Lucio veya Alex
Lugano, 10 milyon euroya Juveli oluyor. Yerine ise 2 Brezilyalı’dan biri gelecek!..
FENERBAHÇE’NİN Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, İtalya’nın Juventus takımıyla anlaşmak üzere. İddialara göre İtalyanlar, 28 yaşındaki defans oyuncusu için 7 milyon euro veriyor. Sarı-lacivertli yönetim ise, Juveli yöneticilere, “10 milyon euroyu verin, Lugona size hayırlı olsun cevabını verdi. Transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü 2 Brezilyalı yıldız Bayernli Lucio ve Chelseali Alex’le görüşmelere başlandığı öğrenildi. İddiaya göre sarı-lacivertli yönetim iki futbolcu ve kulüpleriyle ön görüşme yaptı ve transfer için somut adımlar atıldı. Bayern’den ayrılmak isteyen Lucio ve Chelsea’de gazla forma şansı bulamayan Alex’in Fener’e gelmeye can attıkları da gelen bilgiler arasında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:06
sarıkanarya_41
VOLKAN’la yola devam!
FENERBAHÇE yönetimi, yeni sezonda yola yerli kaleciyle devam etme kararı aldı. Yabancı kantenjanı nedeniyle kalelye yabancı kaleci almayı düşünmeyen sarı-lacivertli yönetimde, “Milli takımın 1 numaralı kalecisi bizim kadromuzda. Ayrıca Serdar’la da anlaşabiliriz. Olmazsa da ikinci kaleci olarak kaliteli bir yerli alırız” görüşünün ağırlık kazandığı öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:06
sarıkanarya_41
‘Kadıköy kalemiz’
FENERBAHÇE’NİN milli futbocusu Colin Kazım, sarı-lacivertli takımın geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği baarılı sonuçlar için, “Kendi sahamızda her takımı yenebileceğimize olan inancımız başarıyı getirdi. Taraftarımızın arkamızda olduğu Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki atmosferin rakipler üzerindeki tesiri asla yadsınamaz. Orası adeta bir kale gibi” dedi. Genç futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye attığı golü de hayatı boyunca unutamayacağını sözlerine ekledi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:07
sarıkanarya_41
Polat, Emre’ye şahit olur mu!
İşte günün polemiği; Fener’le anlaşan milli yıldızın nikah şahitlerinden biri muhtemelen Yıldırım!.. Peki Polat da teklif gelirse kabul eder mi?..
FENERBAHÇE ile anlaşan Emre Belözoğlu’nun, Türkiye’ye dönme kararı almasının altında yatan ‘evlilik planlarının ayrıntılarını’ Türkiye ilk kez Fotospor’dan öğrenmişti. İzmirli bir işadamının Tuğba isimli kızı ile evlenme kararı alan milli futbolcunun yapacağı düğün ise şimdiden ilginç bir hal aldı!.. Emre’nin nikah şahitlerinden birisinin F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım olması bekleniyor. G.saray Başkanı Adnan Polat’ın, F.Bahçe forması giydiği için taraftarlardan büyük tepki almasına rağmen, Emre’nin nikah şahitliği için ricada bulunması durumunda buna ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Fatih Terim’in de şahitlik için adı geçiyor. Bu arada Emre’nin babası Mehmet Belözoğlu, oğlunu nişanladıklarını ve düğünün Euro 2008 sonrası gerçekleşmesinin planlandığını söyledi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:07
sarıkanarya_41
Nuri ve Gökhan haber bekliyor!
AVRUPA’da yıldız transfer için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da Türk futbolcularla görüşmeye devam ediyor... Edinilen bilgilere göre milli takım kampında bulunan Gökhan Zan ve gurbetçi Nuri Şahin’le dirsek temasına geçildi. BEŞİKTAŞ’LA anlaşması sona eren Gökhan Zan’ın Fenerbahçe’ye gelmeye hazır olduğunu bildirdiği iddia edildi. Dortmund’dan kiralık olarak Hollanda’nın Feyenoord takımına verilen Nuri Şahin’in de Şampiyonlar Ligi vitrininden uzak kalmak istemediğini belirttiği de gelen bilgiler arasında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-06-2008, 13:08
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray, Fener'den Önder'i kaptı
F.Bahçe'de yedek kaldığı için mutsuz olan Önder, "Moskova'ya gitmiyorum. G.Saray ile anlaşma sağladım. Hiçbir pürüz yok" dedi Önder Turacı, daha önce Moskova ile 3 yıllık ön protokol imzaladığı için Sarı-Kırmızılılar, Ruslar'a belli bir miktar tazminat ödemek zorunda kalacak
Önder Cimbom'da
F.Bahçe'de yedek kaldığı için mutsuz olan Önder, "Moskova'ya gitmiyorum. G.Saray ile anlaşma sağladım. Hiçbir pürüz yok" dedi Önder Turacı, daha önce Moskova ile 3 yıllık ön protokol imzaladığı için Sarı-Kırmızılılar, Ruslar'a belli bir miktar tazminat ödemek zorunda kalacak.
