kosovalı ustam sanada saygılar hepimizin gözü aydın inşallah 13.500 serili cihazlarada bir çözüm bulurlar:common001:
Printable View
arkadaşlar redline rl 10csx yeni yazılım varmı uyduda kolay gelsin
arkadaşlar ilk uydu güncellemesiyle açık olan kanallar ikinci güncelemeyle kasten xxxlerin bozuk ve yanlış gönderildiği anlaşılmıştır yetkililerin bazı forum açılklamalarına göre kimi redline cihazlarında hala bu kanalların izlenebildiği ama daha sonra güncelleme yoluyla xxxlerin kasten yanlış verildiği bizzat yetkililer tarafından açıklanmıştır bilmiyorum belkide haklılar ama atı alan üsküdarı zaten geçti xxxleri şu an diğer uyducular ele geçirdi bari bu günden sonra redline dostlarını mağdur etmeyelim tüm redline ve forum üyelerine saygılarımla
Kanalın üzerinde bekledinmi viewlerin?
bekledim kosovalı ilk gün süperdi yeniden uydu güncellemesinden sonra viewlerin xxxleri değişti ve birdaha açılmadı bir başka formda redline yetkisinin bir yazısını okudum kasten xxxlerin ikinci güncellemeyle cihazlara yanlış yüklendiğini söylüyor neyse kosovalı büyüklerin vardır bir bildiği selamlar
sensi kesinlikle haklı güncellemeden sonra gitti.
arkadaşlar bu cihazın yazılımı varmı veya uydudan güncelleme yapıyormu ilkdefa böyle cihazla karşılaştım yardım
Cihaz kyoto'mu, red line'mı