hayırlısı olsun
dikkat ettiyseniz ben bu formda yazılarımda hep anlayışdan ve unutkanlığımızdan bahsetmişimdir.şimdi sormak istiyorum her seçimde siyasilerin oy avcılığı için kimleri nerelere işe alıyorlardı:49: ve devamlı zarar edip türk halkının sırtında kambur hale gelen kit ler özelleşince neden kara geçti:nono:: bu kadar banka açılmasına müsade edip devlet bankasından alınan kredilerle devletten banka alınmasına hangi siyasi partiler müsade etti?türkiyenin dış borcu 20milyar dolar iken 36 milyar dolara özelleştirilmek istenirken anayasa mahkemesinde dava açan hangi milletvekili idi (bu şahıs aynı zamanda siyasi arenadan silinince kıbrısta denkdaşın danışmanı oldu)?vesaire vesa ire yaz yaz bitmez arkadaştan ricam bu sorularıma cevap vermesidir.sevgilerimle:nono::
her seçmen mutlaka oy kullanmalı a partisi b partisi olarak deil tek başına iktidar olacak partiye oy verilmeli
koalisyon hükümetleri ülkeyi geriye götürür
ya arkadaşlarım abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazı insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalışıyorlar yok efendim hastane kuyruklarından kurtardılar yok efendim refahımızı sağladılar yok efendim hortumcuların türkiyeyi hortumlamasını engellediler ya bunları geçin arkadaşlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeğiniz olabilir ama unutmayınki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaştı artık bu milletin sesi çıkmaz hale geldi zaten sesini çıkarana terörist muamelesi yapıyorlar sizin oralarda hiç rastladınmı pazar çöplüğünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fırın önlerinde kuyrk oluşturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha şunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptı demiyorum ama diğerlerinin 20 yılda yaptığını bunlar 3.5 yıla sığdırdılar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediğine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduğu laik TC devletinin geleceği için çocuklarımın geleceği için oyumu akp ye vermem veremem
son 2,30 saat
konu kapanacak
selametle
tabiki MHP birlik ve beraberlik için.
herşeyin hayırlısını dileyelim
alnında öperim seni kardeşim işte arkadaşlar gördünüzmü gerçek TÜRKİYE'min bizim gibilerin sesi birde bunları kendilerine hayatları toz pembe görünenler görse gerçek TÜRKİYE çıkacak ama bir gün çıkacak biliyorum ben bu partiye verelim şu partiye verelim demiyorum ama ne olur arkadaşlar gerçekleri birazda gerçekci olarak görelim ne olur kendimizi düşünerek değilde çevremizdeki olanları birde dönen olayları görerek düşünelim ha.saygılar.
Son mesajımıda yazayımda tam olsun...
Sevgili arkadaşlar:Seçim zamanı gelip sandıklar önünüze konulduğunda ne olursa olsun gidip oyunuzu kullanınız...hepimize verilmiş bir haktır ve hakkınızı sonuna kadar kullanınız...
Sevgilerimle...
evet degerli sayın üyelerimiz bu anket de sona erdi bizler forum yöneticileri olarak sizleri katılımlarınızdan dolayı kutlarız şunu bilinki hepiniz bizim için degerlisiniz görüşleriniz ne olursa olsun buna saygı duyarız gerek anket süresi içinde banlanan arkadaşlarımız oldu ama gönül isterdiki bunların hiç biri olmasın
biz forum yönetimi olarak taraffsız olmaya gayret ettik ve tarafsız olarak hareket ettik bugün burdan çıkan sonuç neyse ama gerçektir ama degildir
milletimiz için hayırlı olsun unutmayıki hepimiz kardeşiz yaradanımız bir yok bir birimizden farkımız biz insanız hepinizi yüce yaradanımızdan dolayı sevgi ve saygı ile kuçaklarız hatamız varsa aff ola supersatforum ailesi olarak sonuçların
vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim....
hepinizi supersatforum ailesi olaraksevgi ile kucaklar saygılar sunarım...