Hepsine bakamadım ama tv8, fox, star çalışmıyor. show ve trtler gayet güzel.
Printable View
Yok Türkiye'deyim SS ile tvden izliyorum. Akşama kadar gayet güzel çalışıyordu hepsi tam masterchefin ortasında gitti bi anda ben de anlamadım. Bi kaç kere listeyi silip tekrar yükledim ama düzelmedi sonra.
Birde ben bakayım ssiptv den kanallaraAlıntı:
- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -
Blu iptv kanalları göstermiyor geçici sorun olabilir veya linkleri yenilemek gerekebilir yarın ben detaylı bakayım yeni linkler olursa dosyayı guncellerim ok
İPTV Dosyamız güncellendi (02.09.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. -Kanal D-Kanal 7-FOX TV-TV8-TV8,5-A2-TEVE 2-UCAN KUS-EKO TURK-CNNTURK-ULKE TV-APARA -ASPOR-D TAY-DREAM TURK-DİYANET TV-VUSLAT TV-KON TV-EURO D-TV8 INT-SHOW TURK kanallarının iptv linkleri guncellendi yayınlar malesef SD seklinde olup eger yeni yayın linkleri gelirse ilerleyen zamanlarda değiştirebiliriz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. EBA TV Kanalları aktif olarak 3 kanal sorunsuz calısmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Çalısmayan iptv kanalları ve yedek olarak eklenen iptv kanalları listeden cıkartılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı kanalların yayınları gidip geri geldigi için kanallar listede tutulmaktadır! (aktif tv-almanyada turk tv-cine5 tv-elit tv-fortuna tv-disney ch vb gibi)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (435-454 arası)
Dosyayı birinci mesajdan alabilirsiniz
supersiniz valla. ellerinize sağlık.
Elinize sağlık, çok sağolun.
çok teşekkürler