yinede eyer yapamayan varsa ben resimli açıklama yapa bilirim sizlere
Printable View
yinede eyer yapamayan varsa ben resimli açıklama yapa bilirim sizlere
elhan kardeş bende csx10 var açmayan yok hepsi full sadece tele star 12 DMC gitti ustam 100x serilerinde bir güncelleme problemi var genelde şikayet bu serilerde inanın bende s. view açık polsat açık piremier açık multiler açık freex 1--2 açık bazen cihaza elle tp girip veya silersem bazen ilk etapta açılmıyo cihazın fişini çıkarıp takınca düzeliyor
sevgili erhan aslında resimli açıklama koysan çok iyi olur birde imzanızda okuduğum kadarıyla bölge servisi olduğunuz yazıyor muhakkakki fabrikayla ilişkidesiniz şu bölümde yazan sorunları ve başka yerlerde okuduğunuz yada kulağınıza gelen sorunları fabrikaya iletseniz yazılımlar hazırlanırken dikkate alırlarsa biz redline kullanıcılarıda bu cihazı zevkle kullanmaya başlarız.
mesela şuan bis bölümünde sorun var şöyleki ntv normal olan ve fox kanalda maç esnasında biss ler devreye girmiyor k.e.y sırasını götürmüş arkalara atmışlar yarım saat beklediğimiz halde açılmıyor sanırım bu .k.e.y sıralamasıyla alakalı bir konu ayrıca bir önce tps gittiğinde çoğu arkadaşımızda absat paketide gitti buna bende dahil aslında absat paketi diğer cihazlarda sorunsuzca açıyordu.
eğer bu tür şikayetleri iletirseniz sevinirim.
çünki ben bir sunny servisi olarak bu tür şikayetlerde direk bağlantı kurup iletiyoruz.
sevgilerimle.
biz cihazın ne sorunu varsa fabrika iletiyoruz. gerisi fabrika kaliyor elimden gelini fazlasını yapıyorum ama bazi şeyler elimde değil ikincisi o cihaza elle *** atmaya gerek yok menü yap kurulum uydudan güncelleme güncelleme tipini ***ler bolumne getir ok bas ***leri en güncell şekilde alır
:bangin: arma yaparken şifreli şifresiz ayarlanamıyor neden acaba
:present: yinede çok teşek herkese kanaları rahatlıkla izledim
tps yok 1 kere atmıtoruz yazılım olsa gösterir .gösterenlerde sanırım reklam arlarına denk gelmiş
kumandanın sağ ve sol duşlarıyla yapa bilirsin fta şifreli yapa bilirsin
sevgili denizci sen kanal listesini güncel yap o şifreli şifresiz yapar haa kanal listende şifreli şifresiz olarak ayırmak istiyorsan kumandanın ortasındaki ok tuşunun sağ tarafındaki tuşa bastıkça fta şifreli şifresiz seçenekleri gelir kendi zevkinize göre ayarlarsınız.
sevgili erhan ilettiğinize zaten eminim bölge servisisiniz benim demek istediğim bu eksiklikler var yani ayrıca o *** kısmı için yazdığınızı tabiki uyguladım ama yinede bis lerde sorun oluyor ***i elle girmiyorum zaten neden açılmıyor diye bakayım istedim *** menüsüne girince biss sırasında sonlarda olduğunu gördüm ondan söyledim çünki bizim sunny lerde sıralama çok önemli ilk sıralara bu kanalların *** lerini yazılmasa onlarda açmıyor bundan dolayı sanırım *** listesinde sıralamada sorun var dedim.