bu kötü haber selim ustam inşllah gitmez:S
Printable View
bu kötü haber selim ustam inşllah gitmez:S
Sayın Mokur33 usta verdiğiniz yazılımla sorun çözüldü.Teşekkür ederiz.Twinlerin 2.boardın hdmi için çözüm ne önerirsiniz
hdmı e yapılacak bir şey yok maalesef.8. ay yazılımı ile devam edilecek.normal boardlarda 115200 ile yüklenir,HDMİ yazılımını yüklerken, yükleme loaderinde 115200 seçeneğini, en düşük seviyeye almalısınız. yani yükleme hızı 9600 olacak.diğer twinlere göre 2 kat zamanda yükleniyor.bu bilgide aklınızda bulunsun...
bu jsc lerin wiacces3.0 a geçmesi olayı dreambox kullanıcılarınıu etkilemez değil mi??
etkilenmez...
Iyidir o zaman
arkadaşlar ben taplin 19000 cı kullanıyorum twin li cihaz yayınlar özellikle gündüzleri gidip geliyor bazen hiç gelmiyor. sizdede aynı problem varmı.yayınlar gelincede full çalışıyor örnek. anımaux-s1-s2-s3-s4-s5-s6-s7-stc freex-freex2-xdream-freclover-jsc spor paketi-themeler bile açıyor.sizdede yayınlar gidip geliyormu yoksa benim sistemdemi bir hata var. saygılar.:nod::warn:
bende s ler de acmıyor nolucak bu themelerde yok
Uydudan paylaşım serverlerinin hepsinde sorunlar var.1 hafta falan gidip gelmeler olacakmış...
mokur ustam gunaydın birshey soracagim size sanırım burdaydı yanlış görmedıysem baff 6000 gold cıhazlada netten paylaşim alabilirmiyiz yanı drambox gibi onu merak ediyorum artık uydu paylaşimin suyu cıktı sürekli gidip gelmeler tskler...