11200 ftaya aciko yazılımı malesefki yok..Bu cihazların flaşları gercekten cokl saglamdır.:45:
arkdaşlar 14.11.2006 tahrili yazılım var heralde en son başka yeni bir yazılım varmı bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilrimi
pardon arkdaşlar model söylemeyi unuttum
arkdaşlar gm20400cım makina aciko4225syk yazılımı var
tşk
arkadaşım aciko için en son 14.11.2006 tarihli yazılımlar var birde goldmaster orjinal menülü 15.11.2006 yarihli yazılımlar var amasen acikonun yazılımını kullan.
volkan arkadaşım çok tşk
bilgi için
kolay gelsin
[QUOTE=®adakoglu;96467]Çihazların emu yazılımında eksikler oldugu için böyle yapıyor.Çihazına Açiko 5225 SKY CIM yazılımı yükleyiniz.Bu yazılımda sorun yok.
AÇİKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.[/QUOTE
Ben bu sorunumu bir çok kez, bir çok forumda dile getirmeme rağmen cevap alamamıştım.. Buraya yazarkende bir cevap beklemiyordum.. İligiye, alaka, geçte olsa çok teşekkürler..
şimdi arkadaşlar bi tane 11400 cim var elimde
aciko menülü yapalım dedik olmadı
forumdaki 4225 aciko yüklüyorum cihaz açılmıyo simsiyah ekran
nerden bulduğumu hatırlamıyorum bi tane yükledim cihaz aciko oldu ama
benim cihazım 11400 cim 6382 ile girdiğimde elle yazmak için biss bölümü yok
ben yanlışlıkla modelini mi düşürdüm
goldmaster sitesinden orj yazılımını yüklüyorum cihaz yine açılmıyo
forumdan indiriyorum ondada açılmıyo
önceki yüklediğim aciko yazılımını attığımda çalışıyo cihaz ama biss menüsü aktif değil
not: yazılım yüklemeden önce ve sonra boot dosyasını atıyorum talimatlara uyarak yükleme yapıyorum
şimdi benim yapmak istediğim aslında bu cihazı bu gün itibariyle en verimli vede full vaziyette kullanmak
yazılım güncelleme - modül-keyler falan
linkleri tek tek verebilirseniz sevinirim
önce bunu sonra bunu yükle gibi..
peder kafamın etini yiyo
nası elektronikcisin diye ben telefon tamircisiyim uydu cihazı tamircisi değil ama gel de anlat:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:
arkadaşım ilk olarak cihazındaki problemi gidermeliyiz yani cihaz çalışmalı görüntü gelmeli şidi ilk olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. orjianl yazılımı alıp yüklüyorsun (ilk boot sonra yazılım) ondan sonra cihazını fişe takıon uydu kablosunuda takıon bi kanalı seyredion eğer sinyal falan yaoksa disgc ayarını yap. ondan sonra güncel emu yazılımını yüklersin.