helal olsun akp veya ak partiye memleketi getidikleri ortam ortada es başkan dinler arası bilmem ne 6ıncı zengin adam ihtilal böyle yapılır helal olsun şimdide böl ama kim için ne için durmak yok yola devam
Printable View
helal olsun akp veya ak partiye memleketi getidikleri ortam ortada es başkan dinler arası bilmem ne 6ıncı zengin adam ihtilal böyle yapılır helal olsun şimdide böl ama kim için ne için durmak yok yola devam
Alıntı:
dostum parti işine girersen ona bakarsan rahmetli ecevitten başkasına inanmıyacan.
Şu anki partilerin hiç biri inandırıcı değil Mhp nin işi ül***i karıştırmak Chp nin akp den pek bir farkı yok bir çok arkadaş chp nin nesi var diecek ama İstanbuldan aday olan Kemal kılıçdaroğlu yanı CHP grup başkan vekili Ergenekon kapsamında tutuklana Prf.Dr. Yalçın Küçük savunmuştu Peki yalçın Küçük kim bu adam PKK nın kanalı olan Med tv de PKK gelecek olan gören APO ile kanka olan her defasında PKK ya destek veren biri. Peki Bunu CHP bunu bilmiyormu biliyor. Recep Teyyip erdoğan siyasal kimliği olmadan beyaz sarayda ne görüştü bunun gibi birçok şey var. Yani burda şu var AKP-CHP-MHP vs diğer partiler içinde çok eski yıllarda dış güçler tarafında ülkemize yerleştirilmiş kişiler belli güçlerle bir yerlere geldiler ve dahasıda ilerliyolar. Kürt-türk ayrımı şu an yapılan en büyük baskı bakalım ne olacak ermeni soykırmının dayatmasında başarılı olunamadı sıra geldi içten karıştırmaya.
hatılarsanız kurtlar vadisi dizisinde bilinmeyen bayrak etrafında yüzleri gözükmeyen bu devletin asıl saihibi biziz diyen bir yaşlılar ekibi var sizce bu ekip öle hayal ürünümü belli parçaları birleştirince taşlar yerine oturuo. Ermeni soykırımı Türkiyeye dayatıldı bir sonuç alamadılar şimdide Kürt sorunu ile ortalık karıştı Ama alınan sonuçlar ve TSK dan yapılan acıklamalar yıne karıştırmak isteyenleri eli boş çevirdi.
Ne kadar siyasal da uğraşsalar yapacakları bişi yok Türkiye cumhuriyetini öle partilerle yıkamayacaklar.
Sn Edenur, yaşınız kaç bilmiyorum. Benim demek istediklerimi bir türlü anlamıyorsunuz. Daha doğrusu ben iki kişi arasındaki bir kavgayı ayırmak için çaba gösterirken sen bir tarafı tutup kavgayayı körüklüyorsun. Yaşını merak etmemin sebebi şu: Ben bu bahsedilen güneydoğudaki meselenin taa en başından beri tartışmalarını yaşadım. Bu kadar işin içinden çıkılamaz hale gelmesinin tek nedeni basitçe inkarcılık olmuştur. Tabi ki bunun baş aktörleri siyasetçiler olmuştur. Siyasetçilerin bu tavrı maalesef senin ve senin gibi genç neslin öfke ile dolmasına yol açtı. Elbette bu öfkenin nedeni ülkenin(ülkedeki herkesin) yaşadığı ve yaşamakta olduğu acılardır. Şimdi aileyi bırak diyorsunuz. Yanlışınız var çünkü bu ül***i oluşturan temel yapı ailedir. Üstelik ben bu örneği ülke anlamında vermişti. Eğer bugün kürt, türk, arap, vs. herkes kardeştir diyorsa o zaman bunlar bir ailedir. Ve haklısın ailede kimse kimseyi öldürmez. Benimde demek istediğim bu. Gelin bu ailedeki kavgayı bitirelim ki birbirlerini vurmasınlar. Bunun da tek yolu herkesin birbirinin tüm haklarına saygı göstermesidir, yoksa beğenmediğin kardeşe efe edasıyla herhangi bir kapıyı göstermek değil... Yok olmaz böyle şey diyorsan kusura bakma sen bir yirmibeş yıl daha bu ülke halkı biribirini yesin demiş oluyorsun. Herkesin bu doğruyu görmesi dileğiyle...
yaşım la düşüncelerimin alakası yok.Alıntı:
Benim demek istediğim Bu açılım die direten DTP, Dtp de sanki kürtlerin sözcüsü gibi hareket edip ortalıkta dolanıo biz buna karşıyız. Ayrıca kürtlerede verilmeyen bişi yok her türlü hakları var. Ama fazlasını istiolar neymiş kürtçe eğitim ne alakaysa sen bu ilkenın eğitimini kabul etme sonra ayrıcalık iste yok öle birşey.
