Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Lugano için Juve'ye ret
GEÇEN sezondan beri Lugano'yu isteyen Juventus'a "Hayır" denildi. Başkan Aziz Yıldırım, "Onların resmi bir teklifi oldu ama Lugano'yu vermem. F.Bahçe büyük hedeflere gidecektir ve bu yolda kimseyi kaybedemeyiz" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:01
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe günlüğü
Gökhan sevindirdi
Sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkarılan ve İstanbul'a dönen Gökhan Gönül'ün tedavisinin çok iyi gittiği öğrenildi. Genç oyuncunun sezon başı hazırlık kampına yetişeceği belirtiliyor. Gökhan, "Finallerde olmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş. Arkadaşlarım çok iyi sonuçlarla dönecekler" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.dedi.
Vurup devirdiler ANKARA'da düzenlenen Minikler Boks Şampiyonası'nda F.Bahçe 11 sıkletin 9'unda zirveye çıktı, takım halinde de şampiyon oldu. Yasin, Adem, Sedat, Cengiz, Serkan, Nurettin, Harun, Muharrem ve Ömer sıkletlerinde birinci oldular.
Appiah anlaşamadı
F.Bahçe ile FIFA'lık olan Appiah, İtalya'ya gitti. Akşam saatlerinde Milano'ya uçan Ganalı yıldız, sinirli hareketleri ile dikkat çekti. Havalimanına koltuk değnekleri ile gelen Appiah'ın avukatıyla birlikte F.Bahçe yönetimi ile bir görüşme yaptığı ve henüz iki taraf arasında uzlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Duca Fener'de
F.BAHÇE Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın menajerliğine Viyoleta Duca getirildi. Daha önce Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı menajerliği görevini yürüten Duca'nın, yeni sezonda F.Bahçe ile birlikte çalışmaya başlayacağı açıklandı.
03-06-2008, 14:02
sarıkanarya_41
“Nihat Kahveci’yi almak isterim”
AZİZ Yıldırım “Nihat gibi kaliteli oyuncular kim olursa olsun hepsini almak isterim. Ben eğer yerli oyuncu kalitesini yükseltirsem şunu yapacağım. 16-17-18 yaşında Avrupa takımlarının getirdiği gibi oyuncular getireceğim. Ama bunun için benim elimde kaliteli yerli olması lazım. Bu olmadığı zaman bunları yapamazsın” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:02
sarıkanarya_41
Ağzından bal aktı
Fenerbahçe’nin başkanı, soyunma odasını kastederek “Her yere girerim” dediği konuşmasında, özellikle transfer konusunda yaptığı açıklamalarla müjdeyi verdi
FENERBAHÇE Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım dün FBTV’ye gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Transferden sportif başarılara kadar birçok konuya değinen Yıldırım’ın yaklaşık 3 saat süren açıklamalarını veriyoruz. İşte Yıldırım’ın açıklamarından derlediğimiz satırbaşları:“FIFA’nın aldığı 6+5 kararına biz destek veriyoruz. Bu sefer herkes yabancı sınırlaması ile oynadığı için eşit oluruz onlarla. Şampiyonlar Ligi’nden elendik ama büyük tacrübe kazandık. Türkiye’de Avrupa arenasında mücadeleyi kaldirabilecek 3-4 tane genç futbolcu var. Bunun düzeltilmesi için federasyon radikal kararlar almal.”“BASIN Başkanların soyunrma odalarına girmelerini eleştiriyor. Başarısızlıkta da bizi eleştiriyor.Ancak ben başkansam heryere girerim. Oyuncular da Avrupa’ya konsantre oldular ama içeriye bir türlü konsantre olamadılar. Bu yüzden şampiyon olamadık. Fazla rahattık ve bu bize zarar verdi. Ancak herşeye rağmen Türkiye’nin en iyisiyiz.”“EMRE ile 4 yıllık anlaşma yapıldı 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle.Fenerbahçe Kulübü geçtiğimiz sezon 31 milyon YTL vergi ödedi. 1 milyon taraftar kart hedefine ulaştığımız zaman bizle Barcelona ve Manchester baş edemez. Fatih Terim’le ilgili bir düşüncemiz yok. O da, biz de açıkladık. Bunlar yazılmasın artık.”“SEMİH’LE 2 senelik daha anlaşma imzaladık. Aurelio’yla ilgili duyumlar oldu görüşebilirler, konuşabilirler, alabiliyorlarsa alabilirler. Aurelio konusunda uzatmak için Federasyona müracaat etti ve çözmek için, oyuncunun gönlünü de almak için her şeyi yapacağız bunu da söyleyeyim. “3 tane santrforla görüşmeler yapıyoruz. İki tanesi hiç basında çıkmadı. ” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:03
sarıkanarya_41
Basını doğruladı
Başkan Yıldırım, yurt dışında birkaç futbolcuyla görüştüklerini inkar etmedi. Eto’o’dan Kanoute’ye, Shevchenko’dan W.Love’ye kadar birçok isimle ilgili açıklamarada bulundu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:03
sarıkanarya_41
Başkan, Kezman’ı kendine getirdi!..
F.BAHÇE’nin Sırp golcüsü Kezman, Başkan Aziz Yıldırım’ın dün FBTV’de yaptığı açıklamada, “Kezman’ın takımda kalmasını istiyorum. 2 senedir takımda ve artık uyum sorununu atlattığını düşünüyorum” dediğini ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. YILDIRIM’ın bu sözlerinin kendisini ekstra motive ettiğini belirten Kezman, “Bana güvenen başkanımıza bu sezon atacağım gollerle teşekkür edeceğim” dedi. Golcü futbolcu, “Bu sezon kral ben olacağım. Bunu başaracak gücüm ve kalitem de var” diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 14:04
sarıkanarya_41
Ve son aday Lopez
BAŞKAN Yıldırım, Türk yıldızlarla kadroyu güçlendirmek istemesinin dışında genç ve kaliteli yabancı isimleri de listeye dahil etti... Bu isimlerin başında ise Porto’da forma giyen Arjantinli golcü Lisandro Lopez’in geldiği iddialar arasında... Bu sezon Porto forması altında 35 maçta 27 gol atan tangocunun bonservis bedelinin 7 milyon euro olduğu öğrenildi. Lopez için ülkesinde ‘gol makinesi’ tabiri kullanılıyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Mevlüt Erdinç de listeye girdi!..
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, 2 forvet alacaklarını ve bunlardan birinin Türk olacağını söyledi. Avrupa’da top koşturan bir Türk’ü kadrolarına katacaklarını belirten Yıldırım’ın Fransa’nın Sochaux’ta top koşturan milli yıldız Mevlüt Erdinç’i de listeye aldığı ve görüşmelerin başladı öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Halil’de son aşamaya gelindi!
SARI-LACİVERTLİ takımın daha önce Schalce 04’ün Türk yıldızı Halil Altıntop’la görüşmeler yaptığı iddia edilmişti. Dün Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalardan sonra Halil’in de Fenerbahçe’yle anlaşma olasılığının yüksek olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Birkaç gün içinde transferlerin netleşmesi bekleniyor.
03-06-2008, 14:05
sarıkanarya_41
Zico topun ağzında
Aziz Yıldırım, geçen sene kaçan şampiyonluğu kabullenemediğini söyleyerek, “Bizim A ve B planlarımız vardır” dedi
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamalarla Zico’nun da dikkatini çekeceğini belirtti. Yıldırım, “Zico’yla ilgili görüşmeler devam ediyor. Geçen sene şampiyonluğu kaybetmeyi ben kabul etmiyorum, edemiyorum. Geçen sene bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazımdı. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Biz onu getirdiğimizde kimse inanmıyordu, biz destek olduk. Benim tahminim bunları geçeriz ama geçmemek de sorun değil. İleriye dönük büyümesi için her şeyi yaparız Fenerbahçe’nin. A planı B planı her şey hazır” dedi. Sarı-laivertli takımın Brezilyalı hocalar Lüxemburgo ve Scolari ile ilgilendiği iddia edilmişti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.