Fenerbahceyi düsürmek icin aslangibi yüreginiz olmasi lazim.Oda sizlerdeyok.
Printable View
Fenerbahceyi düsürmek icin aslangibi yüreginiz olmasi lazim.Oda sizlerdeyok.
arkadaşlarortada bir gerçek var ve bu her kulübün başına gelebilirdi kalkıpta burada kalp kırmanın birbirinize ağır hakaretler etmenin bir manası yok ortada bir suç varsa bu suçunda karşılığı neyse gereken kararı yargı ve federasyon verir bizler düşman değiliz türkiyenin spor takımlarının taraftarlarıyız o yüzden böyle günlerde birbirimize köstek değil destek olmalıyız yıllar önce büyüklerimiz maçları statta aynı koltuklarda oturup seyreder maçtan kolkola çıkarlarmış şimdi neden kanlı bıçakliymışız gibi davranıyoruz
ben gs lıyım rahmetli babam dahil ailemin çoğu fenerli öyle birbirinize yazılar yazıyorsunuzki bunları okuduktan sonra fenerli diye abimin yada fenerli olan diğer akrabalarımın kafasınımı gidip kırayım bırakın artık bu kini nefreti bu kadar fanatizm bize bir şey kazandırmaz aksine çok şeyler kaybettirir insanlar maça gtidiyor birbirini öldürüyor kafa göz kırıyor bu mudur taraftarlık şöyle bir düşünün ve kararınızı verin ama bir daha bu formda birbirinize hakaret etmeyin!
Bana kalırsa FB küme düşürülmemeli.Fenerbahçe takımının başarısını küçümseyeceklerine trabzon takımının maçlarını incelesinler.Gol yedikten 8 saniye sonra iki maçta gol attılar. İstanbul'daki FB maçında doğru dürüst bir atakları yok. Trabzonspor takımıdamı Fb'den para aldı. BJK kupa finalinde hakem yardımı olmadanmı maç kazandı (İ.B.B'nin attığı nizami gol sayılmadı). İtalya'daki olayla Türkiye'deki olayı karıştırmayalım (yazılardan anladığım kadarıyla arkadaşlar karıştırıyor) . İtalya'da istedikleri maçlara istedikleri hakemleri alarak (federasyonla konuşarak) maçları kazanıyorlar. Kısaca takım veya futbolcuya değil maçın tek hakimi hakeme (para veya başka bir hediyeyle) etki yapıyorlar. Deniliyorki 19 maç şaibeli. Peki bu 19 maçın hepsindemi sivassporun kalecisi vardı. Ya sivasspor maçında volkan'ın yediği ikinci gole ne diyecekler. Volkan o golü bilerekmi yedi. Arkadaşlar oğulcan'ın suçlandığı golde şutu atan Selçuk geçen senede GS kalecisinin yediği goldede şutu atmıştı (ve daha uzak bir mesafedendi).Eskiler derki bir yalancı tanıkla insanı idama mahkum ederler (suçlu olmasa dahi). Neden hiçkimse atılan konfetiler nedeniyle FB-Denizli maçı 22 dakika durdu da maç tatil edilmedi ve hakem kararıyla şu takım galip denilmedi diye sormuyor. Geçen dene Bursasporlu Volkan Şen'in ikinci sarıdan kırmızı kart görmediği maç hala akıllarda.Peşin hükümlü olmadan bekleyelim görelim...
Fenerbahçe'yi küme düşürürlerse DİGİTURK batar. Yayın gelirleri ödenmesse TFF zor durumda kalır. Avrupada bizi temsil edecek takım kalmadığındanda Türk Futbolu batar.
Evet ortada böyle bir zincirleme var
hayır futbol batmaz fener şampiyonlar ligine gidemzse TRABZONSPOR gider alttan yukarı doğru haklar kazanılır
lütfen batar biter acıtasyonu yapmayalım
kardeş bu sadece fenerbahçeye yapılan bir operasyon değil sizde akkaşık değilsiniz düne kadar basbas bağırıyordunuz neden sizden bir yönetici çıkıtpa iştebakın biz haklıydık demiyor yada diyemiyor 2maçınızı hatırlıyorum golü yediniz ardından 30saniyede gol attınız
tüm delillere ragmen fenerbahce küme düşürülmezse uefa turkiyeye nin üyeliğine askıya alabilir..çunku %1 bile ihtimal varsa kümse düşürülmeli diyor uefa....Alıntı:
hiç olmasa daha iyiydi ama ok yaydan çıktı geriye dönüş ve ya hafif ceza olmaz bence
nasıl düşecek 19 maç ta şike var deniyor ligde 18 takım var birsürü takımın küme düşmesi lazım...süper ligin adı bank asya olarak değişse daha kolay olur ozaman...
