Almanya İkinci Lig takımlarından FC Köln'ün Menajeri Michael Meier, Galatasaray ile bir dostluk maçı yapmak için görüştüklerini açıkladı...
Köln'den maç teklifi!
Meier, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, kaleci Faryd Mondragon'un bir basın toplantısı düzenleyerek Galatasaray'dan ayrıldığını bildirdiğini hatırlatarak, ''Biz Mondragon ile her konuda anlaştık. Şimdi de Galatasaray ile bir dostluk maçı için görüşmelerimiz devam ediyor. Bazı noktalar halledildikten sonra, önümüzdeki günlerde kesin bir sonuca varacağız'' dedi.
Öte yandan, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets, Alman Express gazetesine yaptığı açıklamada, Köln'lülerin Mondragon'un transferinden mutlu olmaları gerektiğini belirterek, ''Mondragon hem iyi bir insan hem de iyi bir kalecidir'' dedi.
Mondragon'un tam bir profesyonel olduğuna işaret eden Gerets, şunları söyledi:
''Mondragon çok kaliteli bir oyuncu. Bunu her teknik adam itiraf etmeli. Kendisi çok ciddi bir kaleci. Mesleği için yaşayan tam bir profesyonel. Saha dışında da çok eğlenceli bir kişilik, kısaca çok iyi bir tip.''
Gazete ayrıca, Mondragon'un ülkesi Kolombiya'ya tatile gittiğini ve 21 Haziran'da FC Köln kampına katılacağını belirtti.
02-06-2007, 13:48
CABBARİ
GS'de Simuniç ve Lincoln harekatı
Galatasaray, H.Berlin'in Hırvat yıldızı için harekete geçti. Schalke Başkanı Rehberg, Canaydın'a son sözünü söyledi. İşte Aslan'daki sıcak gelişmeler... #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
) no-repeat; cursor: pointer;} Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
VARAN 1
Simunic Yeni sezonda savunmayı baştan sona değiştirecek olan Galatasaray, Hertha Berlin’in Hırvat yıldızı için harekete geçti.
Forvetlerin korkulu rüyası
Rigobert Song, Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak’ın adı ‘gönderilecekler listesi’nde geçiyor. Tolga Seyhan, Shakthar’a döndü, İnamoto ile de yollar ayrıldı. Yeni sezonda yepyeni bir defans kurgusuyla mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Hertha Berlin’in stoperi Josip Simunic’in peşine düştü. Savunmadaki sert futbolu nedeniyle rakipleri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Hırvat oyuncuyla ilk görüşme yapıldı. 29 yaşındaki Simunic, Galatasaray’a sıcak bakabileceğini vurguladı, ancak bu transfer hiç kolay değil...
Kariyeri ‘kavga’ dolu!
Çünkü sözleşmesi 2011’e kadar süren Avustralya doğumlu futbolcunun piyasa değeri 8 milyon Euro ve banko forma giydiği için Hertha da kendisini bırakmak istemiyor. Canaydın ve kurmayları ise bu sorunların çözümü için planlar yapıyor. 2002 ve 2006 Dünya Kupaları ile 2004 Avrupa Şampiyonası’nda Hırvat Milli Takımı formasını giyen Simunic, sezon başında Galatasaray ile Hertha arasında oynanan özel maçta takım arkadaşına saldırmış, idmanlardaki kavgalarıyla da Alman basınında manşetlere taşınmıştı.
VARAN 2
Lincoln Schalke Başkanı Rehberg, Canaydın’a son sözünü söyledi: Siz Lincoln ile anlaşın, biz kulüp olarak hiç bir zorluk çıkartmayız...
Büyükçekmece’de pazarlık
Tarih; 31 Mayıs 2007 Perşembe... Yer; Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Mangalbaşı restoranı... Masada, özel işleri nedeniyle sık sık İstanbul’a gelen Schalke Başkanı Gerhard Rehberg, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba var... Sohbet, gecenin ilerleyen saatlerinde futbola geliyor. Canaydın, daha önce bir çok kez olduğu gibi Lincoln konusunda Rehberg ile sıkı bir pazarlığa girişiyor.
