Yine beklemeniz lazım auto olması içinAlıntı:
karaif Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Yine beklemeniz lazım auto olması içinAlıntı:
karaif Nickli Üyeden Alıntı
yazılımlar tarafımca denenmiş sonuç yüzde yüz olumludur sayın üstadıma candan teşekkür ederim...yanlız bi sorum olacak acaba ***** durumu ne olacak ..saygılarımla
***** ye care yok.***** platinum duyumlara göre kartla izlenecek.ve yeni kardeş kanalıda acılıyor sanırım tabi mct paketinde oldugu gibi yasal abonelikleAlıntı:
holidey Nickli Üyeden Alıntı
sayın admin cevabınız için teşekkürler
Arkadaşlar Aldığımız Duyumlara Göre Temmuz Ayı İçerisinde Kaon Boards Grubu için ilk Card Sheraing Yapan Test softwareleri gelecek Sistemin Yumatularda olduğu gibi ayrıca bir parça takılacağı ya da Pc den bir programla yapılacağı yönünde..!
Bilgi için teşekkurler:45:Alıntı:
PowerVu Nickli Üyeden Alıntı
TeŞekkÜrler Elİnİze SaĞlik İyİŞallah Uzun Bİr SÜre Gİder...
Teşekkürler siz olmasanız..
evet arkadaşım bende de açmıyor ama yine de elinize ve emeğinize sağlık emeği geçen arkadaşları da kutlarım denedim 1030 larda malesef tamamen FOS kusuruma bakmayın çünkü bilgisayardan şu anda multi 7 seyrettiğim halde üzgünüm ama recevirde izleyemiyorum.:46: :v6cry: :46:Alıntı:
caykasigi35 Nickli Üyeden Alıntı
emeğine ellerine sağlik hocam
emegıne saglık kardes saolasın
bilgi için teşekkür ediyorum her kese selam
teşekürler hepinizi öpüyorum... saygılar
çook teşekkürler emeği gecen arkadaşlara
emeği gecenlere sonsuz saygılar tesekkürler
arkadaşlar 1030,da tps açmıyor seyreden varmı varsa bilgilerinizi bekliyorum
7011 dcı larda şu an açmıyor sebebi nedir ayrıca kaon da açmıyor
şimdiden sagol abi ellerine saglık
selam arkadaşlar acil yardım bekliyorum hv 12 01 a5 7010 cihazım buna hv si aynı olan 7011 yükleye bilirmiyim saygılar
at 7010 cı hv 12 01 a5 buna hv si aynı olan 7011 ata bilirmiyim yardım ederseniz sevinirim saygılar selamlar herkese
at 7010 cı hv 12 01 a5 buna hv si aynı olan 7011 ata bilirmiyim yardım ederseniz sevinirim saygılar selamlar herkese
açmıyor snopy usta update yapmıyor yine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum
tum üstadların beyinlerine sağlık.
atabilirsiniz hv si aynı olduktan sonraAlıntı:
mehmet13 Nickli Üyeden Alıntı
slm programı yükledım cihazım 1030dcı skyz loader v6.1.8 ama bir türlü kanal kılıdını aktıf edemedım
Aes güncellemesi yaptığı için biraz açılması uzun sürecek ve günlük 10-15 defa güncelleme yapacaktır autosu
usta bazı forumlarda bu yazılımın 3 günlük olduğu söyleniyor doğrumu? yoksa gerçekten auto yapıyormu? bu konuya bir açıklık getirilirse çok memnun olacağız çünki makinalarımız yazılım manlağı oldu artık gereksiz yazılım atmak istemiyoruz lütfen cevapsız bırakma snopy usta.
bl219 v4 loder atınız cihazınıza kanal kilidi açılmıyorsaAlıntı:
serhataslan68 Nickli Üyeden Alıntı
evet yazılımlar 3 günlüktürAlıntı:
rıfat Nickli Üyeden Alıntı
ustalar emeğinize sasğlık fakat açılmıyo 7010 d 16.00.A1
slm 1600a1 d denedim malesef olumsuz.
yazılım için teşekkürler
Emeği geçenlerin ellerine sağlık...