uydu 3405 kardeş geçen sezon bursalı bu senede trabzonlu olmuşsunuz fener küme düşerse buseferde birbirinizi yersiniz en azından fenere her sezon enaz 4puan vermekten 1sezonlukta olsa kurtulursunuz geçen sezon galatasaray küme düşme potasındayken galatasaraylı arkadaşlarla geyik muhabbeti yapıyorduk ne güzelişte maçları trt1den canlı izlersiniz diye gülme komşuna gelir başına misali ama ben fenerbahçenin ligden düşeceğine inanmıyorum 3ulu çınar 3üde birbiriyle bitişik birini kesersen diğerlerinin enazından dalları kırılır fenerbahçesiz derbimi olur saygılar
ne yalan söyleyeyim bu iste böyle ne oldugu anlasilamadan diyer suclargibi
güme gider eger sike varsa süper ligi iptal etmeleri lazim öyle bir iki takimi
cezalandirmak haksizlik olur kimemi en basta seyirciye haksizlik olur sonrasi
uzar gider suc üstü yakalanmis bir olay yok sadece idealarla koskoca
deniz fenerinin jet fadilin rahmetli zatlarin yolsuzluklari acikca belli oldugu halde
cirit atmalarina seyirci kalan yargilama uygulama bazi insanlari veya camiayi
mahkum etmeye yetkisi olmamasi lazim adalet sadece esit olduguzaman
kutsaldir
aslında yazık olan fenerbahceli, ve trabzonsporlu futbolculrın verdikleri mücadele ve alınteridir...
tabiiki yöneticiler en buyuk sucludur ..
ama sanırım feneri kume düşürecekler birkaç takımada _ puandan başlatacaklar
Kendimiz oynayıp ta kazanabilirdik.Böyle şeylere hiç gerek yoktu.Daha beter oldu.Lig den düşeriz büyük ihtimal
Doğrudur hocam yalnız ben fazla derine inmek istemiyorum
Birçok kişi Digiturk üyeliğini kapatıyor.Hergün 10 tane iptal eden üye mesajı okuyorum.Bu işten hem TÜRK futbolu hem de yayıncı kuruluş zararlı çııktı.Ama büyük ihtimal fiyatlar düşecektir.Zira yoğun bir üye kaybı varmış
Sonucu bekleyeceğiz artık
gerçekten harika olmuş:))
merak ettiğim şey 8 aylık takipten bahsediliyor bunu lig bitmeden neden yapmadılar acaba seçimlerin sonuçlanmasınımı beklediler 25 milyon taraftarı olan bu klube neden şimdi yapıldı bu kulübün seçmen sayısındanmı korttular 25 milyonun 3 te 1i seçmen olsa 8.5 milyon eder buda herşeyi allak bullak eder seçimi bitirdiler fedarasyonu değiştirdiler ondan sonra operasyonu yaptılar hatırlarmısınız federasyon başkanı durduk yere istifa etti nasıl bir kumpasa çekildik birileri FENERBAHÇEyi bitirmeyemi karar verdi bütçe olarak rakibimiz yok TÜRKİYEDE meyve veren ağaç taşlanırmış 1sene meyve vermesede o ağaç dimdiktir zannediliyorki FENERBAHÇE ligden düşülünce biter bu taraftar varken FENERBAHÇEye hiç birşey olmaz bir forma çıkar 50tl 15 milyon satılsa hesabını siz yapın FENERBAHÇE taraftarının ayrıcalığı işte bu sadece lafta değil pratiktede taraftar olduğu için
arkadaşlar olay ciddi baksanıza aziz başkan durmadan hastalığın arkasına saklanıyor demekki bişeyler var
kardeşim sanki ligimiz çok temizdi şindimi kirlendi herkesin bir açığı var baksana hiç bir yönetici veya başkan çıkıpta açıklama yapmıyor yada yaptırılmıyor eskiden olsaydı yeri göğü oynatırlardı
ve aziz yıldırım tutuklandı....
flaş flaş flaş aziz yıldırım tuttuklandı
Aziz Yıldırım : Örgüt kurmak, örgütle temsilcisi olmak ve ŞİKE suçundan tutuklandı.
aha buraya yazıyorum ,15 günde bırakırlar,tutuksuz yargılanmak üzere !!!!
