Alanyada pilav ekmek dagıttı millete ciddi bir oy çıkardı sanırsam ülke genelinde %7 lerde kaldı yoksa girmişti meclise:)
bu adamlar ilozyonla insanımı kandırıyor adamlar ne yi iyi yapmışlar aşiret itiyle uğraşamıyan yarın bizi başka devletlere karşı nasıl savunaçak yabancı sermaye kaçıp gideçek takke düşeçek kel görüneçek diye adamlar herşeye sezsiz kalıyor kalın kafalı barzani bunu çözdüğü için havlayıp duruyor o yüzden MHP
tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isteriz
tarih yazmak tarih yapmak kadar zordur;yazan yapana sadik kalmamissa degismeyen hakikat insanligi sasirtan bir hal alir...gercekleri soylemekten korkmayiniz!
Daha öncede aynı mesajı sildim...açıklamamıda yazayım...neden siliyor diye düşünüyorsunuz...nedeni her ne olursa olsun...Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine müsaade edemem...Mustafa Kemal Atatürk hayranı biri olarak onu o şekil konular edapte ettirtmeyeceğiz...bizler biliyoruz neyin ne olduğunu merak etmeyiniz...baskı falan demişsiniz...böyle bir şey söz konusu bile olamaz...bizler burada görevli vasfıyla tarafsız davranıp hareket ediyoruz...hiç bir parti v.b koruyup kollama gibi lüksümüz yok...forum kurallarına,genel adaba ve polemik kavga çıkartmaya yönelik kişilere,mesajlara gerekli müdahaleyi yapıyoruz...umarım buradaki ince düşünceyi anlayabilmişsinizdir...hiç bir şekilde ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine izin vermeyeceğiz...sevgilerimle...
tabıkıde dusunmeden akp verırım :45:
Tarantino kardeş yalan yazan birine verdiğim yanıtı silmişsin ellerine sağlık. Aynı hassasiyeti onun içinde beklerdim. Teşekkürler.
Saygılar.