cuma günleri bu sorun oluyor arkadaşlar akşama kadar bekleyip görmek lazım
konuya buradan devam edelim konu yetkilisi biri kapatsın
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Arkadaşlar yeni bir redline rl 100csx marka cihaz aldım.Bugünde güncel yazılımı attım 2,79 daha sonra ***leri güncelledim.Olay bundan sonra başladı açan freex paketi artık açılmıyor sonra tps olsun animal planet olsun onlarda açılmıyor anlamdım gitti.Ayrıca ilk aldığımda anten ayarlarında pacht menü vardı *** girme imkanı saglıyordu ama oda gitti fly mail diye bi ikon var oda bi işe yaramıyor.Yada bu yazılımın hangi kanalları veya paketleri açtığı konusunda yazarsanız süper olur.
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayrıca redline bu uydu üzerinden güncelleme fırsatını bize tanıdığı için teşekkür edrim .
forum sakinlerine saygılar .
Arkadaşım anladığım kadarıyla sen cihazın emusunu aktif etmemişsin.Kumandadan önce beyaz tuşa daha sonra 4 defa sıfırı tuşlarsan emuyu açarsın.
bendeki cihazdada tps gidince absat paketide gitti açmıyor ama diğer cihazlarda açık redline da yok sizdedemi yok acaba ayrıca bugün fox tv de maç seyredeyim dedim maalesef açmadı geçen ntv dede bu sorun vardı bis bölümüne bakıyorum k.e.y i var ama açmıyor sıralamasındamı sorun var acaba ama kendi güncelliyor biz birşeyde yapmıyoruz bilgisi olan yardım etsin lütfen.
bende de redline csx 100 var tps ve absatlar acmıyor.polsatlar acıyor yazılımda birşeyler var. conaxs *** bölümü sıfırlanmış. kenan 27
sensi cihazımız rl100csx başlıkta yazıyor zaten.sorun cihazda değil yazılımda hatalar var fabrika inşallah biranönce düzeltir.
çünki bu cihazı aldıkki hem yazılım derdinden hemde sorunlu cihazlarımzıdan kurtulalım dedik.