çok güzel tespit yapmışsın allah razı olsun tamamen katılıyorum
Printable View
çok güzel tespit yapmışsın allah razı olsun tamamen katılıyorum
:mad2: arkadaslar nıye kaldırılsınkı. kurtlar vadısı sansurlenıyor kaldırılıyor aynı saatte serefsızlerın satın alımıs oldugu bır kanalda rambo yayınlanıyor o fılm sıddet ıcermıyormu yok ıcermıyor amerıkan kulturunu anlatıyor deıılmı artı tum kurt dızılerı oynuyor yanlarındakı marabalara tecavuz edılıyor bu tarz dızıler etnık ayrımcılık deılmı
Bu dizi türkiyenin gerçeklerini gösteriyordu.Tv lerimizde töre yi alıntı yapan bazı dizilerimiz var niye onlar kaldırılmıyorda Kurtlar Vadisi Terör kaldırılıyor.Kaldırılmasında küçük bir payı olanları şiddetle kınıyorum.
arkadaşlar burdaki yorumlara bakıyorum destek yüzde dizinin kaldırılmasında etken olarak olumsuz şikayet onüç bin kişi kalkmasın diyen 3üç bin kişi bu kaldırılsın mesajlarını hayaletlermi yolluyor yada birkaç kişi deişik isimlerlmi yolluyor bence hem bizi hem rütüğü kandırıyorlar
özgür ve demokratik bir ülkede yaşamadığımızı bir kez daha görmüş olduk demi arkadaşlar
Anlatılanların çoğu bence doğru güneş balçıkla sıvanmaz yayından kaldırmak çözüm değil insanlar zaten bunu çoğunu ya biliyor ya da yaşadı.Bence kalkması büyük bir ayıp.
be pek izelemezdi arkadaşlar bahsediyordu izledim geçekten güzel diziymiş neden yayından kaldırdılar yeniden yayınlanmasını temenni ederiz
bazı gerçekleri az yada çok türkiye olaylarını anlatıyor kaldırılmasın