evet arkadaslar bende mademki bu ülkede demokrasi var insanlar hürdür bizde köklü bir aşiretiz yaşadığımız yerde herkese saygı duyarız onlarda bize duyar aşiret tek ses diyor A.K.P.HERKESE SAYGI VE SEVGİLER
evet arkadaslar bende mademki bu ülkede demokrasi var insanlar hürdür bizde köklü bir aşiretiz yaşadığımız yerde herkese saygı duyarız onlarda bize duyar aşiret tek ses diyor A.K.P.HERKESE SAYGI VE SEVGİLER
ak parti
şu zmana kdar özal haric diğer partiler ne yaptı bir hic onların icinde şu anda en iyisi ak partidir bunu kimse inkar edemez edenlerde olaylara at gözlüğü ile bakanlardır birde şöle bir söz vardır biz naılsak bizi yünetenlerde o şekilde olur ona buna laf atacağimiza biraz kndimizidüzeltsek olmazmı atalarımız bu günkü halimizi görse hepimizi kılıctan gecirirdi
Burda bile ki; hepsi okumuş insanlar, akp %40 oy alıyorsa ne diyebilirim ki? Herkesin oyuna saygı duyuyorum nasıl derim. Göz göre göre hırsızlık yapanları, devletin milletin malını ona buna peşkeş çekenleri, hortumladıkları paralarla gemi alanları ve Türkiye'yi tarihinde hiç olmadığı kadar, dünya önünde küçük düşürenleri görmeyip, yada görmezden gelip akpye oy veriyorlarsa, valla denecek bir şey yok. (Bütün bu iddiaları, iftiranın en büyük günahlardan olduğunun bilinciyle söylüyorum.)
Genel seçimlerde de (Allah Korusun) bu veya buna yakın bir sonuç çıkarsa; ben bu millet için milliyetçiliği bırakacağım.
Demekki millet buna layık diyeceğim. Aslında bunu geçen seçim sonuçlarını görünce de söylemiştim ama büyük konuşmuşum.
Demokrasi buysa, oyunu bir tencereye, 2kg bulgura satanlarla benim oyum birse ki öyle; Şehitlerin hatırına oy verdiğim partiden de vaz geçip, oy kullanmayacağım bir daha.
Saygılarımla,
Yukarıdaki yorumların çoğunluğuna bakıyorumda biz nerede hata yaptık diye düşünmekten kahroluyorum. Ulu önderimiz Atatürk'ün yurdu emanet ettiği gençlik ülkeyi parsel parsel vede babalar gibi satan bu iktidara yeniden oy vereceğini nerede ise övünerek yazabiliyor. Hanginizin babası simit satarak okuyup, kısa sürede zengin oldu da bir oğluna ABD.de villa diğer oğlunada milyonlarca dolarlık gemi satın alabildi ...???? 4,5 yıllık AKP. iktidarında kaç tane yeni fabrika bacasından duman tüttüğünü gördünüz ...!!! 80 yılda yapılan dış borç bu iktidar döneminde ikiye katlandı, ülke kara para cenneti oldu. Semt pazarlarında dahi, kilosu 4 - 5 milyon liraya satılan satılan domates, biber kaçınızın sofrasında var. Garip guraba edebiyatı ile iktidara geldiler ne hikmetse bu iktidar döneminde yoksulluk katlanarak arttı. yine bu iktidar döneminde hırsızlık ve gasp olayları önlenemez boyutlara ulaştı. PKK. bu iktidar döneminde yeniden hortladı, Kıçıkırık aşiret reisi Barzani bile Türkiye Cumhuriyetine efelenme cesaretini bu hükümet döneminde gösterir oldu. APO'ya sayın, Mehmetçiğe kelle diyen ABD.nin ortadoğu eş başkanı olduklarını açıkça ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız artık söylenecek söz kalmamış. yurdumda tuz dahi kokmaya başlamış demektir. Yazıklar olsun ...!!! ATAM BİZİ AFFET SANA LAYIK GENÇLİĞİ, YURDU EMANET ETTİĞİN GENÇLİĞİ YETİŞTİREMEMİŞİZ ....!!!
:present: :present: :45:Alıntı:
saolasın be abi ağzına sağlık acaba bende sorarım arkadaşlar bu hükümet zamanında yoldan başka ne yapıldı (oda amerika ve diğerleri )geldiklerinde yolları hazır olsun diye haa bazılarıda eski dönemlerde temelleri atıldı ve bunlara nasip oldu kaymağını yemek birde hep sorarım arkadaşlar bu ülke için neler yaptılar hep hazıra kondular ve güzel TÜRKİYE'mi talan edip peşkeh çekmektan başka ne yaptılar iyi düşünelim arkadaşlar.saygılar
sevgili kardeşimiz senden ricamız fikrine saygı istiyorsan fikirlere saygı göster sana insanlara geri deme yetkisini kim veriyor.eger senin fikirlerin dogruysa ispat et insanlara hakaret edip polomik konusu cıkarma sende gel bize fikirlerinin dogrulugunu ispat et beynimizi yıka sanki beyin camaşır.hangi deterjanla yıkansa temiz olur acaba solmu sagmı bırakın bunları artık bizim gencligimizi böyle harcadılar malı götüren götürdü genclerin polomige girmeden medenice tartışarak bu konuları cözmesinden yanayız.ben oyumu akp ye verdim ve yine verecegim.tek partili hükümet her zaman iyidir bak bir tane banka battımı fikri ne olursa olsun tek partili hükümet her zaman iyidir.en iyi koalisyondan bile.akp nin altarnetifi yok olsaydı bir dönem onları dinlendirirdik.malesef vatan hizmet bekliyor.buda benim fikrim
Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçerken hergün şehit haberleriyle karalar bağlarken; ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL diyenlere; Mehmetçiğe KELLE diye hitap eden Tayip Erdoğan'a ve mensubu olduğu partiye oy vermek bence vatan hainliği olur. ÇOK İYİ DÜŞÜNMEK GEREKİR OY KULLANIRKEN herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur. Bu da benim düşüncelerim...
herkesin fikrine saygı duyarız ama kafama takılan birşey var
ülkeyi soyup sagona çevirmiş malının tamamına yakınına el konulmuş ve borcunun sadece yarısı ödeyebilmiş bir adamın kurdugu partiye bizim forumdan 120 oy çıkıyo hayretler içerisindeyim
insanları kandırması çok kolay değilmi ben yaparım ben ederim deyip vaatlrde bulunarak bir taraftan meclisi yakalamak istiyor umarım korktugumuz başımıza gelmezde cem uzanda oturur oturdugu yerde
selametle