CİMBOM'UN İLK BOMBASI Galatasaray, transferde ilk bombasını patlatmak üzere. Sarı-Kırmızılı kulüp, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Önder Turacı ile maddi ayrıntılar da dahil her konuda anlaşma sağladı. Eski yıldızı Emre Belözoğlu'nun Newcastle United'tan Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra Sarı-Kırmızılı taraftarlara karşı zor durumda kalan Başkan Adnan Polat ve Galatasaray Yönetimi, böylece Sarı-Lacivertli kulübe beklenen misillemeyi de yapmış oldu.
ÖNDER'İN DERDİ ZICO İLE... Galatasaray'a transferi konusunda ilk kez açıklama yapan Önder Turacı da Galatasaray ile anlaşma sağladığını doğruladı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, "Moskova'ya gitmiyorum. Galatasaray ile anlaştım. Futbol hayatımı İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda da pürüz yok. Zico Fener'de kalırsa Galatasaray ile sözleşme imzalarım" diye konuştu.
04-06-2008, 13:49
sarıkanarya_41
04.06.2008
Zico ortada kaldı! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Futbol yaşantısına İngiltere'de devam etmek istediğini söyleyen ve Fenerbahçe'yle köprüleri atan Zico'ya Ada'dan kötü haber geldi.
4.6.2008
Pazartesi günü başkan Aziz Yıldırım'ın canlı yayında yaptığı sert açıklamalara, Brezilya'da katıldığı bir TV programında aynı sertlikte yanıt veren Zico'ya kötü haber İngiltere'den geldi. Fenerbahçe'ye teşekkür ederek yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam, futbol yaşantısına Avrupa'da, özellikle İngiltere'de devam etmek istediğini, kendisine gelen bazı teklifler olduğunu ve bunları değerlendirmek istediğini söylemişti. Son günlerde adı özellikle Premier Lig takımlarından Manchester City ile anılan Zico, Ada'dan gelen haberle ortada kaldı. Sven-Goran Eriksson'un Meksika'nın başına geçmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Manchester City'nin, Blackburn'le yollarını Mark Hughes'le prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. İngiliz ekibinin bir kaç gün içinde Hughes'le resmi sözleşme imzalayacak olması, futbol yaşantısına İngiltere'de devam etmek isteyen Brezilyalı teknik adamın planlarını alt üst etti.
04-06-2008, 13:50
sarıkanarya_41
Carlos'a göre iş kazası! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi´nde ortaya koydukları performansla güçlerini ispatladıklarını belirtirken, "Bu sezon bir kaza sonucu lig şampiyonluğunu kaybettik" dedi.
4.6.2008
Roberto Carlos, Fenerbahçe dergisinin Haziran ayı sayısında yer alan açıklamasında, geride kalan sezonun değerlendirmesini yaparken, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen başarının önemini vurguladı ve gelecek sezonun çok farklı olacağını kaydetti.
Başarı kriteri olarak öncelikle Şampiyonlar Ligi’ni değerlendireceğini anlatan Brezilyalı yıldız, "Çünkü Şampiyonlar Ligi, kulüpler düzeyinde dünya üzerindeki belki de en önemli ve zor turnuva. Fenerbahçe geçtiğimiz sezon bu turnuvada çeyrek finale kadar yükselerek en iyi 8 takım arasına girdi. Yarı finali, ondan sonra gelebilecek olan finali, sakatlıklar ve bana göre biraz da tecrübe yetersizliği nedeniyle yitirdi. Fenerbahçe, başarının en değerli olduğu platformda, en iyi yerlere gitti ve daha da ileriye gidebileceğini gösterdi. Bu çok önemli bir gösterge. İnanıyorum ki Fenerbahçe, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon çıktığı yerden daha da ilerilere gidecek.
Fenerbahçe’de bu güç ve istek var" dedi.
"LİGDE KAÇAN ŞAMPİYONLUK KAZA"
Turkcell Süper Lig’de ezeli rakipleri Galatasaray’a kaptırdıkları şampiyonlukla ilgili, "Ligde şampiyonluğumuzu kaybetmemizi ben bir iş kazası olarak görüyorum. Futbolda bu tip şeyler vardır" diyen Roberto Carlos, şöyle devam etti:
"Şimdi basit olarak düşündüğümüzde, uluslararası alanda, Şampiyonlar Ligi’nde İnter, PSV Eindhoven, Sevilla, Chelsea gibi takımları bariz üstünlükler kurarak yenmiş bir Fenerbahçe’nin, Türkiye ligini rahatlıkla şampiyon kapatması gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu en kolay düşünme metodudur ve düz mantıktır. Ancak futbol bundan başka bir şeydir. Bence Fenerbahçe bu sezon bir kaza sonucu ligi kaybetti. Ama en azından Şampiyonlar Ligi’ne yeniden katılma şansını yakaladık. Bence bu sonuç da önemli ve bizi asıl hedefimize götürecek olan bir basamak."
"TARAFTARIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ÜZMEYECEĞİZ"
Gelecek sezon için oldukça iddialı konuşan Roberto Carlos, sarı-lacivertli taraftarlara yeni sezonun çok farklı geçeceği mesajı yollayarak, "Taraftarımızı önümüzdeki sezon üzmeyeceğiz" dedi. Yeni sezonun çok farklı olacağını anlatan Brezilyalı oyuncu, "Fenerbahçe ligi kesinlikle şampiyon olarak bitirecek. Türkiye’deki bir başka hedef olan Fortis Türkiye Kupası’nı da kazanacağız ve Şampiyonlar Ligi’nde daha ileri gideceğiz. Üç kulvarda da başarılı olacağız. Çünkü hatalarımızdan ders aldığımızı sanıyorum. Ben de Fenerbahçe’nin bu hedeflere ulaşması için elimden geleni yapacağım. Gelecek sezon tecrübe ve gücümü, takımım Fenerbahçe’nin bu hedeflere ulaşması için kullanacağım. Bunun için bir an önce iyileşmem gerekiyor" ifadelerini kullandı. SAKATLIĞININ DURUMU
Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle tedavisini Brezilya’da sürdürdüğünü anlatan Roberto Carlos, bir an önce iyileşip, kamp dönemine yüzde 100 hazır bir şekilde girerek, sarı-lacivertli taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını kaydetti.
Taraftarlara verebileceği daha çok şey olduğunu düşündüğünü belirterek, taraftarların da buna inanmasını isteyen Brezilyalı yıldız, tedavisiyle ilgili şu bilgileri verdi: "Şu an iyiye gidiyor diyebiliriz. Burada sakatlığımla ilgili küçük bir operasyon geçirdim. Kolumdan alınan kan, sakat olan sol bacağıma enjekte edildi. Doktorlar, bu operasyonun iyileşme sürecini hızlandıracağını
söyledi. Ben de bundan mutluyum. Ayrıca kendi evimde yeni bir aletle özel çalışmalar yapıyorum. Bu da tedavi sürecini hızlandırıcı bir çalışma."
04-06-2008, 13:50
sarıkanarya_41
Burak Yılmaz yine gündemde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe, yüksek bonservis nedeniyle vazgeçtiği Burak Yılmaz'ı yeniden gündeme aldı.
4.6.2008
Manisaspor yönetimiyle Burak Yılmaz’ın transferi için geçtiğimiz haftalarda görüşen, ancak yüksek bonservis nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe, Burak Yılmaz’ı yeniden gündeme aldı. Trabzonspor’dan yapılan teklifi çeviren başarılı futbolcunun, Fenerbahçe’ye gitmek istediği ve bu konuda kulübünden bonservisinde indirim yapılmasını beklediği ifade edildi.
04-06-2008, 13:51
sarıkanarya_41
Obrigado (Teşekkürler) Fenerbahçe Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arthur Zico, Başkan Aziz Yıldırım'ın restine restle karşılık verdi: "Kararım artık belli. Hedefim yola Avrupa'da devam etmek..." "Fenerbahçe'ye teşekkür ederim. Bu, profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var, onları değerlendiriyorum."
4.6.2008
‘Yürüye yürüye...’
“Ben şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenemiyorum. Geçen sezon bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazımdı. Seneye bu hataya düşmeyeceğiz. Zico ile görüşmeler sürüyor. Avukatı burada. Anlaşabiliriz de, anlaşmayabiliriz de. Sonuçta b planımız da hazır...” Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün FB TV’ye yaptığı bu açıklamaların ardından gözler Arthur Zico’ya çevrilmişti. Tatil için ülkesinde bulunan Brezilyalı teknik adamdan aynı sertlikte bir yanıt fazla gecikmeden geldi. ‘Maddi sorun yoktu’
Brezilya televizyonlarından Sport TV’de yayınlanan ‘Bem, amigos’ (İyi, dostlar) adlı programa katılan Zico şunları söyledi: “Fenerbahçe bana Avrupa yolunda önemli fırsatlar sundu. Onlara teşekkür borçluyum. Sanırım sunulan olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Kararımı verdim. Hedefim, yola Avrupa’da devam etmek. Fenerbahçe ile maddi problemim yok. Bu, profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.”