Almanya’da söz alındı...
Schalke Başkanı, Canaydın’ın resmi teklifi sonrasında Sarı-Kırmızılılar’a müjdeyi veriyor: “Siz futbolcuyla anlaşın, biz kulüp olarak hiç bir zorluk çıkartmayacağımızın sözünü veriyoruz...” İstanbul’da Rehberg’den bu söz alınırken, Almanya’da da hareketli saatler yaşandı. Uzun süredir Avrupa’da bulunan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brezilyalı oyuncunun menaceri ile biraraya geldi. Sözleşmesi 2008’de bitmesine karşın Schalke’yi kafasından silen Lincoln’ün, Aslan’a ‘okey’ verdiği bildirildi.
02-06-2007, 13:50
CABBARİ
Son söz Vestel'in
Galatasaray’ın ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği Selçuk İnan ve Hakan Balta için kararı Ege temsilcisi verecek... #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
) no-repeat; cursor: pointer;} Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
‘Çok teklif var’
Galatasaray’ın ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği Selçuk İnan ve Hakan Balta için Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptı. Çubukçu’nun her iki futbolcu için bir çok kulübün kendilerine teklif getirdiğini belirterek, “Selçuk ve Hakan Balta bizim için çok değerli oyuncular. Ayrıca onlarla ilgili bazı kulüplerin de teklifi var. İkisi için 6 milyon Euro para istiyoruz” dediği öğrenildi.
‘Gençleri verelim’
Canaydın’ın ise bu konuşma üzerine sözleşmesi devam etmesine rağmen Galatasaray’dan ayrılması gündemde olan futbolcularla ilgili bir teklif sunduğu ve “Bizden ayrılacak oyuncularla ilgilenir misiniz?” diye sorduğu bildirildi. Çubukçu’nun ise bu teklife “Önceliğimiz parada. Hocamızla konuşuruz. Kendisinin istediği oyuncular olursa, takası düşünebiliriz” yanıtını verdiği kaydedildi. Transferle ilgili Vestel İcra Kurulu’nun sponsorluk konusundaki kararı bekleniyor.
03-06-2007, 22:13
CABBARİ
Canaydın: 10-15 gün gecikme olabilir
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Seyrantepe Stadı projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Hazırlanan muammen bedel üstünde bir yükseklik çıktı. O revize ediliyor'' dedi. #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen Pilav Günü'ne katılan Özhan Canaydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seyrantepe Stadı konusunda TOKİ'nin geri adım attığı yönünde iddiaların doğru olmadığını belirterek, şunları söyledi:
''Hazırlanan muammen bedel üstünde bir yükseklik çıktı. O revize ediliyor. TOKİ, bugün bile çalışıyor. Dün geç vakitlere kadar TOKİ Başkanı ile beraberdik. İnşallah olay, denilen rakama geldiği zaman derhal ihale ilanı veririz. Bu işin bir mali portresi var, o portreye yaklaştırılacak. Mayıs ayı sonunda ihaleye çıkması bekleniyordu. 10-15 gün gecikme olabiliyor. Devletle yapılan işlerde belli statüler var. O statüleri geçmek için bazı gecikmeler oluyor.''
Galatasaray Lisesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen Galatasaray Pilavı'na katılan okul mezunları, lise bahçesinde biraraya gelerek birbirleriyle sohbet etme fırsatı buldu. Pilav'da ayrıca, mezuniyetlerinin 50. yılını kutlayanlara da plaket verildi.
