-
-
-
-
-
Toplantı ertelendi
Yönetim kurulunun bugün yapılması planlanan olağan toplantısının, Kurban Bayramı nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendiği açıklandı. Yöneticilerin gelecek hafta, teknik direktör Mustafa Denizli ile de bir toplantı yaparak takımın gidişatı ile ilgili durum değerlendirmesinde bulunacakları öğrenildi.
-
Denizli'den bayram izni yok
Mustafa Denizli, Ankaraspor yenilgisine rağmen dün takımı serbest bıraktı ama bayram izni vermedi. Futbolcular, bayramın ilk günü olan bugün akşam yapılacak idmanla cumartesi günkü Ankaragücü maçının hazırlığına başlayacaklar.
-
Gökhan gün sayıyor
Savunmanın önemli isimlerinden Gökhan Zan gün sayıyor... Teknik direktör Mustafa Denizli, tedavisi sürdürülen ve sürekli kontrolden geçirilen futbolcunun son durumu hakkında doktorlardan rapor hazırlamalarını istedi. Rapor olumlu çıkarsa Zan, hafta sonu takımdaki yerini alacak.
-
Haddini bilmeliler
Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin, Ankaraspor maçında Delgado ve yönetimi protesto eden taraftarı eleştirdi. Engin, "Taraftar da haddini bilmeli. Başkan işini gücünü bırakıp Beşiktaş'a hizmet ediyor" diye görüş bildirdi.
-
Bence Uğur iyiydi
Kırmızı kart cezası nedeniyle Ankaraspor karşısında forma giyemeyen Cisse, "Kadromuzda herkes birbirinin yerini dolduracak güçte. Takımda olamamak ve izlemek çok stresliydi. Ben Uğur'un görevini yaptığını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
-
Operasyon günü
Bir haftadır ameliyat olmayı bekleyen Aydın Karabulut bugün bıçak altına yatıyor. Sağ dizindeki dış menisküs nedeniyle ameliyat edilecek genç oyuncu bayramı hastanede geçirecek. Geçtiğimiz günlerde Almanya'da kontrolden geçen Aydın'ın ikinci yarıya yetişmesi bekleniyor.