Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar
Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar
Siz herhalde başka bir ülkede yaşıyorsunuz.Alıntı:
Onlar bankaları soydular, doğru. Ama akp soyulmadık hiç bir şey bırakmadı. Sonra, diğerlerinin hatalarını savunacak değiliz. Bu günkü hükümetin yaptığı sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar aynı zamanda Türkiye'yi pazarlıyorlar. Bunu da saklamıyorlar. Oferler, Dubai şeyhleri ve bir çok yabancı sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptıkları, rüşvet anlaşmaları ortada.
Daha sayılmayacak çok şey. Hala akpye oy vereceğiz diyorsunuz, inanılmaz!
Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardır. Ama yapması zorunlu bir kaç şeyi yaptı diye, ki bunlarda çıkarları olmasa yapmazlardı, o kadar hırsızlıklarını, yolsuzluklarını, memlekette telafisi zor açtıkları yaraları görmezden gelmek....
O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarın Ankara Tandoğan Meydanında olacağız.
Ayrıca belirteyim; solcu filan değilim. Ama bunlara karşı, sağın solun, memleketini milletini seven herkesin birleşmesi gerekir.
Saygılarımla,
bu akp iktidarı döneminde doş borçlar 5 yılda 120milyar dolardam 350 milyar dolara çoktı.ayrıca birçok kamu kuruluşu (tüpraş-telekom-seka-etibank-erdemir-petrol olfisi ve daha niceleri.) bu iktidar tarafından yabancılara satıldı ve peşkeş çekildi.halkbankın %25 i satıldı.seçimlerden sonrada halkbankın geri kalan hisseler ile ziraat bankası alman deutchebank a peşkeş çekilerek satılacak.yeniden iktidara geldikten bir yıl sonrada bütün bor sahalarını da amerikalılara satacaklar.bu iktidar ruhsuz bir mirasyedi.ülkemizin dış borçlarını arttırarak ipotek altına soktular.akp ye oy kullanan bütün arkadaşlarıma soruyorum siz hiç ceviz kabuğu (kanaltürk) ve ulusal kanalda Doğu Perinçek'i izlemiyormusunuz.din tutar gibi parti tutulmaz.dış politikadaki beceriksizliklerini ve basiretsizliklerini saymaya kalksam sayfalar dolusu yazmam gerekir.kıbrısta rauf denktaş ı harcatıp ingiliz-rum uşağı talat ı cumhurbaşkanı seçtirmedilermi.böylesine ruhsuz bir iktidar bu memlekete bir daha gelmesin.
sırf enflasyonu düşük tutabilmek uğruna dolar baskı altına alındı.2.100.000 lira olması gereken dolar bu gün 1.400.000 civarında.ithalat patladı.yerli imalarcılarımız ve ihracatcılarımız kan ağlıyor.ülkede ucuz ve kalitesiz çin malları cirit atıyor.sahte bahar yaşıyoruz.akp ye oy verenlere sesleniyorum: hiç mi aklınızı kullanıp düşünmezsiniz.muhakeme etmezsiniz.haberleri iyi dinleyip muhakeme edin.satılmış işbirlikci ve herdevrin adamı olan holding medyası kanallarının haber programlarında ha bire tayyip-akp reklamlarından başka birşey yok.kanaltürk-meltem-mesaj-ulusal kanal lardaki haberleri izlerseniz belki daha akıllıca düşünürsünüz.en son çıkarılan petrol kanununa bir bakın da vatanı nasıl peşkeş çektiklerini görün.zaten şimdiye kadar sattıkları ve peşkeş çektikler telekom-tüpraş-erdemir-seka-şeker fabrikaları-tekel-bankalar ve niceleri tekrar iktidara gelirlerse yapacaklarının teminatıdır.
bu ulkede sayin apo diyenlere hala oy veriliyorsa ne diyebilirim ki vicdanlari ile bas basa birakiyorum demekki bu insanlar yarin bu apoyu da basimiza basbakan yaparlar
arkadaşlar hala bir partinin değnekcilğini yapanlar var yok CHP türkiyeyi sattı başa gelirse satacak yok MHP şunu yaptı ya arkadaşlar ben mi başka ülkede yaşıyorum yoksa bu tip yazıları yazan AKP korumalığını yapanlarmı hala hayal görüyorlar arkadaşlar herkes özgürdür isteyen istediği partiye oy versin ama şu bilinsinki ülkeyi satmaksa TC kuruldu kurulalı böyle kimse satmadı şu bilinsinki TC kuruldu kuruları fuhuşun artığı fuhuş yaşının 12 yaşlara indiği şu bilinsinki gasp ın bu kadar hortladığı şu bilinsinki intiharların hırsızlığın ve yoksulluğun bu kadar arttığı hiç bir dönemde görülmemiştir
birde şunu söylemek istiyorum ünlü bir söz vardır insanlar insanlar layık oldukları şekilde yaşarlar layık oldukları şekildede yönetilirler biz demekki aç yoksul ve ezilerek yaşamaya layığız
Olaya bakış açın, uslubun, tesbitlerin gerçekten çok doğru. 53 yaşındayım ve oy kullanmaya başladığımdan beri CHP ve DSP arasında dolaştım durdum bir şey inanıyorum ki artık CHP Baykal ile bir arpa boyu ilerlemedi ve ilerleyemezde. Bu ankette oyumu Genç Partiye kullandım ama bu tepki oyuydu ve seçim zamanı geldiğinde de ona kullanabilirmiyim bilemiyorum. Fakat eski iktidarların yolsuzluklarından bahsedip bu günkü iktidarı savunanlara ben "patlak ampul" kitabını okumalarını tavsiye ediyorum. Savundukları kişiler hakkında yolsuzluktan açılan mahkeme dosyalarını bir görsünler. açılan o davalarda mahkum olanları ve bu gün dokunulmazlık zırhına sahip olmasalardı kimlerinde nasıl mahkum olacaklarını görsünler.
Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz herkesin görüş açısı farklı olabilir...herkesin düşünceside farklı olabilir...bunları hazmedip herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır...tartışmayı...tartışırken fikir geliştirmeyi...tartışmaları iyi değerlendirip...kendimize ve ülkemize faydalı yararlı şeyler ortaya çıkarmayı bir gün başaracağız ümidi vardır hep içimde...ümitler bitmez...biterse bizlerde biteriz...sevgilerimle...
Sevgili hocam, yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama "herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır..." cümlenizi kabul etmem mümkün değil. Yanlış ve hatta tehlikeli bulduğum bir düşünceye nasıl saygı duymam beklenebilir ki! benden.... Amaşunu demek istiyorsanız. Doğru veya yanlış herkes bu ülkede belirli bir uslup içersinde fikirlerini özgürce söyleyebilmeli ve ifade ettiği fikir ve düşünceleri için asla hiç bir kötü söze ve muameleye muhatap kalmamalı. işte o zaman size katılabilirim. Nasıl başkalarının benim fikirlerime katılmasa bile çirkin tepki vermeden dinlemesini istiyorsam bende başkalarının fikirlerine katılmasam dahi dinleyip çirkin bir tepki vermeden tartışabilmeliyim. Ama taktir edersiniz ki hiç bir kimse inanmadığı bir fikre saygı duyamaz. Saygı ve sevgilerimle...:sunglasses2: