-
mafya ozentiligi koktugi icin bu diziye karsi oldugumu daha once bildirmistim ama gunumuz dunyasinda fikir ve dusuncelerin ozgurce soylenebilecegi bir ortam yaratilmaya calisildigi bir dunyada bu tur yasaklara da karsiyim ben bu olaya baska bir boyut getirmek istiyorum bu dizinin aktorlugunu ve produksiyonlugunu yapan sasmaz kardeslerin amerikan menseli oldugu ve evlerinin ve yatirimlarinin hepsini amerikaya yaptiklari soyleniyor bu konu bir ara basindada cikmisti ama birden bicak gibi kesildi hem amerikan aleyhtarligi yapacaksin hem amerikada yasayacaksin bu bana eski cia seneryolarini hatirlatti ki gunumuzdede hala bu sekilde calisiyorlar bu konu hakkinda bilgi sahibi olan varsa lutfen yazsin bizde bu dizi hakkindaki dusuncelerimizi daha saglamlastiralim
yasasin tam bagimsiz turkiye
turkiye turklerindir
atam izindeyiz
-
:praying:arkadaş çocuklarına seyretirmesinler arkadaş bizler bu diziyi istiyoruz yarası olan gocunsun:45: :angry8: :angry8: :angry8:
-
elalem diğer kanallarda çatır çatır adam öldürürken ve bir geceliğine 300.000 dolar dizileri hala yayındayken kurtlar vadisi nin yayından kaldırılmasını kınıyorum.
-
Kim nederse desin kurtlar vadisi terör halkın gerçekleri görmesini istemeyen bazı politikacı ve pkk yandaşları tepkilerini koymak istiyorlar ne yaparlarsa yapsınlar vatanını seven herkese sesleniyorum. Ben bir türk evladı olarak KURTLAR VADİSİ TERÖR'ü canı gönülden destekliyorum.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
-
show tv madem kurtlar vadisini yayınlayamıyor o zaman her hafta kurtlar vadisi gününde kurtlar vadisi saatinde KAN UYKUSU programını yayınlasın biz izleriz.kurtlar vadisinden rahatsız olanlar kan uykusu programından daha çok rahatsız oluyor ve bu program tamamen gerçek.güneş balçıkla sıvanmaz
-
arkadaşlar bilindiği gibi bu ülkede demokrasi özgürlüğü yoktur biz hiçbir şeyi düşmanlarımızın izni olmadan sevemeyiz kanıtı görülmüştür rütüğü arayan kişiler genel olarak terör yandaşları gibi görünüyor bana kalırsa amerikan filmi ramboda daha çok şiddet var düşmanlarımızın işine gelmeyen tarafıda dizinin vatan sever kişilerden ve konu olarakda vatanımız işlendiği için kaldırılmıştır rütük size soruyorum tvde yarışma altında yapılan soygunları görmezlikten geliyorsunuz çoğuda soğan gurubunun kanalları bunları kapatın bizde kurtlar vadisini izlemeyelim saygılarımla allah türkü korusun ve yüceltsin
-
arkadadaşlar sadece benim diyecegim show tv de yayına başlaması ile bitmemesi gereken bir dizi idi ama kanal d ve diger yandaşları sayesinde rütük e takıl dı saygılaramla . genel halk öyle diyor .
-
Bu ülkenin gerçek sorunlarının görülmesini istemeyen zihniyetler bizi nasıl yerlere sürükleyecekler.Bu planlarının nasıl yapıldığını nasıl planlandığını herkesin öğrenmesi gerekir ben ilk bölümde ki olayların içinde askerlik yaptım bir çok arkadaşım gibi ama milletimiz gerçekleri bilmiyor bu senaryo ise bütün pislikleri gözler önüne seriyor onun için kesinlikle yayınlanmasını istiyorum.
-
kurtlar vadisi terör sadece bir reyting kurbanı değil gerçeklerin günyüzüne çıkabileceğinden korkan yada insanların bu diziyle bu konu hakkında birkere daha düşünüp terör belasının ne canlar yaktığını ve yakmaya devam ettiğini fark etmesinden korkan politikacıların baskısı ile yayından kaldırıldı. yoksa kurtlar vadisine benzeyen bir çok dizi şu anda yayında ve bu diziler kurtlar vadisini mumla aratacak şiddet sahnelerine yer veriyorlar. örnekmi sağır oda malum gazeteler niçin bu dizi içinde basbas bağırmıyorlar yada malum yazarlar bunun hakkında niçin yazı yazmıyorlar. çünkü reytingleri düşük diziler hakında olumsuz yazı yazmanında reytingi düşük olur. ama ya kurtlar vadisi reytingi yüksek ozaman vurun abalıya
-
dizi gerçekleri anlatıyor neden kaldırılsın ki?