eğer yapılan bir eylem varsa bütün suçlular cezalarını çekmeli kim olursa olsun
sayın mert383 eğer tutuksuz yargılanıcaksa şimdi yapılırdı bu olay buyuk işin ucunda başka kişiler çıkabilir daha kuyunun dibine ulaşılmadı bence
Bence düşeceğini sanmam aynı durumda fener hariç hangi tk olsa kesinlikle düşerdi.burada paranın gücü var gibi düşerse süpriz olur kendi televizyonunda küme düşersek fenerbahçe diye bir futbol takımı bırakmayız onun haricinde bütün dallarda faliyetlerimiz devam eder diye açıklamam yaptılar bu bir nevi uyarı yada ne anlıyorsanız ondandı işte bekleyip görecez.........!!
bence küme düşer cunku fifa taviz vermiyor bu konuda
Bencede küme düşer
Şampiyon bizden olmalı Adnan!
Üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım
.
Şike ve teşvik primi soruşturması dosyası içinde yeralan bir telefon görüşmesinde, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat’a, “Anadolu ile başedemeyiz. Üç büyüklerden birisinin şampiyon olması lazım” dediği ortaya çıktı
Milliyet'in haberine göre; eski TFF Başkanı Mahmut Özgener’in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la bağlantılarıyla ilgili bölümde yeralan telefon görüşmesinin Yıldırım ile dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat arasında geçtiği görüldü. Mahkeme kararıyla Yıldırım’ın telefonlarının dinlendiği dönemde, 21 Şubat 2011 günü tespit edilen görüşmede, Yıldırım’ın Anadolu takımlarının başarılarından rahatsız olduğu ortaya çıktı. Dosyada yeralan telefon görüşmesi şöyle:
- Adnan Polat: (Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye İnönü stadında 4-2 yenildiği maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirme) Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi.
- Aziz Yıldırım: Bu üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu ile başedemeyiz, haberiniz olsun.
- Adnan Polat: Ama bu federasyondan ben memnun değilim.
- Aziz Yıldırım: Tamam da bu Trabzon’un falan gö..... kalktı.
- Adnan Polat: Ama federasyon bunlara yol veriyor.
- Aziz Yıldırım: Yarın Kayseri de kalkar, ötekide kalkar, hepsi kalkar.
demekki haketmiş
Alıntı:
sizinle aynı fikirdeyim.ancak gözden kaçan önemli bir konu var. maç sahada kazanılır.fenerbahçe şi***le maç kazandıysa rakip futbolculara maddi kazanç sağlamaları gerekiyor.bugün bu şike olayında futbolcu olarak sadece sivasspor kalecisi tutuklandı. o zaman sadece sivas maçında mı şike yapıldı.:yell:
ayrıca bu olaylarda bu kadar gürültü koparıldığına bakılırsa fenerbahçenin yanı sıra trabzon, eskişehir, sivas, buca, belediyespor ve beşiktaş bu olayların neresinde. başkanda tutuklandığına göre ne yazıkki gelecek sezon fenerbahçe bank asya liginde oynayacak.bakalım fenerbahçenin yanısıra hangi takımlar düşürülecek.bu olaylar sadece aziz yıldırım ve fenerbahçenin küme düşürülmesiyle kapatılırsa çok yazık olacak.
Ben fb.serkan
Olaylardan sonra fb nin kullanıcı adımda olmasını istemedim.Serkan Yılmaz a ricamı kabul ettiği için ayrıca teşekkür ederim :)
Tabi takım hemen kaybedilecek bir durum değildir.Ama işler bu boyuta varıp iş genelleşince insan rahatsız oluyor
tuhaf bi biçimde bazı arkadaşlarımız lafı ' e tamam biz kirliyiz de siz çok mu temizsiniz' e getiriyor..yok efendim bu işler neden 2011 sezonunun sonunda yapılmış niye başka takımların şampiyon olduğu sene yapılmamış vs vs..arkadaşlar pisliği temizlemek randevuyla olmaz..başkalarıda temiz değilse onlara da gereken yapılsın...okumayan kardeşlerimiz 74 nolu mesajımı okusunlar bir zahmet..birileri sırf rant için fb nin alacağı cezayı sulandırmaya çalışıyorsa bilinki bu ne sözde ucu kendine dokunurmu endişesi taşıyan diğer yönetici vb. zevattır ne de birilerinin iddia ettiği gibi hükümettir..fb alt lige düşerse bu kimlerin zararına olur bu işten kim rant kaybeder kaç gazeteci daha doğrusu kaç tane tetikçi kalem işsiz kalır bunları düşünerek yorum yapmak daha sağlıklı olur...fanatizm yani sözlük tabiriyle bağnazlık insanın gözünü kör eder.....yorum yaparken bile adaletli olmak bana göre en büyük erdemdir....
sayın aziz bey cezaevine gönderildi, demekki suçlamalar baya biddi ve kanıtlı.
Bu durumda Fenerbahceninde şampiyonluğu şaibeli duruma düşmüş oluyor.
Küme düşürülmesin ama - ceza puanı ile lige devame edebilir..
ben takım tutmuyorum fakat cevremde galatasaray ile fenerbahçe nin ezeli rekabetini görüyorum düşerse lig in tadı kalmaz gibime geliyor
fb kume duserse gs ve diger rakipllerimizl rahat bir nefes alirlar artik meydan onlara kalacagi için bayram niyetine kutlamalara baslayabilirler
TRabzon kutlamaya basladı bile..
Trabzonspor başkanı da gözaltına alınmış
Bence son beş sezona bakılması gerekir...Aziz yıldırm o kadar etkli olsa idi son maçlarda Denizli ve Trabzon maçlarınıda şike ile alır ve Fenerbahçe Şampiyon olurdu. Ama Türk futbolu düzelecekse fenerbahçe kurban edilsin. Yargısız infaz yapılmasdın ve mahkeme sonucu beklensin...
Aziz yıldırım geçenlerde yanına alex ide alarak başbakana gitmişti..işte orda aziz yıldırım stad yapacağız diye devletten para istedi,o para alındı ve şike için kullanıldı..anladınızmı dönen olayları...:nod:
Amatör kümeye düşürülmeli
küme ki ne küme, aslında kümes desek daha doğru olur, :)
hahahahah :)
TFF Başkanı Mehmet Ali AYdınlar Kulüpler Birliği ile yapılan toplantının ardından basın karşısına çıktı.
Aydınlar, Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından başlatılan şike soruşturmasını TFF olarak yakından takip ettiklerini vurgularken, "Kulüp başkanları ile biraraya geldik. Daha sonra yönetim kurulumuz toplanarak şu kararları aldı. Bu konuda tüm kamuoyunun soğukkanlılıkla ve sağduyuyla hareket etmesini bekliyoruz. TFF'nin elinde her hangi bir delil ve belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır" dedi.
Bu konudaki Cumhuriyet Başsavcılığının disiplin soruşturmasının sonucunu bekleyeceklerini dile getiren Mehmet Ali Aydınlar, "Cumhuriyet savcılığının iddianamesi mahkemece kabul edilmesinden sonra değerlendirmeye başlanacaktır. En doğur kararı vermeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bu konuda tüm kamuoyunun desteğini rica ediyoruz. Bu sürede UEFA ve FIFA ile sürekli temas halindeyiz" ifadelerini kullandı.
LİG 5 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK
Ligin planlandığı gibi 5 Ağustos'ta başlayacağını vurgulayan Aydınlar, "Süper Kupa finali de daha önce takvimde olduğu gibi 31 Temmuz'da Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacaktır" dedi.
Cumhuriyet başsavcısının iddiasının kendisi için en önemli delil olduğunu dile getiren TFF Başkanı, "Kulüpler Birliği ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu durumdan en az zararla nasıl çıkarız diye düşünüyoruz. Kulüpler Birliği de bu konuda bize tam yetki verdi. Bu işten en az zararla çıkacağız. Bu konuda bize güvenin ve bizi destekleyin" çağrısı yaptı.
FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE
Mehmet Ali Aydınlar ligin tescil edildiğini ve UEFA'ya bildirildiğini de kaydederken, "Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesine de Trabzonspor katılacak. Avrupa kupalarında kimler gitmeye hak kazandıysa, o takımlar Avrupa'da mücadele edecek" ifadelerini kullandı.
habertürk--
Anketi kaldırın ,bu konuyu kapatın,,Muz cumhuriyetinde anladıkki şike yapmak serbest,paran varsa demekki herşey yapabilirsin...NOKTA ...