Ayrıca kürtler DTP ve PKK ya destek verdikleri sürece bu üzerlerindeki yapışmış olan le***i atamazlar. adam gibi çıkacaklar bizim DTP ve PKK yala alakamız yok sorunumuz bu diecekler. Yoksa Gündüz devletin ekmeğini yiyen gece askere kurşun sıkan elbet sonunda cezasını bulur.
Kürtler ilk önce kedni içlerinde sorunlarını çözsünler ve yedikleri ekmeğe ihanet etmesinler.
Tunceli ovacıkta askerlik yapan kuzenım vardı gece karakola saldırı olmuş içlerinde iki tane kürt olan asker kıllarını bile kıpırdatmamışlar saklanmışlar saldırı ne zaman bitecek die biz karşılık verioz onlar bir köşede saklanıo dedi o olaydan sonra komutan silahlarınıda almış ve sonrasında o ikisi kıskıs aralarında sohbet edıolarmış. Varmı böle bişi demekki korkmasalar dışardan diğerleri içerdende onlar sıkacaklar.
Kürtler PKK ile kendilerine olan güveni kaybettirmişlerdir ve bu güveni kazandırmak içinde yaptıkları hiç bir şey yok bugun yine 4 şehit.
anlaşılan senin kafan karışık edenur arkadaşım...du sana yol gösterem..:)Alıntı:
imdii...sen "doğudaki halk adam olsa pkk uzantısı dtp'yi desteklemez" diyosun...ve ekliyosun..."desteklediklerine göre bu kürtlerin hiç birisi yaramaz.."
yani yaklaşık böyle söylüyosun farklı kelimelerle de olsa..
mhp...türkün türkten başka dostu yok...ya sev ya terket ...ne mutlu türküm diyene...vs...ırkçı bir bakış açısıyla her yere baktığı için...kürtleri anlamaz...
zaten onlara kalsa kürt diye bir şey de yok...
onlar kürtleri anlamadığı için...kürtlerde zaten mhp'yi yok saymış..adamdan saymamış...oy vermemiştir..
chp...dede yaklaşık mhp gibi bir kafa yapısı var...ki zaten bu iki parti maşallah her şeyiyle ikiz gibi..onlarda kürtleri yok saymış...ordaki sorunları görmemiş...
dolayısı ile...kürt halkı da seçimlerde chp'yi görmemiş ve adam dan saymamıştır...
dtp...pkk uzantıusımıdır bilemem ama...pkk yı terör örgütü olarak kabul etmemiş ve pkk ile arasına mesafe koymamıştır...
ama kürt'türler ve bölgede olan sorunları kullanarak bu kesimden ziyadesşyle oy almıştır...çünkü bunlar kürtleri adam yerine koymuşlardır...
adam yerine koymadıkları ise türklerdir...bu yüzden türklerden oy alamamışlardır..
ak parti....türkleri "adam" yerine koydukları için...türklerden baya bi teveccüh almışlardır...kürtleri de "adam" yerine koydukları için o bölgede de hatırı sayılır bir oy almışlardır...
ak partiyi sevsek de sevmesek de...tüm türkiyede,tüm bölgelerimiz ve illerimizde hatırı sayılır bir oy çoğunluğuna sahiptir...
dolayısıyla ...daha çok kim türkiye'nin partisi denildiğinde,bunun cevabı tabi ki ak partidir....
gelelim zurnanın zart dediği yere edenur arkadaşım...eğer sen dtp'nin orda güçlü olmasından yakınıyosan...
minik parti zihniyetlerini geçç...tüm türkiyenin partisi olan ak parti'nin..."demokratik açılım paketini" destekleyeceksin arkadaşım...
destekleyeceksin ki...o iki arada bir derede kalan masum halkı kazanacaksın...
sen el vermezsen başkaları el veriri..sende oturduğun yerden kudurursun...
samimi olarak elini uızat ki...onlarda sendeki bu samimiliği görsün...
devletin şevkatini onlara da yansıtalım...
yok sayma ki...yok sayılmayasın...
yıllardır oranın halkına devlet olarak...pimi çekilmiş bomba verddik...
çokk bombalar patladı..çokk gözyaşları aktı...
artık bu pimi çekilmiş bombaları yok etmek zamanıdır...gözyaşı akmasın için...!!!
gelin biz bu pimi çekilmiş el bombalarını...kürtlerin ve türklerin kışkırtıcılarına verelim...yaşasınlar bombayla bir ömür boyu...:)
Alıntı:
sen kimsinki bana akıl verecen akıl verecek insan karşısındakini küçümsemez senin gibilerin tek zerre kelimesine bile müsamma ve itibar etmem kelimelerini seçerken iyi seç.
DTP kimi adam yerine koymuş PKK liılar kime tecavuz etmiş adam yerıne koyup anasına bacısınıa PKK lılara tecevavüz eden bir terör örgütüne yaltaklık eden kürtleri adam yerine koyduysa ne diim kürtler bundan zevk alıosa bilemem ben bile bunları söylerken iğrenıyorum ama sen dıosunkı DTP adam yerıne koyuyor. yuhhh yanı. Hem adam yerıne koy hemde anasına bacısına tecavuz ettiğin oğlunu dağa çıkardığın bir terör örgütüne destek ver ben buna çüş derim buna midesi kaldıran diecek sözüm yok.
dahada gelmiş burda bana DTP yi iyi bir halt miş gibi kelime oyunları yapıon. O kadar iyiki DTP kürtleri adam yerıne koyuyo bir yandan da PKK ya destek verıo. Kürtler bu kafayla daha çok ağa zulmu görür ve sürgün yer.