AA
06-06-2007, 20:25
CABBARİ
Necati Ateş rest çekti
GS'de Feldkamp'ın göreve gelmesiyle birlikte yaşanan çalkantı, yönetimin eldeki futbolcuların ücretlerini indirme teklifiyle birkilte yeni bir boyut kazandı. Necati'nin başımın çaresine bakarım dediği öğrenildi... #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'da yönetimin aldığı ücrette indirime gitmesini istediği futbolculardan Necati Ateş, "Böyle bir teklifi asla kabul etmem. Eğer bunun için bana bir baskı uygulanırsa başımın çaresine bakarım" dedi..
Bir yandan Feldkamp'ın gelişiyle yönetimdeki çalkantılarla sallanan Galatasaray, diğer yandan da eldeki futbolcuların durumlarıyla boğuşuyor. Başkan Özhan Canaydın'ın önerisiyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuların alacakları paralarda indirim yapmaları isteği gündeme adeta bomba gibi düştü. Bu isimlerin başında gelen Necati, büyük tepki göstererek yönetime restini çekti.
Ümit de sıcak bakmıyor
Tecrübeli oyuncu böyle bir teklifi asla kabul etmeyeceğini belirterek, "Bunun için yönetim baskı yaparsa ben de Galatasaray'dan ayrılırım. Ben takımda kalmak istiyorum. Fakat indirim yaparak değil aynı şartlarda" dedi.
Milli Takım kampında bulunan Ümit Karan'ın da bu teklife sıcak bakmadığı ve tepki gösterdiği öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından yönetimin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.
06-06-2007, 20:26
CABBARİ
Polat: Fenerliler 20.45'i hep hatırlayacaklar
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yine iddialı açıklamalarda yaparken, sezona damgasını vuran '20,45' esprisi için bakın ne dedi? #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, hedeflerinin takıma genç futbolcular kazandırmak olduğunu belirterek, "Bizim genel politikamız, hem Türkiye'de hem yurtdışında genç futbolcuları takıma kazandırmak. Takımda gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden kurma gibi bir yaklaşım içinde olacağız" dedi.
Çanakkale'de valililiği ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, transferde hem Türkiye'de hem de yurtdışında genç futbolculara önem vereceklerini belirterek, "Şu anda hocamız takımdaki futbolcularla ilgili bütün bilgileri aldı. Aldıkları transfer ücretlerinden tutun, diğer bütün özelliklerine ait raporları aldı. Pazartesi gününe kadar onlar üzerinde çalışacak. Daha sonra hocamızla oturup görüş alışverişinde bulunacağız ve ona göre transfer
politikamızı belirleyeceğiz. Transferde genel politikamız, hem Türkiye'de hem yurtdışında genç futbolculara önem vermek. Takımda gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden kurma gibi bir yaklaşım içinde olacağız" diye konuştu.
73 yaşındaki Feldkamp'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin yönetimi böldüğünün hatırlatılması üzerine Polat, "15 kişilik yönetim kurulunda hepsinin aynı fikirde olması mümkün değil. Zaten hepimiz aynı fikirde olsak, yönetim kurulu adına bir kişi gelip işleri yapsa yeterli olur. Farklı düşüncelerin olması son derece doğal. Farklı düşünceler var. Ancak yönetimin bölünmesi gibi bir şey söz konusu değil" dedi.
Yönetim kurulunda yaşanan istifaları da değerlendiren Polat, "Şu anda bana gelen, yansıyan bir konu yok. Özhan beye gelmiş olabilir. Başkan bir tane istifa olduğunu söyledi, ama ben onun biraz fevri hareket edilmiş durum olarak düşünüyorum. Herhalde o da işleme konmaz. Arkadaşımız iyi bir Galatasaraylıdır. Belki fevri bir anına denk geldi. Onun için istifayı geri alacağına eminim" diye konuştu.
Yaklaşık 1 ay önce söylediği iddia edilen "Fenerbahçe Roberto Carlos'un ancak posterini alır" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Polat, "Onu bence basının kendisi yazdı ve diğer basın organları da ona inandılar. Ben de sizden duyuyorum ilk defa. Benim o tür beyanatlarım olmaz" dedi.
Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı ligin son maçında Sarı-lacivertli taraftarların '20.45' tezahüratı yapmaları sırasında neler hissettiğinin sorulması üzerine Polat, "Demek ki 20.45 sadece Galatasaraylılar'ın değil bütün Fenerbahçeliler'in ve futbol kamuoyunun genlerine kadar işlemiş. Ben geçen sene dedim, 'Fenerbahçeliler kol saatlerine baktıkları vakit hep Galatasaray'ı ve 20.45'i hatırlayacaklar'. Demek ki hatırlamaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.
06-06-2007, 20:27
CABBARİ
Cimbom'da Feldkamp depremi
Galatasaray'da Karl Heinz Feldkamp'ın futbol takımının başına getirilmesinin sıkıntıları sürüyor. Yönetici Fatih Gökşen Yönetim Kurulundan ayrıldığını açıkladı... #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'da Karl Heinz Feldkamp'ın futbol takımının başına getirilmesinin sıkıntıları sürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Şükrü Ergün'ün ''Üzgün ve kırgınım'' açıklamasının ardından, uzun süre futbol şubesinde yer alan yönetici Fatih Gökşen de artık yönetim kurulunda görev almayacağını açıkladı. ''Eski hırsım ve heyecanım kalmadı'' diyen Gökşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Dönem bitene kadar yönetimde herhangi bir görev almayacağım'' açıklamasını yaptı. Fatih Gökşen, istifa etmesinin söz konusu olmadığını dile getirirken, yedek üye olduğu için sadece gelmesi gerektiğinde yönetim kurulu toplantılarına katılacağını sözlerine ekledi.
06-06-2007, 20:29
CABBARİ
İstifa sırası Ali Gürsoy'da !
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
G.Saray'da Feldkamp'ın göreve gelmesinin ardından yönetimde başlayan çatlaklar artarak devam ediyor
G.Saray'da Karl Heinz Feldkamp'ın göreve gelmesinin ardından yönetimde başlayan çatlaklar artarak devam ediyor.
Karl Heinz Feldkamp'ın da bulunduğu toplantıya katılmayan yöneticilerin yaptıkları tepkiyle başlayan çatlaklar Şükrü Ergün'ün istifasını Özhan Canaydın'a sunmasıyla devam etmişti. Şükrü Ergün'ün hemen ardından ise sıra Fatih Gökşen'e geldi. Yönetimde önemli bir görev üstlenen Fatih Gökşen de artık yönetim kurulunda görev almayacağını açıkladı. Eski hırsı ve heyecanının kalmadığını belirten Fatih Gökşen, "Dönem bitene kadar yönetimde herhangi bir görevalmayacağım" şeklinde konuştu. Başkan vekili Adnan Polat'la da görüşerek bu kararını bildirdiği öğrenilirken tepki sırasının Ali Gürsoy'a geçtiği öğrenildi.
Ali Gürsoy'un da yarın başkan Özhan Canaydın'a istifasını vereceği öğrenildi.
06-06-2007, 20:30
CABBARİ
G.Saray'a ceza haftaya kaldı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gündeminde derbide yaşanan olaylar olan PFDK toplantısı yine ertelendi.
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) bu hafta yapılması beklenen toplantısı, gelecek haftaya ertelendi.
Galatasaray Kulübü'nün ek süre istemesi üzerine bu haftaya ertelenen toplantı, bu hafta da yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gelecek haftaya bırakıldı
06-06-2007, 21:33
CABBARİ
Necati Ateş'ten 'Giderim' yalanlaması
Necati Ateş, bugün basında yer alan 'Yıllık ücretimde indirim yapılırsa giderim' şeklindeki haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin bulunmadığını açıkladı. #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Bugün bir medya organında, 'Yıllık ücretimde indirim yapılırsa giderim' içerikli bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberin gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur" ifadelerini kullandı.
İHA