arkadaşlar...süpertürk tv bildiğim kadarıyla süpersatforumun reklamını yapan tek kanal...!!!...:emoji1:
04-12-2023, 14:09
Simba
Alıntı:
mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar...süpertürk tv bildiğim kadarıyla süpersatforumun reklamını yapan tek kanal...!!!...:emoji1:
Daha öncede başka kanallarda yayınlıyordu (cine yesilçam-saton-kuzeymax vs) su an superturk tv de var
05-12-2023, 21:50
Simba
Birinci mesaj guncellendi 05.12.2023
06-12-2023, 23:19
SERSERI38
Teşekkürler
Çok teşekkür ediyorum
07-12-2023, 23:43
mahox
Teşekkürler
Teşekkürler
26-12-2023, 02:09
Kokane
Alıntı:
Simba Nickli Üyeden Alıntı
Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyor ,iptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.Konumuzda ele aldıgımız kanalın ismi SUPER TURK TV HD
Bu haftaki kanallımız SUPER TURK TV HD Yayın içeriki olarak ağırlık olarak
*NOSTALJİ DİZİLER KUŞAĞI *YABANCI DİZİLER KUŞAĞI *SUPER TURK FİLM KUŞAĞI *GİZEMLİ BELGESEL KUŞAĞI *SUPER TURK MUZİKKuşağı yayınlamaktadır
Kanal 24 saat hd sekilde iptv den ücretsiz olarak yayın yapmaktadır.SUPER TURK TV HD Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde (05.12.2023-Guncelleme)
Kanaldan Ekran Görüntüsü; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
UYARI;
M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için sitemizde 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir.Sağ tıkla kopyalama yapınız.
***Hidden content cannot be quoted.***
Sanirim ilk link hatali. Acilmiyor. m3u dosyasinda kanal aciliyor. Ben ordan linki kopyalayip listeme ekledim aciliyor
26-12-2023, 08:55
Editor
Alıntı:
Kokane Nickli Üyeden Alıntı
Sanirim ilk link hatali. Acilmiyor. m3u dosyasinda kanal aciliyor. Ben ordan linki kopyalayip listeme ekledim aciliyor
Eski url kalmiş dikkatiniz icin tesekkurler
27-12-2023, 19:44
karabaglı1966
Link acilmiyor bu günden itibaren bilginize bir düzeltseniz şimdiden zahmetleriniz için teşekkürler.