auto pek yakında gelir :puah: :puah: 1hafta olsaydı emular çok güzel olurdu
Printable View
auto pek yakında gelir :puah: :puah: 1hafta olsaydı emular çok güzel olurdu
volkan kardeşimiz ellerine sağlık
Alıntı:
yazılımlarda herhangi bir sorun yoktur. Özellikle 9400CI bende olduğu için her zaman denerim. yazılm atmadan disgc ayarlarınıza ve rf çıkışlarınızın hangi ayarda olduğunu kontrol edin birde cihazınızı yerine yerleştirirken kabloları doğru yerlere taktığınızdan emin olun. bunlar tavsiyedir.
sorununuzun düzeldiğine sevindim. kolay gelsin.
Teşekkürler Volkan Kardeş
sağol volkan kardeş
üstadım ellerıne saglık valla ben formunuzda yenıyım muhtesemsınız herkesı ve ozellıklesızı tebrık edıyorum supersınız ellerıne saglık burası camlıca....?
Volkan bilgin ve kabiliyetin için seni kutluyor gözlerinden öpüyorum.
Volkan kardeş sen de olmasan bu gm bitecek...tşk. bilmek istediğim tps ler gm neden çıkmadığı. bu konuda bir çalışma var mı? çok tşk.ler... başka cıhazlar için hergün ve hatta auto yazılımlar dolaşıyor, forumlardan öğrendiğim kadarıyla...gm sence bitti mi? ben ciddi ciddi next almayı düşünüyorum. ne dersin? senin bilgilerin sağlam ve doğrudur...
cihaz almakla iş bitmez bu elektronik dünyasıonın yarınını kimse bilemez. şimdi sizin yazılm verdiğini söylediğiniz cihazlar yarın yayıncı kurkuluş sistemi değiştirse onlarda çözemez. 4000-9000 serisinin yazılm tabanı öbür cihazlara göre daha zor ve karmaşıktır. birde tabi topfield tabanlı olduğu için topfieldbu işi biraz sıkı tutuyor. topfield cihazlarında saplamlığa estetiğe ve özelliklere bakar. Merak etmeyin kısa sürede yazılım için bekliyoruz.