cihan kardeş verdiğin link çalışmıyor bir baksan diyorum
cihan kardeş verdiğin link çalışmıyor bir baksan diyorum
impax 2007 fta
harika bir cihaz 9400vcı goldmasterime fark attı yukarda yazılımı attım değişen şifreleri kendi kendine güncelleşiyor ben çok beğendim.
hocam nette dolaşırken başka bir sitede çalışmalarınıza son verdiğini zi yazmışsınız öncelikle ben bir kaon kullanıcısıyım bir tane impax alcam çünkü sizin çok güzel ve paylaşımcı bölümünüz sayesinde olacak oda bir de yakında inpax super small çıkacağını yazmış bir arkadaş bu konuda haberiniz var mı yani impax alacam ama en yenisini emulu sunu alacam makun bende bilgisayar olmadığı için 5100 modelini almıyorum bu konuda aydınlatırmısınız tşkler
Dosya Guncellenmiştir.
Master 71 bu forumda yonetim tarafından görevi sonlandırılmıştır.X siteyi arkadaş daha faydalı buluyor kendisineki oradaki çalışmalarını burada devam ettirmemiş foruma ugrama zahmetinde bile bulunmamıştır.Hiçbir forumda inpax bölümü yokken ilk kez supersat forumda bu bölüm acılmış ama ne yazıkki birileri deger bilmemiş x forumlarda bölümü bile olmayan yerlerde destek vermişlerdir.Takdir sizin..
Yazılım için teşekkürler master71...
SRG açılıyor bu yazılımda...
sayın kosovalı kardeşim yaşınızı bilmediğim için kardeşim dedim af ola ben zaten sizin siteden başka başlı başına impax ı adam yerine koyan başka forum bulamadım dediğim gibi siteniz deki impax paylaşımlarından dolayı bir impax alacam sadece master 71 kardeşimiz için de burdan gitmesi uygun olmaz diyecektim yoksa sizin sitenizin kalitesi ne diyecek laf yok eğer başkası iyi olsaydı bizler buraya gelmezdik yani sizin paylaşımlarınız dan dolayı bizler burdayız ve ayrıca piyasa da isim yapmamış fakat üstünlükleri bakımın dan iyi olan uydu alıcılarını da ön plana çıkarmak zaten o sitenin kalitesini gösterir bugüne kadar verdiğiniz bütün paylaşımlar sağlam vede kalite bakımında diğer kendilerini çok büyüten sitelerden daha hızlı ve seri onun için de sizlere ve ekibinize sonsuz tşkler inşallah bu forumun kıymetini bilenlerle daha güzel paylaşımlar dileğiyle
her zaman iyi olan kazanır lafını kimse unutmasın sayın kosovalı kardeşim sizin kaliteniz ortada varsın öyle yapsın bazı arkadaşlar onlarada rast gelsin sakın tekrar gelecekleri yer olmasın burası çünkü artık yavaş yavaş dökülüyor X siteler hayırlı çalışmalar tşkler
Sözleriniz için teşekkurler .Bizde masterın gitmesini istemezdik ama kendisi bölümü bile bulunmayan bir yerde destek verip buraya bir supermod olarak bakmaması çok etik bir davranış degil Burası koskoca bir supersatforum her türlü imkan saglanmış kendisine supermod verilmiş yetkileri full biçimde dosyayı bile forum aracılıgı ile yukluyor saga sola dosya koymakla ugrasılmıyor aradıgı hersey bir tık ötede bunu bilmeyen biri benim gözümde degeri yoktur.