Sanırım Fenerbahçe düşmeyecek
bu sezon düşmese bile ya sezon ortasında ya da önümüzdeki sezon gideceği yer belli
üstelik bu sezon ligde olsa bile acaba şampiyon olsak ne olucak diye düşünebilir futbolcular
sezon sonunda 1.2. olsalar ve mahkemeden karar kötü çıkarsa önümüzdeki yıl hooop bankasya
dolayısıyla futbolcular ve taraftarlar biraz dağılacaklar gibi geliyor bana
evet ligden düsen olmayacak çünkü ligde temiz takım yok işte benim ilk soyledıgıme geliyor ceza vereceksen ya hepsine yada hiç birine şikede bir çok takımın adı geçiyor ama galatasaray yok onlarda yatıp kalkıp adnan polata dua etsin eger takım şampıyonluga oynasaydı yada bıraz daha yukarıda olsaydı onunda adı geçecektı
[Bu işten en az zararla nasıl çıkarız diye düşünüyoruz] kilit cümle işte bu. ne yapmaya çalıştıklarını bu cümle gayet iyi açıklıyor. inşallah uefa en ağır cezayı verir.
şu an federasyon başkanının yerinde olmak istemezdim..adamcağızın hem akşamüstü açıklamalarını dinledim hemde şu anda kanaltürk te canlı yayında dinliyorum; beden dilinden ve sesinin tonundan ne kadar büyük bir baskı altında ve sıkıntı içerisinde olduğunu anlayabiliyorum...Allah yardımcısı olsun kolay mesele değil..
Türk milleti olarak biraz duygusalız, düşüreceklerini zannetmiyorum,aslında BJK li olarak düşürülmesinide istemiyorum,ne bileyim valla üzüldüm adama .
düşmez
ALLAH ALLAH nedense trabzon luların yorumu bir anda kesildi geçen gün yazmıştım kapak kazana sen benden daha karasın demiş
suçlu kimse cezasını çekmeli
Fenerbahçeyi düşürme müşürme hepsi hikaye bunun altında şikeden byük şeyler var ya Aziz YILDIRIM tutuklandı Fenerbahçe devam diyorlar böyle saçma sapan şeymi olur bir sürü albay yarbay paşada delil ve belge olmadan tutulmuyormu ya şimdi sırada büyük hocaları alacaklar bunlar sanırım bir onlar kaldı her sektörden bir şeyleri alıyorlar operasyon şike davası olsa şimdiye kadar fener kırk kere düşmesi lazım değilmiydi
artık bir anket daha acılması gerek çünkü şi***e adı karışan 6 külüp var
valla bu olay bu federasyona 5 gömlek buyuk geldı.baksanıza daha sımdıden kıvırmaya basladılar.mehmet alı bey:olay sımdılık sahısları ıcerıyor kurumsal (takımları kast edıyor) boyutu henuz görunmuyor dıyerek kıvırmaya basladı.bunlar haytta boyle bırsey yapamaz bu federasyon bu ısı göturemez?????????
arkadaslar buradaki yorumlara bakıyorum hep zıt görüşlü tartışmalar tabiki bu benim düşüncem biz dünyaya rezil olduk itibarımız sıfıra düştü ülke olarak hak eden cezasını ceksin ama ülkemizin itibarı zedelenmesin eğer tff şampiyonlar ligine fb gidecek diyorsa sonuç bellidir selamette kalın
şimdi uefa diyorki şike olaylarını bir an önce sonuca kavuşturun yoksa hiçbir türk kulübü uluslararası platformda yer alamaz bu kesin ve net ama bizim federasyondan bir açıklama geliyor elimizde bir delil yok dolayısı ile hiçbir takımı töhmet altında bırakamayız bizim için en büyük delil savcılıktan gelecek belgedir diyor ve fb avrupaya katılacak diyede ifade ediyor inşallah savcılıktan kötü bir sonuç gelmez ama şike olayı kesin olarak kanıtlanırsa ve fb kulübü atıyorum çeyrek final oynuyorsa soruyorum federasyon başkanına türkiyenin itibarı ne olur??????????? siz bu riski nasıl göze alabilirsiniz ve bu sefer fb taraftarına hangi yüzle avrupadan takım çekiliyor ve maalesef küme düşecek diyebileceksiniz sayın federasyon başkanı türkiyenin kaderi ile yada fb gibi büyük bir taraftarı olan camiaya nasıl hesap vereceksiniz hiç aklınıza getirdinizmi? kesinlikle fb yi küme düşürün yada şunu bunu yapın diye ahkam kesemem çünkü ister arkadaşlar inanır yada inanmaz beni pek de ilgilendirmiyor fb spor kulübünün küme düşmesini kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum zira bende ezeli rekabet ebedi dostluk diyenlerdenim ve hep öyle oldum ama bir an önce federasyonunda bu konularla ilgili açıklamaları yapacağını kulüplerimizin ve türkiyenin en az şekilde yara almadan bu kötü günleri atlatacağı bir çözümüde bulması lazım bu tür çekingen ve ürkek konuşmalar bir federasyon başkanına hiç ama hiç yakışmıyor