yazılımları editleyen ustalar yazılımları verirken kaç günlük editlediyseniz yazarsanız iyi olur yanlış anlaşılmalar ortadan kalkar...kolay gelsin
iyi çalışmalar ellerinize sağlık dün akşam yazılımı attım çalıştı ama bu sabah baktımda yine çalışmıyo yardımcı olursanız sevinirim .teşekkürler
tesekkurler ustalar ellerınıze saglık
arkadaşlar bende iki tane cihaz var sansui spv 7000 ve starsat 220 ci bonlardan gangisine atabilirim bunlari
yrdimciolacak kimse yokmu
Alıntı:
zorlu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
arslanboga Nickli Üyeden Alıntı
Daha dün denedim sunny 1030 ve gm 7400 lerde...multiler auto açıldı biraz fazla beklemek gerekiyor ve izlenebilen bir kanal üzerine gelip görüntü geldikten sonra tekrar multilerin üzerine gidip bekleyiniz kesinlikle açıyor bazen git gel çok oluyor ama yinede açılması güzel bir gelişmedir...emeği geçenlere teşekkürler...
snopy usta umarım diğer yazılımlar gibi süreli değildir yinede teşekkürler
yazılımlar sürelidir bilginize...Alıntı:
hamzavhk Nickli Üyeden Alıntı
evet şu anda şifre kodları her kırk-elli saniyde değişiyor...şu an yapılacak ancak birşy var şifreleme sistemi 4 tur olmak üzere auto değişiyor yapılacak olan 007c00 00 satırının ve 01 satırının yazılımdaki keylerin slinmeden üzerine eklenti yapılmak suretiyle izleneceği kesin bir kanati görüşümdür yazılımı yapan arkadaşın bu konuya önemle eğilmesi gerekmektedir..saygıyla üstatlara ve yönetime arz olunur....
MEVCUT AUto değişen *** listesi
007c00 00 69 dd 22 de c8 6e 31 aa (2 ci değişen satır )
007c00 01 37 be 45 d2 6e co dd 82
-------------------------------------------
00 48 4c e5 5f 26 97 34 6a
01 ba 37 b9 f0 08 22 f2 8d ( 1ci değişen satır )
--------------------------------------------
00 0e 9e 13 85 ee 1e b2 0b
01 51 ce e7 12 da 54 80 8e
----------------------------------------------
00 /0C5A4DDF78A44AF6
01 / D0ADE2D2FE8BD5BC
-----------------------------------------
00 / A352DF1AD4EB6C29
01 /6FE8B8CA30140284
---------------------------------------------
verilen mevcut yazılımları vermiş olduğum *** satırlarını en süratli bir şekilde okuyacak bir hale getirilmesi yayınların seyredilebilmesi adına yazılımları yapan üstat arkadaşlara arz olunur
00: 3F1CAB5BA5411DCD 01: B04EB1A534DAD3FE
00 :3B63DC445D8DF584 01 657CC413057D2E69
------------------------------------------------
ustalar bir başka oluyor yaaa...çok saol ustam ellerine sağlık............
sağol usta bilgine emeğine sağlık.teşekkürler
Arkadaşlar menü kilitlendi ayarlara giremiyorum. Şifreyi 0000 giriyorum kabul etmiyor. Yardımcı olursanız memnun olurum.
loader 219 v4 yaptınızmı?
Evet yaptım. Loader 219 v4 ü çalıştırdım makineyi açtım. yüklemeye bitirdikten sonra da aynı şeyi yaptı
Menü sistem kurma üzerinde PIN koduna kumanda üzerindeki sırayla KIRMIZI - YEŞİL - SARI - MAVİ tuşlarına basın. Pin kodunuz 0000 olacaktır :wave:Alıntı:
yugo Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler.
sevgili arkadaşlar ben 7011 dcı 12 01 a5 yükledim mülti/7 nin üzerinde 5 dk bekledim ama açmadı
:wave:please can some one translate this in english?Alıntı:
yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
Abi Bunun ora için olanınıda yapsanız çok makbule geçer
arkadaşım ora sunny kaon yazılımları aynıdır sistem bilgisinden hw lerine bak uygun olan yazılımı at iyi çalışmalarAlıntı:
b_storm19 Nickli Üyeden Alıntı
sunny 70011 d hw: 16.00.a1 1 saattir bekliyom açmadı
arkadaslar kaonların haricinde basaka hangi cihazlar için auto yazılım cıkıyor veya çıkacakmı yoksa su anda sadece kaonlarmı seyredecek tpsleri ??
Bu yazılımlar süreli idi 3 gün ile sınırlı idi ne yazıkki bundan sonra açmaz boşuna beklemeyin
kanalı açmıyor aynı sorunu yasayan varmı sunyy 7011d
slm ustam yarım saat önce yükledim açıldı iki yaçalıştı yaçalışmadı şimdi 15 dakikadır bekliyorum saygılar....
cihazım sunny 7010, 16,00,a1 dir ve hala beklemedeyim açılmadı fakat uğraştığınızı bilmek güzel emeklerize sağlık teşekkürler saygılar...