saygılar..?
zaten söylıuyorlarıu 4 gunluk server calışması var die geleceği zaten yukarıya bakarsanız belirtilmişti.57e de data olacagını sanmıyuorum su an için.belkşi anlaşırlarsa zaten 57e baska cihazların serveriydi ciyoboxun kiler w3 ve w6 dı.:)
saygılar umut bey üstad ben biliyordum ne nedenle bakıma alınmıştı..?
:45: saygılar ....?
herhalde aynı sekilde biliyoruz:))sevgiler
umut üstad bu akşam ciyobox dan kurtuluyom başka cihaz alıcam ne tavsiye edersiniz ....?
çünkü sattım ciyoboxu
y6 al
Teşekürler verdim ciyoyu cevaplarınızı bekliyorum ne zaman olursa
ya arkadaslar bu w3 data var kanallarda acılıyor ve fakat asıl olması gerekenler yok 2 gundur.dogrumudur.???ben ıkı gundur bakıyorum hotbırd nılesat ta acılanların hepsı var fakat dıgerlerı yok?????
evet doğrudur bazen gelip gidiyor
slm arkadaşlar ben redlıne teknik servisi adana yüregir den
buyur vakit kardeş
ciyobox yazılım
arkadaslar bu yenı yazılımı deneyen varmı acaba?? dıgerınden bır farkı varmı deneyen arkadaslar yazabılırmı acaba????
ben yükledim çihaz çalışıyor .
öncekilerle aynı kanallar var
redliht hd hustler hd varmı
çünkü verdimde ondan sordum üstad yazılım atıcam onun için
o kanallara bakmıyorum usta sorry:))
yaw umut55 son yazılımla bir önce verilen yazılım aynı degerlerde
nova kanallarına geldigimiz zaman data kesiliyor.. diger kanallara geldigimiz zaman data tekrar geliyor ayrıca izlemek istedigim kanal da açılmıyor...
bana yardım et yok sa anmen kızıyor bana .. haberin olsun dayak yiyicem ..
nova kanallarında denedim bir problem yok datada...data hiç kesilmiyor bazı kanallar gec acılabiliyor...izlemek istediğin kanallarda serverle ilgili yakın zamanda salarlar sanırım yayınlarını
evet son verilen yazılımla nova kanallarıda açılıyor şuanda problem yok ..w3 data çalışıyor
evet arada bir donmalar mevcut
bazı kanallar geri geldi:))
en son sürüm
bu yazılım yukarda umut55 ın verdıgı yazılımla aynı yazılım
bende cihazı iş e getirdim yükledim ve akşama deneriz artık git gelmi yapacaz yawww..
akşama belli olur yarın yazarız..
Peki Denendi mi ?
yazılım calışıyor bn test ettim
tsk............
evet denedim test ettim aynı kanallar devam ediyor cevabın geç oldu neden pc formatla ugraşıyordum...yeni bitti....
ciyoda kanallar geri geldi
yeni yazılım
yeni kanallar eklenmiştir
polsatlar
skyler
11861
10972
11976
10992
arkadaşlar favori kanalları izleyen varmı acaba yaklaşık 10 günden beri yayın yok ...
diger yayınlar halen açık izleniyor hotbırd da
su an için kapalı ama hotbirdde yeni eklenen kanallar var
bencede zaten yeni yeni kanallarda ekleniyor hotbirdde
mrb ben fattan next 2010 tıgar hd ciyoboxsu desteklermi cevap veren olursa sevinirim
arkadaslar dun paylasım yoktu cıyoda su an durum nedır acaba bılgısı olan varmı????
son durum faveriler yok gerisi var
Thaaaaaaaaaaaaaaaanks
Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ama dataların gelip gittiğinden bahsedilmiş kararsız kaldım şimdi.
Boşverin favorileri falan jsc sportları çözüyormu bu cihaz ? çözüyorsa onlar yeter.