şu an cihazı eve gönderdim eve gidince farkeder babam anormalliği yarın tekrar dükkana getirir denerimAlıntı:
teşekkür ederim
inşallah düzeltiriz şu cihazı
yazılımlarda kilit olayı düzltilmedi orjinalde de iyi oda şifre çözmüyor hiç ilgilenen olmadı
Serkan hocam;
Aciko 5225 Usky cihazım var bu cihazdan cok umutluydum hatta patlama yapıcak herkesi şaşırtıcak diyordum. Evet patladı elimde. Diğer markalarda yazılımları başlamadan veriyorken biz yerimizde saydık. Görünen o kji her şey bir pazarlama taktiği satana kadar. Şimdi senin önerine kulak vermek istiyorum. Bu cihazdan vazgeçtim ne markayı önerirsin. Yazılım desteğini kesmeyen.
Saygılarımla
Serkan Yılmaz next in yeni çıkan modelini aldı aynısını alabilirsin yada finest var finest bölümüne bakarsan iyi olur cihazı incele. ben finestten umutluyum güzel bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
teşekur ederim . inceleyeyim.
Bende ümitliydim bu seri ve goldmaster 11000 serisi cihazlardan ama beklemtilerim malesef boşa cıktı :( yazılıp destegi ile next tercihim oldu..Su anda sorunsuz dunyanın sayılı kanallarını izliyorum
ackoyu sede sattın yani bende eli kulağında 9000 serisini ciddi şekilde düşünüyorum
Valla arkadaşlar benim de niyetim kötüdür. Bu ikinci GM' yi (11400 cimi)yazılım desteği var diye değiştirmiştim. İyi, sağlam alıcı ama yazılım desteği olmayınca beş para etmiyor. Şimdilik bende ciddi ciddi araştırma safhasındayım.
Saygılar.
Selamlar,
aciko 322x icin bir yazılım varmı veya boyle bir yazılım çıkarmı yakınlarda?
Teşekkürler.