DTP yi destekleyen ler benim için PKK dan bir farkı yoktur.
Ayrıca AK partininin yaptığı açılım artık geçti TSK son sözü söyledi PKK bitecek. daha üstü yok.
ya bide dion DTP pkk uzantısımı sen hiç tv izlemıon yada işine gelmio adamlar bangır bangır bebek katiline sayın-liderimiz-önderimiz die propaganda yapıo kürt sorunun çözümünü onu gösterio gelmiş burda bilemem dion geç bunları. Herşey ortada daha gelmiş burda bilemem gibi kelime oyunları yapıon senın bile DTP ye PKK partisi demek zoruna gidio.
ooo kızarmışız da maşallah....:)Alıntı:
sen şimdi dtp'ye çok kızıyor ve hiç sevmiyosun..ama çok sevdiğin türkiye cumhuriyeti bu partiyi kabul etmiş ve kuruluşuna onay vermiş...
napcaz bunu a benim çok sinirli arkadaşım...
şimdi sen gene yanlış anlarsın ben düzelteyim...ben burda dtp'yi felan tutup savunmuyorum...sadece senin anlamak istemediğin bir gerçeği belirttim...
dtp yasal yollardan kurulmuş...bir türkiye cumhuriyeti partisidir...sevmesek de..
istersen TSK'ya bi haber daha uçur da "son sözü" söyleyip kapatsınlar partiyi...
hani sen sevmiyonya..yaparlar ayıpsın..
hem bu arada ne zamandan beri ...demokrasi ile yönetilen bir ülkede son sözleri TSK söylüyoo...
TSK askeriyeyle ilgili son sözleri söyler arkadaşım..nihayetinde milli savunma bakanlığına bağlı bir hizmet kurumudur o kadar...
öyle ya...siz ak parti hükümetine kadar...develerin cüce..cücelerin deve olmasına alıştınız..
yok öyle bundan sonra son sözleri artık türk halkı söyleyecek...her taş yerine oturacak artık...
eğer TSK illa bi son söz söyleyecekse...."pimi çekilmiş bomba"yı ..askerinin eline veren subayı niye zamanında tutuklamadı...
taraf gazetesi yazmasaydı zor tutuklanırdı o subay...
türk halkından niye bunu gizledi...
işte bunun hesabını versin...
başörtülü analar bacılar niçin garnizonlara giremiyo ..bunun hesabını versin...
en iyi başörtülü anne şehit anası heraldeki...asker şehit olmayınca o başörtülü ana ...garnizonda yapılan oğlunun düğününne bile gidemiyoo...
hele bi hesap versin...
kınalı kuzularımıza adam gibi sahip çıkacak rütbelileri atasın her yere...
üstüne vazife olmayan açıklamalar yapmasın...
sende artık şu demokrasi nedir...ne değildir aç bak kitaplara...olmasa gogıl amcana yaz da o öğretsin sana...
öle bi iki kulaktan dolma duyduklarınla...bir halkı zan altında bırakma..
e mi arkadaşım....hem biraz relax ol....:)
Bak Erdal sen nasıl bir çeşitsin bilemiyorum ama şunu öğren, (hani dtp-dep-hadep herne haltsa) pkk yi destekliyormu bilemem demişsin ya sen önce kendin bir gugel emicene bir soruver bekem sana neler anlatcek neler!!! :rtfm:, birde allahtan dtp yi savunmuyormuşsun ya birde savunsan herhalde o parti müsfettesini yere göğe sığdıramayacaksın galiba:8[1]: , askerimizin bazı uygulamaları (bir müslüman olarak) benimde hiç hoşuma gitmiyor ama şu anki anayasal kanunlara uymak zorundalar, (kamusal alan saçmalığı varya, herneyse) ha birde askeriyemize (aklınca) emirler de yağdırmışsın, hemen söyliyelimde uygulasınlar "EMRİN OLUR" !!! :8[1]: , gnydğdan bölücü partiye(pkk ya) giden oy oranları zaten "kardeşliklerini" belli ediyor, sen hangi ulusa yöneltilen zandan bahsediyorsun, tekrardan gugıl emmine birdaha sor bakem "son yüz yılın kürt ayaklanmaları" nı, döktürüversin sana yada ben sana bir adres vereyim bir bakıver gali "ww.bydigi.net/tarih/131268-bir-yuzyilin-kurt-ayaklanmalari.html" yedikleri haltları bir marifetmiş gibi saydırmışlar o kürt sitesinde... :bangin:Alıntı:
hadi sana roleks pardon relaks günler :wave: :wave: :wave: