Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yanal, "Ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek için mutlaka kazanmalıyız, daha iyi olduğunuzu gösterin" diyerek futbolcularının beynini yıkıyor.
Yedek ağırlıklı
Trabzonspor, yarın Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Gaziantep BŞB maçından çok, gelecek hafta ligde yapacağı Fenerbahçe derbisini düşünüyor. Kupada iddiası kalmadığı için Gaziantep karşısına yedek ağırlıklı çıkması beklenen Ersun Yanal da futbolcuları Fenerbahçe'ye motive etmeye çalışıyor.
Güveniyorum
Fenerbahçe'yi yenmeleri gerektiğini söyleyen Yanal şu sözlerle beyin yıkıyor: "Bu maç bizim için çok önemli. Sezon sonunda ligi hedeflediğimiz noktada bitirmek istiyorsak mutlaka kazanmalıyız. Galibiyet bizim için büyük bir itici güç olacak. Size güveniyorum. Onlardan daha iyi olduğunuzu göstermelisiniz."
16-01-2009, 21:14
sarıkanarya_41
Gökhan, Ülker reklamında
Golcü Gökhan Ünal, kulübün sponsorlarından Ülker'in reklam yıldızı oldu. Bordo-mavili kulüp için hazırlanan reklamda rol alan Gökhan, çekimlerin zevkli geçtiğini vurguladı. Filmin kısa süre içerisinde gösterime gireceği belirtildi.
16-01-2009, 21:14
sarıkanarya_41
Zaman daraldı
Başkan Sadri Şener, devre arasında transfer yapmanın çok zor olduğunu söyleyerek, "Yine de gerekeni yapacağız" dedi. Şener, "Birçok isim belirledik ve bu isimler üzerinde yoğun bir çalışma içerisine girdik. Belirlediğimiz isimler Trabzonspor'a en yararlı olabileceği düşünülen isimlerdir. En kısa zamanda olumlu sonuç alacağımızı umuyorum" şeklinde k onuştu.
16-01-2009, 21:15
sarıkanarya_41
Aydın'dan hamle
Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Aydın Karabulut da Trabzon'a gelmek için çabalıyor. Yusuf transferine karşılık Bursa'ya gitmeyi kabul etmeyen genç futbolcunun Beşiktaşlı yöneticilere, "Bana alacaklarıma karşılık bonservisimi verin. Trabzonspor'a gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.
sarıkanarya_41
Takım kuvvet depoladı
Bordo -mavili futbolcular, Gaziantep BŞB maçının hazırlıklarını dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptıkları çift atrenmanla sürdürdüler. Hafif sakatlıkları olan Serkan ve Zeki takımdan ayrı çalışırken, diğer oyuncular da salonda kuvvet ve koordinasyon çalışması yaptılar.
sarıkanarya_41
İlgi beklenenden çok
Bordo-mavili takım kupadan elenmesine karşın yarınki Gaziantep BŞB maçının biletlerine taraftarların beklenenden fazla ilgi gösterdiği açıklandı. Hüseyin Avni Aker'deki karşılaşmanın biletlerinin önemli ölçüde tükendiği belirtildi.
sarıkanarya_41
Kupanın hakemi Güneşer
Fortis Türkiye Kupası eleme gruplarının 5. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Trabzonspor'un yarın oynayacağı Gaziantep BŞB karşılaşmasında Gökhan Güneşer düdük çalacak. Güneşer'in yardımcılıklarını Engin Gökçe ve Erdem Gökalp yapacak. 4. hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu.
16-01-2009, 21:16
sarıkanarya_41
Trabzonspor günlüğü
Ergin'in 3 talibi var Kendisine kulüp bulması söylendiği için üzülen Ergin Keleş, gelen teklifler nedeniyle biraz da olsa gülüyor. Antalya'daki kampın son bir haftasında takımdan ayrı çalıştırılan futbolcuya, Eskişehirspor, Hacettepe'nin yanısıra Rize'nin de talip olduğu belirtildi.
Adım adım geliyorum Trabzonspor formasıyla Avni Aker'de maç oynamanın en büyük hayallerinden biri olduğunu vurgulayan genç Göksu, "Bu hayalimi gerçekleştirmeye yakınım. Ama basamakları teker teker çıkmam gerekiyor. Emin adımlarla yoluma devam edeceğim" dedi.
Kupa Çadırı Trabzon da Fortis Türkiye Kupası, Trabzon'da dev çadırda sergilenecek. Grup maçlarının yapıldığı illeri gezen Çadır, bugün Forum Trabzon Alışveriş Merkezi girişinde kurulacak. İki gün süreyle Trabzon'da olacak 12 metrelik çadırda, kupa futbolseverlerle buluşacak.
Fenerbahçe yolculuğu Ligin 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak Trabzonspor'un seyahat programı belli oldu. Kafile, 24 Ocak Cumartesi günü THY'ye ait uçakla Trabzon'dan 21.25'te İstanbul'a gidecek. Maçın ardından 23.30'da Trabzon'a dönecek.
17-01-2009, 19:42
sarıkanarya_41
Fener korksun
Cesur sözler
Trabzon'un Kamerunlu oyuncusu Song, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacakları maça hiçbir korkuları olmadan çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Fenerbahçe bizden korksun" diyerek rakibe gözdağı da verdi.
Trabzonlu oldu!
Devre arası kampına katılan genç oyuncuların performanslarından çok memnun olduklarını kaydeden Song, "Ben artık gerçek Trabzonlu oldum" dedi. Kamerunlu yıldız, "Hamsi, mezgit ve kolbastı oyunu benim vazgeçmezlerim oldu" ifadesini kullandı.
Cevat KOL
17-01-2009, 19:42
sarıkanarya_41
Leonardo Trabzon'a gelirim
Bordo-mavili ekibin gündemindeki Ajax'lı futbolcu, Trabzon forması giymeye hazır olduğunu söyledi. Brezilyalı sol açık, "Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Bu nedenle Ajax bonservis konusunda zorluk çıkarmaz" dedi.
Gelirim
Brezilyalı sol açık "Ajax bonservisimde problem çıkarmaz Çünkü üç ay sonra sözleşmem bitecek" açıklamasını yaptı.
Bordo -mavililerin sol açık mevki için almayı planladığı Ajax'lı Leonardo, Trabzon'da seve seve oynayabileceğini söyledi. Yönetim, Ajax ile bonservis pazarlıklarını kıyasıya sürdürürken, Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Şota Arveladze'nin telefonla aradığını söyledi. Vitor Santiago Leonardo, "Birkaç ay sonra sözleşmem biteceği için Ajax'ın, Trabzon'dan yüksek bonservis ücreti isteyeceğini sanmıyorum" diyerek, transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.
Şahin avına çıkıyor
Öte yandan bordo-mavililerin, 10 numara arayışları da devam ediyor. Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk'ten yanıt bekleyen yönetimin, bu mevki için B planı da hazır. Bordo-mavililerin, Borussia Dortmund'da yeteri kadar şans bulmayan Nuri Şahin'i de listesine kattığı öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, Yıldıray Baştürk'ten olumsuz cevap gelmesi halinde 20 yaşındaki genç oyuncuyu kiralamak için düğmeye basacak. Bordo-mavili ekipte 10 numara arayışlarının 3-4 gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Yılmaz ŞENOL